Overnachten

Tip voor een biologisch hotel met sauna in Königsleiten

9 december 2023
Hotel met sauna in Königsleiten

Wil jij op vakantie naar Königsleiten en ben je op zoek naar een vakantieverblijf in appartementen of een hotel met sauna in Königsleiten? Maak kennis met het Bio-feelgoodhotel Castello Königsleiten.

 

Tip voor een biologisch hotel met sauna in Königsleiten

 

Vind jij gezonde en biologische voeding, voldoende ontspanning en een leuk wintersportdorp in Oostenrijk de belangrijkste ingrediënten voor een vakantie? Dan is dit biologische hotel met sauna in Königsleiten wellicht precies wat je zoekt.

 

Biohotel Castello Königsleiten is het enige gecertificeerde biologische hotel in de Zillertal Arena en lid van Bio Austria en het Salzburger Bioparadies. Chefkok Andreas van het hotel kookt alleen met lokaal biologisch voedsel waarbij hij volledig rekening kan houden met de wensen van de gasten. Bij dit hotel verblijf je op basis van ¾-verwenpension, dat betekent dat je het vooraf wel door moet geven bij je reservering als je graag gluten- en/of histaminevrije gerechten wenst te eten. Leuk detail om te weten is dat in dit familiehotel de jam nog steeds wordt gemaakt door grootmoeders.

 

Bij biologisch denkt men vaak als eerste aan de keuken, maar dit hotel is met sauna in Königsleiten is niet voor niets uitgeroepen tot een compleet bio feelgood hotel. Ook in het wellness gedeelte wordt gebruikt gemaakt van natuurlijke producten. Een massage met hot stones, St. Janskruid of met arnicaolie. Ben je meer van de peelings? Die worden aangeboden met bergkruiden of zeezout.

 

Ben je op zoek naar meer vrijheid qua vakantieverblijf maar wil je wel de luxe van een hotel? Dan kan je ook kiezen voor een verblijf in een van de appartementen die bij het hotel horen. Heb je last van bepaalde allergieën? Dan zijn de allergievrije hotelkamers echt een uitkomst. Wij zetten nog even een paar voordelen van een vakantie bij dit bio feelgood hotel voor je op een rij:

 

  1. Biokeuken;
  2. Hotelkamers en appartementen;
  3. Speciale allergievriendelijke hotelkamers;
  4. 150 meter van de Dorfbahn richting Königsleitenspitze;
  5. Enige gecertificeerde biologische hotel in de Zillertal Arena.

 

♥ Bekijk hier alle hotel arrangementen voor het biohotel.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Biohotel Castello Königsleiten in Oostenrijk

 

Hotel arrangementen Biohotel Castello Königsleiten

Het gehele jaar door zijn er diverse hotel arrangementen die je rechtstreeks kan reserveren bij Biohotel castello Königsleiten. Doe er je voordeel mee om rechtstreeks bij het hotel te boeken zodat je gebruik kan maken van een korting.

 

Witte weken 2024 (06–20.01.24)

7 dagen ¾-pension in het hotel inclusief bio-ontbijtbuffet, middagsnack en keuzemenu ’s avonds, 6-daagse skipas voor het hele Zillertal en sleeverhuur. Prijs per persoon vanaf 1.249 euro.

 

Zonneski-arrangement (09–23.03.24)

7 dagen ¾-pension inclusief bio-ontbijtbuffet, middagsnack en keuzemenu ’s avonds, 6-daagse skipas voor het hele Zillertal, gebruik van de wellnesszone (sauna, infrarood, stoombad). Prijs per persoon vanaf 1.199 euro, speciaal voor vroegboekers.

 

Paashaasarrangement (29.03–06.04.24)

7 dagen ¾-pension inclusief bio-ontbijtbuffet, middagsnack en keuzemenu ’s avonds, 6-daagse skipas voor het hele Zillertal, gebruik van de wellnesszone (sauna, infrarood, stoombad). Prijs per persoon vanaf 1.299 euro, speciaal voor vroegboekers.

 

Duurzaam op vakantie bij Biohotel Castello Königsleiten in Oostenrijk

 

Winterse reistips voor omgeving Castello Königsleiten

 

Ben jij al aan het kijken waar je wintersport vakantie dit jaar naar toe gaat? Wij hebben alvast een paar inspirerende winterse artikelen voor je met tips voor je vakantie in de winter.

 

♥ Handig, meer reistips voor lente skiën in Königsleiten;
♥ Dit kan je allemaal beleven en doen in de winter in Königsleiten.

 

Doen Konigsleiten in de winter

 

Is dit hotel met sauna in Königsleiten passend bij jouw vakantiewensen?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots