Overnachten

Ontspannen met uitzicht in dit hotel met sauna in Serfaus

28 februari 2024
Hotel met sauna Serfaus

Hoe meer sauna’s, hoe beter zullen wellness liefhebbers zeggen! Dit hotel met sauna in Serfaus heeft maar liefst 8 verschillende soorten sauna’s en daarnaast nog vele andere spa- en wellness faciliteiten. In totaal kan je relaxen en ontspannen op een oppervlakte van maar liefst 5000 m2.

 

Relax vakantie bij dit hotel met sauna in Serfaus

 

De familie Schalber en hun team creëren een warme en gastvrije sfeer in hun prachtige wellnessresort. “Verfijnde elegantie en discrete luxe zijn onze passie waarbij welzijn het sleutelwoord is” zeggen zij hier zelf over. Op een oppervlakte van 5.000 m2 creëren veelzijdige wellnessfaciliteiten een oase van rust waar je de dagelijkse beslommeringen kan vergeten!

 

Het wellness, spa, vitaliteits, sauna- en zwembadenlandschap is door Relax Guide bekroond met drie lelies. De vitaliserende aroma’s, de heerlijke baden, de goed verzorgde schoonheidsbehandelingen zorgen tezamen voor een verkwikkende adempauze in de bergen. Niet voor niets draagt dit hotel met sauna in Serfaus een vijfsterren superior status.

 

De panorama spa is de place to be voor ontspannen genieten van het uitzicht op de bergwereld rondom het zonneplateau in Serfaus. Er is een panoramisch sport-buitenzwembad, waar je het gevoel krijgt vlak naast de bergen te zwemmen. De panorama sauna is 40m2 groot en biedt plaats aan maximaal 25 personen. De panorama sauna is een zogenoemde lava sauna, een combinatie van edel hout, warme kleiwanden en felrode stenen met een automatisch infuussysteem.

 

In de aangrenzende rustlounge wachten comfortabele relaxligstoelen en waterbedden op je. Uiteraard kan je ook vanuit daar genieten van het uitzicht op de omgeving.

 

♥ Bekijk hier de reportage over Hotel Schalber;
♥ Ontdek hier de beschikbaarheid van dit wellness hotel

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Wellnesshotel in Serfaus Oostenrijk

 

Genieten van wellness in de buitenlucht

 

Als de sneeuw plaats maakt voor groene weiden, dan kan je bij Wellnessresidenz Schalber ook weer volop van wellness in de openlucht genieten. Eerst een warme sauna ronde, daarna ontspannen en de frisse berglucht inademen en vooral ook genieten van het uitzicht.

 

De wellnesstuin is misschien wel het paradijs van dit wellnessresort in Serfaus. Het strekt zich uit te midden van de natuur. Hier kan je van de eerste zonnestralen genieten aan de natuurlijke zwemvijver. Er is een sauna in de tuin en een rustlounge. Als je je even wilt afzonderen dan zijn er charmante hoekjes waar je ongestoord weg kan dommelen.

 

Hotel met zwembad buiten

 

Speciale familie spa zodat iedereen ongestoord kan genieten

 

Voor gezinnen en families die met jonge vakantiegangertjes op reis gaan heeft Wellnessresidenz Schalber een speciale Family Spa gecreëerd. Hier kunnen de kinderen kind zijn en ongestoord gebruik maken van het 20 meter sportzwembad en kinderbuitenbad voor waterpret zonder andere gasten te storen. Er is ook een familie sauna, waar badkleding mag worden gedragen.

 

Wellness hotel in Serfaus

 

Zou jij kiezen voor een vakantie bij dit hotel met sauna in Serfaus?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots