Hotels met hartvormig bad in Nederland

Baden in een groot hartvormig bad? Dat kan bij deze hotels in Nederland!

In dit artikel vind je een overzicht van hotels met een groot bad in Nederland. Het leuke is, deze hotelkamers hebben een hartvormig bad! Leuk voor een romantische nacht, als huwelijksnacht, speciaal voor Valentijn of gewoon omdat je er zin in hebt.

Hotels met groot bad in Nederland

Vier de liefde in een van de hotels met een groot bad in Nederland. Verras je liefde met Valentijn, droom samen weg naar jullie aanstaande huwelijksnacht of geniet van een romantisch weekend weg in een wellness hotel en stap samen in een hartvormig bad in een van deze hotels. Of het echt lekker ligt hebben wij nog niet zelf getest maar het ziet er in elk geval fantastisch uit!

♥ Maak het compleet! Neem bruisbal in de vorm van een hart mee en een hart spons!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Hotels met hartvormig bad in Nederland

Wenen Suite – Van der Valk Hotel Utrecht

Zin in een romantisch weekend weg? Reis naar Utrecht en reserveer de Wenen Suite bij het Van der Valk Hotel in Utrecht. Op de foto zie je het niet heel goed maar links in de hoek staat een hartvormig bubbelbad om samen romantisch in te badderen. De Wenen Suite is een zeer luxe hotelkamer met privé sauna, ruime douche en een openhaard.

Bekijk hier de prijzen en de beschikbaarheid van de Wenen Suite.

Hotels met hartvormig bad in Nederland

Love Suite – Van der Valk Hotel Assen

Het Drentse Assen is de place to be voor pasgetrouwden, Valentijn liefhebbers en mensen die zin hebben in een romantisch nachtje weg of een  romantisch weekend weg. In de Love Suite van het Van der Valk Hotel in Assen kan je samen bubbelen in een hartvormig bad op je hotelkamer. Leuk detail, zelfs de wasbakken zijn in de vorm van een hart!

Bekijk hier de prijzen en de beschikbaarheid van de Love Suite via Booking.
Bekijk hier de prijzen en de beschikbaarheid van de
Love Suite via Hotelspecials.

Suite met hartvormig bad in Nederland

Bruidssuite – van der Valk Hotel in Sneek

Of je nu wel of niet gaat trouwen, de bruidssuites bij Van der Valk in Sneek is altijd een goed idee voor een romantische nacht samen! Misschien moet je je partner wel even overhalen om in een lila hotelkamer te verblijven.

Maar qua wellness faciliteiten op de hotelkamer heb je weinig nodig om iemand over te halen. Lekker lang samen douchen onder de duo-hemeldouche, badderen in een hartvormige whirlpool en daarna voldaan tegen elkaar aan kruipen in het ruime bed.

Bekijk de Bruidssuite bij van der Valk in Sneek. 

Hotels met hartvormig bad in Nederland

Zou jij ook wel eens in een hartvormig bad willen badderen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen