Overnachten

Move & Relax bij dit hotel met zwembad aan de Walchsee

1 december 2023

Of je nou in de lente, zomer, herfst of winter op vakantie wilt, bij dit hotel met zwembad aan de Walchsee kan je het hele jaar door vakantie vieren. 365 Dagen per jaar staat het thema ‘Move & Relax’ centraal bij Das Walchsee sportresort in Kaiserwinkl in de deelstaat Tirol in Oostenrijk.

 

Hotel met zwembad aan de Walchsee 

 

Of je nu tijdens de herfst of in de winter buiten wilt zwemmen in een verwarmd buitenzwembad of vanuit het binnenbad naar de neerdwarrelende sneeuwvlokken wilt kijken. Of dat je in de zomer baantjes wilt trekken in het in totaal 24,5 meter lange binnen- en buitenzwembad, bij dit sporthotel met zwembad aan de Walchsee in Oostenrijk kan je het hele door terecht voor inspanning en ontspanning. Via een doorzwempoort kan je het hele jaar van binnen naar buiten zwemmen en andersom.

 

Hou jij van inspanning en ontspanning tijdens je vakantie? Dan is dit sportresort in Kaiserwinkl een aanrader omdat dat precies de twee dingen zijn die hier centraal staan. “Move & Relax zit in het DNA van Das Walchsee Aktivresort“, zeggen ze hier zelf over. Dag na dag staat alles hier in het teken van innerlijk evenwicht en ontspanning, gezondheid en natuurbeleving.

 

Het gehele jaar door wordt er een divers activiteitenprogramma aangeboden in het hotel. Je kan uiteraard op eigen houtje de natuur intrekken of je laten begeleiden door een wandel of fietscoach van het hotel zelf. Ga je hier in de winter naar toe dan kan je in de omgeving volop langlaufen en skiën.

 

In het hotel kan je dagelijks meedoen aan gevarieerde groepslessen, kiezen voor een trainingssessie met een personal trainer, individueel sporten zoals je thuis doet of dus lekker baantjes trekken in het grote hotel zwembad. Na al het sporten kan je ontspannen in de spa van het hotel. Begin met een ronde in de biosauna, gevolgd door een saunaronde in de Finse sauna en neem na een verfrissende douche een welverdiend warm stoombad. Wil je meer aandacht voor je lichaam dan kan je kiezen uit diverse wellness behandelingen die op het spa menu staan.

 

Alles eens loslaten is goed voor je gezondheid en een balsem voor je ziel. Een kleine time-out met een grote impact, dat beloofd het team van Das Walchsee Aktivresort.

 

 

♥ Ontdek hier alles over dit wellness- en sporthotel.
♥ Hier kan je onze uitgebreide reportage over het Walchsee Sportresort in Kaiserwinkl zien.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, PinterestYouTube en TikTok.

 

Wellnesshotel in Kaiserwinkl

 

Krijg jij al zin om je vakantie in dit hotel met zwembad aan de Walchsee in Oostenrijk door te brengen?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots