Overnachten

Wowww, bekijk snel dit hotel met infinity pool in Kössen in Oostenrijk!

21 september 2023
Hotel met infinity pool in Kössen in Oostenrijk

Wowww, bij het viersterren superior wellnesshotel Peternhof in het Tiroolse Kössen hebben ze onlangs een nieuw buitenzwembad geopend. En het is er een waar je ‘U’ tegen zegt! Je moet dit hotel met infinity pool in Kössen in Oostenrijk ontdekken.

Nieuw zwembad bij Peternhof, hotel met infinity pool in Kössen in Oostenrijk!

 

Nou je ‘moet’ natuurlijk niets, maar wij raden wel aan wat wij zelf zouden doen. Wij dromen compleet weg bij het zien van alle nieuwe foto’s van het onlangs geopende buitenzwembad bij wellnesshotel Peternhof. Er is nu gewoon een hotel met infinity pool in Kössen in Oostenrijk. Hoe gaaf is dat?

 

In het viersterren Hotel Peternhof Superior is een grandioze infinitypool verreisd met uitzicht op de golfbaan en de bergen. Nu kan je nog beter zien dat wellnesshotel Peternhof een ideaal hotel is voor een Wellness & Golf vakantie in Oostenrijk. Daarnaast heeft dit hotel met wellness faciliteiten nog een nieuwtje, er is ook een exclusieve adults-only zone voor eindeloze uren genieten. Met ‘Adults Only’ wordt in dit geval, reizigers vanaf 16 jaar bedoeld. Super fijn voor wellness liefhebbers die in alle rust willen ontspannen in Tirol.

 

Wij zien onszelf al zwemmen hoor in deze mooie infinitypool in Kössen. Kijk dat uitzicht?! Goed om te weten is dat Hotel Peternhof ook een sporthotel is, dus je kan ook nog baantjes trekken in het sportzwembad. Dit hotel met infinitypool in Kössen in Oostenrijk heeft maar liefst een afmeting van 8 x 19 meter. De diepte van het zwembad bedraagt 1.36 meter, erin duiken is dus niet aan te bevelen. In de infinitypool met uitzicht zitten ook massagebanken in het water, hierbij zorgen de waterjets voor maximale ontspanning.

 

Speciale wellness aanbieding > vanaf €547,- p.p.

4 overnachtingen o.b.v. Half Penios, 20 min. zoutbad per volwassene,
aroma oliemassage van 25 minuten per volwassene.

 

 

♥ Nog meer info over het hotel met buitenzwembad;
♥ Vlieg naar Salzburg met Transavia of naar Innsbruck;
♥ Bekijk hier ons uitgebreide artikel over dit wellnesshotel in Kössen;
♥ Leuk! Dit kan je doen in Kössen in Tirol in de zomer en dit kan je doen in de winter in Kössen.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Hotel met infinity pool in Kössen in Oostenrijk

 

Hotel met buitenzwembad in Kössen Tirol

 

Wellness en Golf Hotel Oostenrijk

 

Als je op vakantie gaat, zou jij dan kiezen voor een hotel met infinity pool in Oostenrijk?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots