Hotelkamers met een rond bed en rond bad in Nederland

Geniet in de rondte! Ontdek deze hotels met een rond bed & en een rond bad!

Altijd al eens in een rond bed willen slapen en willen badderen in een rond bad? Dan kies je voor een van deze hotelkamers met een rond bed en een rond bad in Nederland.

Hotelkamers met een rond bed en rond bad in Nederland

Sommige mensen houden er van en anderen willen altijd eens ervaren hoe het is. Slapen in een rond bed en badderen in een rond bad! Speciaal daarvoor zochten wij uit waar er hotelkamers zijn met een rond bed en een rond bad in Nederland. We hebben de onderstaande selectie gemaakt zodat jij makkelijk kan kiezen waar je wilt overnachten in eigen land.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Hotelkamer met rond bed en bad –  Alkmaar

Bij Van der Valk Hotel Akersloot A9 Alkmaar kan je kiezen uit 8 hele gave thema hotelkamers! Maar er is er maar één met een rond bed en een rond bubbelbad op de hotelkamer en dat is de Hollywood Suite.

Bekijk hier alle Van der Valk kamers via Booking.com

Hotelkamer met rond bed en bad -  Alkmaar

Hotelkamer met rond bed en bad –  Tilburg

Ga een weekend weg naar Tilburg en geniet van een stedentripje in eigen land. In de avond hoef je nergens meer naar toe want op deze hotelkamer wil je úren blijven. Stap samen in het ronde bad en kruip daarna voldaan tegen elkaar aan in het ronde bed, het is maar een paar passen. Hoewel het de bruidssuite is hoef je natuurlijk niet je huwelijksnacht hier door te brengen. Deze kamer is ook leuk voor een romantisch weekend weg of om de liefde te vieren tijdens Valentijnsdag.

Bekijk alle Van der Valk kamers via Booking.com
Onderstaande foto is van de Bruidssuite in Tilburg.

Hotelkamer met rond bed en bad -  Tilburg

Hotelkamer met rond bed en bad –  Vianen

Bij het Van der Valk Hotel Vianen kan je een 1001 nacht beleven! Deze mooie Oosters ingerichte hotelkamer heeft een rond bed en een rond bad op de kamer waar je uren kan vertoeven en genieten met elkaar.

♥ Bekijk alle Van der Valk kamers via Booking.com.

Hotelkamer met rond bed en bad -  Utrecht

Hotelkamer met rond bed en bad –  Maastricht

Geniet van een weekend weg bij Hotel Van der Valk Maastricht en overmacht in een hotelkamer met een rond bad en een rond bed. In de Maastricht Suite kan je volop ontspannen. Zelfs als je lang bent kan je nog gestrekt liggen in het ronde Kingsizebed met een diameter van 210 cm.

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van de Maastricht Suite.
*Bekijk deze goedkope parkeerplekken in Maastricht! Ontdek parkeren via Mobypark!

Romantische hotelkamer met rond bed en bubbelbad

Zou jij ook wel eens in een hotelkamer met een rond bed en een rond bad willen slapen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen