Hotel Tann am Ritten in Klobenstein

Genieten bij bijzonder bos Hotel Tann am Ritten in Klobenstein – Zuid-Tirol

Well-being- en natuur liefhebbers opgelet! Ontdek snel dit bijzondere bos Hotel Tann am Ritten in Klobenstein in Zuid-Tirol. Klobenstein is het Italiaanse dorpje waar dit wellness oord is gelegen, in het Italiaans staat het bekend als ‘Collalbo’. De gemeente in Zuid-Tirol waar deze plaats onder valt is ‘am Ritten’, in het Italiaans bekend als ‘Renon’.

Wellness Hotel Tann am Ritten in Klobenstein

Op 1.500 meter hoogte, op een zonnige open plek in het bos, runt de familie Untermarzoner een onvergelijkbaar toevluchtsoord voor well-being en natuur liefhebbers. Om te genieten van de buitenlucht in de natuur. Om te ontspannen. Om nieuwe energie op te doen. Om te proeven van lokale Zuid-Tiroolse specialiteiten.

Je droomverblijf in wellness Hotel Tann am Ritten in Klobenstein wordt nog mooier dankzij de nieuwe suites met uitzicht. Het aangrenzende bos levert inspiratie voor de lichte en gezonde keuken van dit wellness hotel in de natuur. De weldadige wellnessbehandelingen en bosrituelen doen je na een verblijf in dit bijzondere boshotel bruisen van levenslust.

De biologische buitensauna in het bos ligt verscholen tussen lariksen, sparren en dennen. Bij een aangename temperatuur van 65°, warme stoom en de geur van dennenappels kunnen wellness gasten genieten van complete ontspanning. De verwarmde “Tannoramapool”, het panorama zwembad is gevuld met zout water. Ervaar de heilzame werking van een zoutwaterbad!

In welke richting je ook zwemt, de prachtige bergen zijn altijd het decor. 100% Natuur, 0% stress: dat ervaar je volgens de familie in de sauna’s. Er is een sauna met een broodoven, een sauna die wordt gestookt met dennenappels en de “Zirbenstüberl”-sauna die naar de alpen geurt. In de ligweide kan je nagenieten van je sauna ronde.

Gezond leven zit in het DNA van wellness hotel Tann am Ritten in Klobenstein. Het is wellicht de berglucht op 1.500 meter hoogte die zo goed is voor je. Of is het de hartelijkheid en het vriendschappelijke “jij”? In elk geval zijn wellness- en natuurliefhebbers in dit wellness hotel in Zuid-Tirol aan het juiste adres. Ideaal om te herademen. Ideaal om de natuur te beleven met al je zintuigen: tijdens bosbaden, boswandelingen of bij het kneippen.

♥ Bekijk hier de beschikbaarheid van dit wellness hotel

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Ideaal wellness hotel voor fiets- en wandel liefhebbers

Hotel Tann is ook een populair hotel voor fietsers en wandelaars. Bikegids Dominik kent de omgeving van Zuid-Tirols mooiste zonneplateau als zijn broekzak. Tijdens de bikeweken in juli organiseert hij drie begeleide fietstochten met verschillende moeilijkheidsniveaus. Ook bij het hotelteam kun je terecht voor vele suggesties en waardevolle tips voor fietstochten. Biken met een uniek 360-gradenuitzicht op het Unesco-werelderfgoed Dolomieten doet elk fietsershart sneller kloppen.

Wandelaars worden blij van de ruim 400 kilometer aan wandelpaden. De vele mooie wandelroutes door het bos van Tann maken wandelen en hardlopen tot een heerlijke natuurbelevenis. “Lariks snuiven” en “boslucht inademen” zijn twee wandelroutes die bij het hotel starten.

Wellness hotel voor fiets- en wandel liefhebbers

Proeven uit de ‘boskeuken’

Chef-kok Barbara noemt haar creatieve keukenconcept liefdevol haar “boskeuken”. De naam zegt het zelf: wat hier op het bord belandt, zijn zoals Barbara het noemt; “echte natuurschatten en bosaroma’s”.

Van het Tann-bos rechtstreeks naar het fornuis, van de tuin naar de schaal, van de naburige boerderij naar de hotelkeuken. Hier wordt gewerkt met lokale specialiteiten, een van de redenen waarom veel reizigers en culinaire liefhebbers naar Zuid-Tirol afreizen.

Krijg jij al zin om in dit bijzondere bos hotel Tann am Ritten in Klobenstein te overnachten?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons