Overnachten

Muy lindo, hotelkamer met bad op balkon in haven Palma de Mallorca

30 mei 2023
Hotelkamer met bad op balkon Palma de Mallorca

Muy lindo‘ zouden de Spanjaarden zeggen! Oftewel, ‘erg mooi‘ is deze hotelkamer met bad op balkon in Palma de Mallorca. De Port House Suite is gelegen naast het hoofdgebouw van Hotel Portixol in de haven van Palma de Mallorca.

 

Woww, hotelkamer met bad op balkon Palma de Mallorca

 

Hotel Portixol, dat is gelegen in de haven van Palma de Mallorca is een populair boetiekhotel waar reizigers die van het goede leven houden, die dol zijn op design en die het bijzondere op prijs stellen graag verblijven. “El Portixol” verenigt op unieke wijze traditie met moderne stijl en comfort. Dit kleine en exclusieve hotel bevindt zich op een bevoorrechte locatie in de haven van Portixol, op slechts een korte wandeling van Palma en zijn veel bezochte kathedraal.

 

Het restaurant van het hotel is één van de populairste gastronomische adressen van het eiland. En de gastheren hebben nog meer hoogtepunten in petto: de Palma Sport & Tennis Club behoort ook tot de Portixol Group, evenals het klassieke privémotorjacht Falcao Uno. De Zweedse hotelierpartners Landström bewijzen dat ze er een handje van hebben om smaakvolle interieurs te creëren. “Alleen wat de esthetische ziel raakt, krijgt een plaatsje in het hotel”, zeggen de eigenaren.

 

Zo vind je in de hotelkamers interieurobjecten van het merk Contain, bedacht en ontworpen door twee jonge creatievelingen van Mallorca, die naam maken met hun interieurcollecties. Meubilair, lampen en accessoires van heinde en ver versmelten tot een bezienswaardig geheel, waarbij altijd de “insidertips” van de kunst- en designscene in het oog worden gehouden.

 

In dit exclusieve en kleinschalige boetiekhotel vind je maar 25 hotelkamers, waardoor je met een kleine groep gelijkgestemde tegelijkertijd in dit hotel in de haven van Palma verblijft. Hoewel er maar 25 hotelkamers zijn, is er wel een zeer ruim aanbod aan hotelkamers. Er zijn maar liefst 11 thema hotelkamers waar je uit kan kiezen!

 

Onze favoriet is de luxe Port House Suite. Deze suite bestaat namelijk uit een hotelkamer met bad op balkon in Palma de Mallorca. Dit is precies waar luxe wellness liefhebbers naar op zoek zijn. Vanuit het bad kan je ook nog eens genieten van het uitzicht op zee. Wat wil je nog meer tijdens een ontspannen wellness vakantie op Mallorca?

 

Hotel Portixol is net als Hotel Espléndido in Puerto de Sóller op Mallorca en de Palma Sport & Tennis Club Mallorca onderdeel van de Portixol Group. Ook Hotel Valluga in St. Anton am Arlberg in Oostenrijk waar wij eerder over schreven valt onder deze hotelgroep.

 

Ontdek hier alle hotelkamers in dit hotel.
Dineren aan zee kan in het Hotel Portixol restaurant.
♥ Bekijk hier de Palma Sport & Tennis Club op Mallorca.
♥ Stap aan boord van het jacht Falcao Uno Palma de Mallorca.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Palma Sport & Tennis Club Mallorca

 

Hotel Portixol in Palma de Mallorca

 

Droom jij al weg van het doorbrengen van je vakantie
in deze hotelkamer met bad op balkon in Palma de Mallorca?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots