Overnachten, Spa & Sauna

Winter wellness in hotel met sauna met uitzicht in Fügen in het Zillertal

25 september 2022
Hotel met sauna met uitzicht in Fügen

Dol op Winter Wellness? Warm dan op in een hotel met sauna met uitzicht zoals deze in Fügen in het Zillertal in Oostenrijk. Op de foto hierboven zie je de panoramasauna in de luxe Tyrol Suite van het Sport- en wellnesshotel HELD in Fügen.

 

Hotel met sauna met uitzicht in Fügen

 

Het is geen geheim dat voldoende beweging gezond is voor je lichaam en geest. Actief & Ontspannen, dat is wat centraal staat in dit hotel met sauna met uitzicht in Fügen. Alhoewel je bijna geen zin meer hebt om het winterlandschap te ontdekken als je als gast in het Sport- en wellnesshotel HELD in Fügen verblijft. De spa van het wellness hotel in Fügen is maar liefst 3000m2 groot. Dat betekent dat je je hier dagen kan vermaken met elkaar en compleet tot rust kan komen.

 

Trek op je hotelkamer je badjas aan en wandel naar de spa. Hier is de keuze groot qua wellness faciliteiten. Bubbelen in de warme outdoor whirlpool terwijl de sneeuwvlokken op je gezicht dwarrelen? Meerdere sauna rondes en tussendoor samen afkoelen in je badjas in de sneeuw. En wil je extra ontspannen met elkaar dan kan je ook kiezen voor een fijne duo massage.

 

Op zowel de hotelkamers als in de suites kan je genieten van een romantisch verblijf. Wil je in alle luxe relaxen met elkaar en zou je graag je eigen privé wellness faciliteiten wensen? Dan zijn er een aantal kamertypes met eigen spa faciliteiten. De foto van de sauna hierboven is bijvoorbeeld van de luxe Tyrol Suite. Ga er even goed voor zitten want er zijn ook vele andere kamertypes. Hier kan je een overzicht zien van alle hotelkamers en suites Sport- en Wellnesshotel HELD in Fügen. Onze favorieten zijn de:

 

  1. Tyrol Suite
  2. Wellness Suite
  3. Wellness Residence
  4. Panoramic Suite ‘Mountain Fire’.

 

Een vakantie in het luxe 4* Sport- en Wellnesshotel HELD in Fügen, in het Zillertal in Oostenrijk is de ideale uitvalsbasis hiervoor. Selfcare en goed zorgen voor elkaar, neem er de tijd voor in Oostenrijk!

 

♥ Meer info over de HELD Bootcamp.
♥ 
Bekijk hier het restaurant van hotel HELD.
♥ Lees hier onze reportage over Sport- en wellnesshotel HELD in Fügen.
♥ Ontdek hier de tips voor romantische vakantie in het Zillertal in Oostenrijk

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Hotel met sauna met uitzicht in Fügen

 

Sport- en Wellnesshotel HELD in Fügen

 

Zie jij jezelf al zitten in dit hotel met sauna
met uitzicht in Fügen in het Zillertal in Oostenrijk?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots