Beauty, Lifestyle

100% Natuurlijke gezichtsbehandeling en huidverzorging in Den Haag

Pep je huid op, ervaar een huid- en gezichtsanalyse en laat aan de hand daarvan je huid verzorgen tijdens een natuurlijke gezichtsbehandeling met biologische producten. Met behulp van technologie wordt er gekeken naar de manieren om jouw huid te verbeteren en indien nodig of mogelijk te kijken naar huidverjonging.

Biologische schoonheidssalon ASPA Den Haag

 

Af en toe moet je eens tijd nemen voor jezelf. Even bijkomen van alles wat er om je heen gebeurt of gewoon omdat je het nodig hebt. Waar die behoefte ligt dat weet je zelf natuurlijk het beste. Maar zeker tijdens de wintermaanden kan je huid wel een oppepper gebruiken. En wat is er beter dan te genieten van huidverzorging en een gezichtsbehandeling met natuurlijke producten.

 

In 2016 ontmoette ik Azra voor het eerst. Op dat moment runde zij Aspa Beauty vanuit een salon in de Haagse Archipelbuurt. Drie jaar later bezoek ik haar weer in haar nieuwe salon in het Haagse Statenkwartier aan de Antonie Heinsiusstraat. Ben je op zoek naar een schoonheidssalon in Scheveningen en omgeving dan is deze locatie ook ideaal. Azra ziet er nog even stralend uit als toen en met trots verteld ze over haar nieuwe behandelingen, de technieken die ze toepast en over haar nieuwe biologische schoonheidssalon in Den Haag.

 

In deze schoonheidssalon kan je voor van alles terecht. Van gezichtsbehandelingen, massages, manicure en nagelstudio tot het laten verwennen van je voeten door een pedicure tot het waxen van je lichaam. Goed om te weten is dat ASPA Beauty gespecialiseerd is in huidverbetering en huidverzorging. Dus uiteraard kan je genieten van een gezichtsbehandeling met natuurlijke producten in deze schoonheidssalon maar denk vooral aan ASPA als je de conditie van je huid wil verbeteren en advies wilt op het gebied van huidverjonging.

 

Technology meets nature’, oftewel de techniek van tegenwoordig gebruiken om de huid te verjongen en te verbeteren, dat is waar Azra voor staat. Een combinatie maken van cosmetische wetenschap en het gebruik van natuurlijke producten die nooit op dieren zijn getest en geen ingrediënten bevatten zoals parabenen, schadelijke conserveermiddelen, kunstmatige kleuren, petroleum bijproducten en minerale olie, natriumsulfaten, PEG en propyleen. Alle behandelingen worden uitgevoerd met Clean Science producten en niet-chirurgische technologie om de beste resultaten voor de huid te leveren.

 

Biologische schoonheidssalon ASPA Den Haag

 

Persoonlijke huidscan en gezichtsanalyse

 

Heb jij enig idee wat de conditie van je huid is? Ik ga denk ik al zo’n 16 jaar naar schoonheidsspecialistes voor gezichtsbehandelingen. Voornamelijk om te genieten omdat het voor mij echt even ontspannen is. Eerlijk is eerlijk, ik had er nooit zo over nagedacht om eens een persoonlijke huidscan en gezichtsanalyse te doen. Ik dacht gewoon altijd even lekker ontspannen en in de zomer en winter even extra hydrateren door de vele zon en in de winter door de kou.

 

Bij een bezoek aan ASPA wordt iedere gast onderworpen aan een persoonlijke huidanalyse met behulp van de Visia Huidscan. De Visia huidscan is een digitaal huidanalysesysteem waarbij men aan de hand van ruim 200.000 reeds ingevoerde digitale foto’s van gezichten de conditie van jouw huid in kaart kan worden gebracht. In het systeem staan namelijk de meest voorkomende huidtypes en huidcondities verwerkt waarmee de jouw gezichtsanalyse wordt vergeleken.

 

Je plaatst je hoofd in de Visia huidscan en er worden drie keer snel achter elkaar gedetailleerde foto’s van je gelaat gemaakt. Het betreffen standaard en kruisgepolariseerde foto’s. Hiermee is het apparaat in staat om ook de huidconditie op- en onder het huidoppervlak te zien. Op basis daarvan wordt er een analyse gemaakt die inzicht geeft in:

 

 • Huidstructuur
 • UV-schade in de huid
 • Onzuivere huid, acne, grootte van de poriën
 • Rimpelvorming
 • Pigmentvlekken en rode vlekken

 

Technology meets nature…

 

Persoonlijke huidscan en gezichtsanalyse

 

Daarna komt de uitslag en ik moet eerlijk zeggen dat ik van het zien van mijn huid zo dichtbij en de uitkomst toch een beetje schrok. Ik ben 34, maar mijn huid is zo oud als iemand van 37. Er is een duidelijk vochttekort te zien, beschadigde haarvaatjes op mijn neus, (ai dat roken) en ik heb teveel UV-schade. Dat laatste verbaasd mij niets gezien ik weet dat ik gek ben op de zon. Maar als het gemiddelde 28% en ik zit daar ver beneden met 11% dan betekent dat wel dat ik vanaf nu echt beter en vooral ook vaker moet gaan smeren.

 

Hoe dan ook en wat de uitkomst ook is, ik ben blij dat ik een huidanalyse heb ervaren. Nu weet ik wel wat er aan de hand is en kan ik daaraan werken. Daarbij kan het ASPA Beauty team een gerichte natuurlijke gezichtsbehandeling geven die past bij de uitkomst van de huidscan. Als je wilt is het mogelijk om de analyse en de foto’s met het behandelplan afgedrukt mee te nemen of toegestuurd te krijgen. Inclusief nabespreken duurt de persoonlijke huidscan ongeveer een half uur. Er wordt aangeraden om deze gelaatsscan elk halfjaar een keer uit te voeren zodat de conditie van de huid goed in de gaten kan worden gehouden.

 

Huidverjonging en huidverzorging

 

Huidverzorging met een natuurlijke gezichtsbehandeling

 

Een keer in de zoveel tijd, meestal één keer per kwartaal, verwen ik mijzelf met een gezichtsbehandeling. In de winter kan mijn huid wel een oppepper gebruiken door de kou waarvan ik vaak een droge huid krijg. Gezien ik gek ben op de zon heeft mijn huid het tijdens de zomer flink te verduren. Daarom is het extra fijn om mijn huid even de nodige aandacht te geven met goede huidverzorging. 

 

Interessant om de bovenstaande woorden die ik eerder ergens schreef nu terug te lezen. Eigenlijk wist ik dus heel goed dat ik mijn huid beter moest verzorgen maar nu ik een huidanalyse heb gehad heeft mij dat wel nog bewuster gemaakt van het feit dat ik mijn huid nog beter moet verzorgen. Bij Azra ben ik dan ook aan het goede adres om mij te laten adviseren over huidverbetering en huidverzorging.

 

Elke gezichtsbehandeling begint met een basis van het reinigen en hydrateren van de huid. Maar verwacht niet dat je wenkbrauwen en dergelijke ook worden bijgewerkt. Het uitgangspunt bij deze schoonheidsspecialiste is huidverbetering. Huidverzorging is uiteraard wel mogelijk en daarmee kan een natuurlijke gezichtsbehandeling worden uitgebreid. Na de gezichtsbehandeling ga je niet naar huis voordat je nog een dun laagje PurePressed Base Mineral Foundation van Jane Iredale op je gezicht wordt aangebracht. Deze producten worden ook aangeraden door de ‘Skin Cancer Foundation’ voor dagelijks gebruik. Er zijn niet veel producten die dit label mogen dragen.

 

Gebruik van natuurlijke en biologische producten

 

Bij ASPA Beauty in het Haagse Statenkwartier wordt alleen gewerkt met biologische, natuurlijke en duurzame schoonheidsproducten. Dit geldt voor alle behandelingen die worden gegeven. Heb jij een voorkeur voor een bepaald product? Geef dat dan aan voorafgaand aan je behandeling of laat je adviseren met betrekking tot het gebruik van de onderstaande schoonheidsproducten.

 

Favoriet van Azra is het Amerikaanse merk, EmerginC. Azra merkt dat er steeds meer vraag is naar ‘organic’ of biologische huidverzorging. EmerginC Scientific Organics is een merk dat het certificaat ‘cosmeceutical’ mag dragen. Het is 100% natuurlijk en 70% biologisch.

 

 1. Synergie Skin
 2. The Refinery
 3. CND Shellac
 4. CND Vinylux
 5. Lycon Wax
 6. EmerginC
 7. Oilixia
 8. Margaret Dabbs London
 9. Aromatherapy Associates
 10. Jane Iredale mineral make-up
 11. Smith & Cult (veganistische nagellak)

 

Natuurlijke en biologische producten

 

Duo gezichtsbehandeling Den Haag

 

Wil jij samen met een vriendin genieten van een duo gezichtsbehandeling in Den Haag? Of wil je je partner verrassen met een relaxmoment. Op de eerste etage van ASPA Beauty is een behandelkamer waar twee personen tegelijkertijd kunnen genieten van een duo gezichtsbehandeling.

 

Tip; doe eerst samen de Visia huidscan zodat jullie allebei horen wat de wellness tips voor thuis zijn en je elkaar aan kan helpen herinneren. Wil je iets romantisch organiseren? Azra staat er ook zeker voor open om je te ontvangen met een glas prosecco en heerlijke chocolade. Vraag naar de mogelijkheden voor de verwendag die jij in gedachte hebt.

 

 

Duo gezichtsbehandeling Den Haag

 

Een natuurlijke facelift met Meta Therapie in Den Haag

Ben jij op zoek naar een natuurlijke manier van een facelift? Of heb jij je research al gedaan en wil jij een rimpelbehandeling met de Meta Therapy methode (Medical & Esthetical Tension Activating Therapy)? Bij ASPA Beauty kunnen ze met behulp van het Dermatude apparaat pijnloze behandelingen uitvoeren. Je kan altijd even vrijblijvend binnenlopen voor een advies op maat.

 

Of het nu om een behandeling van je gehele gelaat, hals of decolleté gaat. Het apparaat kan zo specifiek worden ingesteld dat ook alleen individuele rimpels behandeld kunnen worden. Het is uiteindelijk de huid zelf die de rimpel opvult? Hoe de Meta Therapie  in zijn werk gaat?

 

 1. Met super dunne naaldjes worden microperforaties in de huid gemaakt;
 2. Hierdoor maakt de huid zelf collageen en elastine aan, oftewel het natuurlijke herstelmechanisme van de huid treedt in werking;
 3. De huid herstelt zichzelf van binnenuit door celregeneratie.

 

 

Meta Therapie in Den Haag

 

Voordelen van een bezoek aan ASPA Beauty

 

  1. Drie avonden per week geopend tot 20.00 uur, heerlijk ontspannen na je werk;
  2. ASPA team bestaat uit internationale medewerkers en dat is een voordeel voor de vele expats die in deze buurt wonen;
  3. Schoonheidssalon ASPA is de enige schoonheidssalon in Den Haag is met een TripAdvisor Certificaat van Uitmuntendheid;
  4. Daarmee is het één van de best beoordeelde schoonheidssalons in Den Haag en Scheveningen;
  5. Tip; schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak gebruik van leuke acties die regelmatig worden aangeboden;
  6. Ben jij in het bezit van de felgele Haagse Hofpas? Dan krijg je 15 minuten extra massage bij je reservering;
  7. ASPA kiest voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en steunt de stichting “Blijf Vrouw” in Den Haag, die helpt om de dromen van vrouwen met levensbedreigende ziekten te vervullen;
  8. Iemand verrassen? Je kan ook een ‘ASPA Beauty Giftcar‘ geven.

 

Voordelen van een bezoek aan ASPA Beauty

 

ASPA Beauty

 

Wil je meer weten over huidverzorging? Lees dan deze review van huidboek Dr. Jetske

 

Maak jij wel eens gebruik van biologische huidverzorging en een natuurlijke gezichtsbehandeling?

Print Friendly, PDF & Email
6

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Volg Wellness Spots

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Wellness Spots

Ontvang de leukste wellness tips
Meld je aan voor wellness inspiratie en de beste sauna aanbiedingen
Laat je inspireren op www.wellnessspots.com.
Dankjewel voor je inschrijving op de nieuwsbrief!