Lifestyle, Overnachten, Spa & Sauna

Verkwikkende Alpen wellness bij Hotel Post in Lermoos

24 oktober 2023
Alpen wellness voor mannen

Verkwikkende Alpen wellness bij Hotel Post in Lermoos. Hoe klinkt het om af te reizen naar de Alpen om daar in een wellness hotel te genieten van  buitenactiviteiten en wellness behandelingen die speciaal gericht zijn op de man? Gun jezelf een verkwikkende wellness treatment in de spa van het viersterren hotel Post in Lermoos.

 

Verkwikkende Alpen wellness bij Hotel Post in Lermoos

 

Hotel Post ligt  aan de zonzijde in het hart van de sportregio Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Op deze plek kan je op alle mogelijke manieren genieten van de sneeuw: skiën, rodelen, schaatsen, een winterse natuurwandeling en wild spotten. Balans is het thema van Hotel Post. De familie Dengg biedt veel mogelijkheden om buiten actief te zijn.

 

Een bergwandeling met gids, mountainbiken over besneeuwde tracks of uitwaaien op de hotelscooter, alles is mogelijk. Als je daarna met een voldaan gevoel terugkomt kan je binnen genieten van een super-de-luxe wellness-paradijs van maar liefst 2000 m2.

 

Bekijk hier de beschikbaarheid bij hotel Post in Lermoos

 

Enjoy de wellness in Alpine Luxury Hotel Post

 

Alpen wellness voor mannen

 

Laat je door het professionele spa-team behandelen met het ontspannende wellness-arrangement “Special Moments for Men“. Dit wellness arrangement bestaat uit een gezichtsbehandeling, een full-body massage en een reflexologie-massage voor een betere energiedoorstroming in het hele lichaam. De totale behandeling duurt 150 minuten en bestaat uit:

 

  • VINOBLE gezichtsbehandeling voor mannen, duur 60 minuten, met de exclusieve mannen productrange van Vignoble
  • Zugspitze full-body massage, duur 50 minuten
  • Reflexologie massage, duur 40 minuten

 

Alpen, wellness, mannen

Ayurvedische wellnessmassage

Hotel Post Lermoos is een van de 25 Best Alpine Wellness Hotels in Oostenrijk. Je vindt er uitgebreide mogelijkheden voor beautybehandelingen en -massages. Probeer eens een heerlijk ontspannen Ayurvedische behandeling met een Shirodhara hoofdmassage van 50 minuten, waarbij warme kruidenolie langzaam over je heen stroom en de hoofdmassage je een weldadige, innerlijke rust geeft.

 

Aangevuld met een Padabhyanga voetmassage van 50 minuten die de bloedsomloop en energiestroom bevordert voor een diep gevoel van ontspanning en welzijn. 

 

 

Ayurvedische wellnessmassage

 

Beauty Spa met kruiden van grote hoogte

 

Tijdens een beauty spa behandeling kan je kiezen voor het gebruik van speciale Alpenkruiden die boven de duizend meter grens groeien, genaamd Balance Alpine 1000+. Omdat deze kruiden langzaam en onder extreme omstandigheden groeien bevatten ze veel heilzame stoffen.

 

Balance Alpine 1000+ is een exclusief merk van Best Wellness Hotels in Oostenrijk en kan gebruikt worden tijdens  diverse gezichts- en full body behandelingen. De Alpenkruiden die voorkomen in Balance Alpine 1000+ zijn onder andere; duizendblad, wilde tijm, berg-paardenbloem en engelkruid.

Wellness faciliteiten Hotel Post Lermoos

 

  • Zwembaden;
  • Stoombaden;
  • Arolla Pine panoramasauna;
  • Brine bath, buiten floaten op zoutwater;
  • Panoramaruimtes voor beautybehandelingen;
  • Rustruimte Rest-Dream-Rooms met knapperend haardvuur.

 

Wellness faciliteiten Hotel Post Lermoos

 

Hiking-Wellness break

 

Ben je helemaal ontspannen? Trek dan je wandelschoenen aan  verken de uitdagende omgeving rondom Lermos. Er zijn maar liefst 150 wandelroutes en 22 berghutten in het gebied rond de Zugspitze. De wandelingen zijn zowel geschikt voor beginnende wandelaars als voor extreme hikers.

 

De route naar de pittoreske Tuftl-Alm op 1496 meter boven de zeespiegel begint bij de viskwekerij in Lermoos, op de terugweg loop je door de Kärletal vallei. De wandeling naar de Grubigalm en de Wolfratshauser Hütte op 1751 meter hoogte is ook een must. Via de Sieben Bränd, over de E.-Jäger-Steig wandel je vervolgens weer haar het hotel. Een uitdagende route met een prachtig panoramisch uitzicht.

 

Een wandeling die echt niet mag ontbreken is de Highline 179. Deze kabelhangbrug overspant het dal van de Fernpass op grote hoogte en verbindt de Ehrenberg Ruïne met Fort Claudia. De brug is 115 meter hoog en 406 meter lang. Heb je last van hoogtevrees dan kun je deze brug beter links laten liggen.

 

Hiking-Wellness break

 

Heb jij al zin om naar Lermoos af te reizen voor alpen wellness voor mannen?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots