Overnachten

Ontspannen op het dak bij hotel met rooftop wellness in Zuid-Tirol

9 oktober 2023
Hotel met rooftop wellness in Zuid-Tirol

Wellness liefhebbers opgelet, hier kan je op het dak ontspannen en genieten van het uitzicht! Hotel Golserhof in Dorf Tirol is een hotel met rooftop wellness in Zuid-Tirol. Ideaal voor gasten die op zoek zijn naar samen tot rust komen, van luxe houden en puur willen genieten in een kleinschalig luxe wellness hotel.

Hotel met rooftop wellness in Zuid-Tirol, Hotel Golserhof

 

De eigenaren en tevens gastheren, Patrick Mair en Hiltrud Gufler, nodigen wellness liefhebbers uit om naar Dorf Tirol te komen voor een ontspannen wellness vakantie waar ‘gewoon genieten’ centraal staat.

Het dakterras is de place to be om tot rust te komen! Dit hotel met rooftop wellness in Zuid-Tirol biedt alles wat je je maar kan wensen bij een kleinschalig wellness hotel. Op het dak van Hotel Golserhof is een infinity pool waar je naar de rand kan zwemmen om van het uitzicht op de vallei en de bergen te genieten.

 

Voor de bubbelfans staan er twee whirlpools op het dak, zodat je al bubbelend van het uitzicht kan genieten. Even rusten, wegdommelen of dat ene boek lezen kan op de luxe ligbedden die op het dak van het hotel met rooftop wellness in Zuid-Tirol staan. Is het weer kouder tijdens de herfst- of wintermaanden dan kan je ook binnen ontspannen, er is ook een binnenzwembad. De gastheren noemen het ‘gewoon genieten’, wij zouden het bijzonder genieten noemen!

 

Leuk nieuws is dat er in 2023 nieuwe suites worden geopend bij Hotel Golserhof. Alle nieuwe comfortsuites hebben een oppervlakte van 45 m2. Hierdoor is er in elke suite ruimte voor een woonkamer met zitbank en een aparte slaapruimte. Eigenlijk verblijf je dus in een soort studio die ook nog eens allemaal een terras of balkon hebben. Een mooi vooruitzicht is het feit dat Hotel Golserhof**** Superior in 2025 zal toetreden tot de alliantie voor klimaatneutraliteit. Dat betekent dat het luxe hotel zich actief zal inzetten voor een gezonde, duurzame wereld en een voorbeeld wilt en zal zijn van duurzaam Alpentoerisme.

 

Tijdens je verblijf in dit wellness hotel in Zuid-Tirol zal er goed voor je worden gezorgd. Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en dat heeft mooie resultaten opgeleverd. Patrick en Hiltrud zijn door Gault&Millau uitgeroepen tot hoteliers van het jaar 2021. Zo kan je tijdens je vakantie in Zuid-Tirol lokale en regionale specialiteiten proeven. De groene Zuid-Tiroolse appels komen rechtstreeks uit de biologische appelboomgaard en de biologische groenten worden ingekocht bij boerderij Bachguterhof in Dorf Tirol. Uiteraard zal er bij elke gang een wijn worden geserveerd uit Zuid-Tirol of Italië.

 

♥ Dit kan je doen rondom Dorf Tirol in Zuid-Tirol;
♥ Bekijk hier meer info over de 
spa en wellness faciliteiten bij Hotel Golserhof;
♥ Zin in een lange ontspannen vakantie? Ontdek hier al onze wellness vakantie tips voor Zuid-Tirol

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Hotel met rooftop wellness in Zuid-Tirol

 

Zie jij jezelf al bubbelen met uitzicht in dit hotel met rooftop wellness in Zuid-Tirol?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots