Beauty, Lifestyle

Ontdek de Wellness & Sauna Lifestyle producten van Hukka Design uit Finland

2 augustus 2023
Wellness Lifestyle en sauna producten uit Finland

Ontdek de Nordic Wellness Lifestyle met de mooie en natuurlijke producten van Hukka Design uit Finland. Geniet van de sauna met een saunasteen, masseer je voeten met de Solejoy,  geniet van gezichtsyoga met Guasha steen en laat je ogen tot rust komen met de Hukka Design Orbits Eye Stones.

 

Wellness Lifestyle en sauna producten uit Finland

 

Wij laten jullie graag kennis maken met Hukka Design uit Finland. Tijdens ons verblijf in Lapland Hotels Bulevardi ontdekten wij dit Finse merk. Op onze hotelkamer met sauna in Helsinki lag een Hukka Design Orbits pakket en uit nieuwsgierigheid heb ik het geprobeerd na een korte nacht.

 

Tijdens onze reis in Finland maakten wij héle lange dagen dus het was dé tijd om de Hukka Design uit Finland Orbits eye stones te testen. Je legt de Orbits – eye stones in de koelkast en als ze goed koud zijn leg je ze op je ogen. Scroll snel verder naar beneden voor de complete uitleg over het gebruik van de verfrissende oog stenen van speksteen inclusief gezichtsyoga tips.

 

Uiteraard kan je het ook thuis gebruiken na een lange dag achter de computer of een avondje uit. Tijdens de reis kwamen de producten van speksteen ook goed van pas na een nacht lang noorderlicht spotten. Wij hadden de luxe van een bubbelbad bij ons huis tijdens een verblijf in het Glass Resort in Rovaniemi zoals je op de middelste foto hieronder kan zien. De volgende ochtend even ontspannen met de Orbits eye stones op mijn ogen was verfrissend.

 

En van het een kom je bij het ander. Zodra ik de website van Hukka Design OY ging bekijken ontdekten wij nog veel meer fijne Sauna & Wellness Lifestyle producten. Zo is er ook een ‘Hukka Saunajoy’, waarmee je jezelf kan masseren in de sauna. Je kan je voeten masseren met de “Hukka Solejoy” en er is een Hukka variant op de Guasha steen.

 

Wat Guasha is kan je hier uitgebreid lezen, maar kort gezegd is het een oude medische behandeling die nog steeds beoefend wordt in de Traditionele Chinese geneeskunde. In de Sauna & Wellness collectie van Hukka zijn dit de meest populaire producten:

 

  1. Solejoy;
  2. Saunajoy;
  3. Guasha tool;
  4. Orbits eye stones.

 

♥ Ontdek hier alle producten van Hukka Design OY uit Finland.
♥ Bekijk de saunastenen en hier alle Hukka Design producten die je in NL kan kopen.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

 

Hukka Design uit Finland

 

Zo gebruik je het, Finse face yoga expert Pia Korpia

 

Het team van Hukka Design uit Finland heeft de handen ineen geslagen met de Finse gezichtsyoga expert Pia Korpia. Pia heeft in opdracht van meerdere video’s opgenomen waarin zij uitlegt hoe zij de Wellness Lifestyle producten van Hukka Design gebruikt tijdens haar gezichtsyoga sessies. Hieronder zie je per producten een video waarin Pia Korpia uitlegt hoe zij te werk gaat.

 

Pia geeft aan dat je met haar KORPIA FACE YOGA tips een frisse en strakke huid kan creëren op een veilige, effectieve en tijdbesparende manier. Het enige wat je moet doen is tijd vrij maken om 11 minuten te oefenen per dag! Wij zeiden het al in onze Wellness Trends 2022, maak tijd vrij voor Selfness! Pia Korpia: “Selfcare is no quick fix, it’s forever lasting results”!

 

♥ Leuk, bekijk alle tips van de Finse Face Yoga Expert Pia Korpia.

 

Geszichtsyoga met speksteen producten

 

Gezichtsyoga met Hukka Orbits Eye Stones, even liggend relaxen

 

Heb je een zware avond gehad en/of een lange nacht gehad en puffy ogen? Heb je last van een allergie dat je huid rondom je ogen irriteert? Heb je last van vermoeide ogen omdat je te lang achter de computer hebt gezeten of Netflix hebt gebingwatched? Leg de Hukka Design Orbits Eye Stones in de koelkast en als ze goed koud zijn leg je ze op je ogen. Sluit je ogen en ontspan zo’n twintig minuten. Probeer niet te lachen om het idee hoe je er bij ligt want dan rollen de oogstenen van je ogen!

 

Hukka Design uit Finland zegt zelf: “Hukka Orbits eye stones bring relief whenever your eyes are strained from long hours at the computer, puffy after a long night or itchy because of an allergy. Simply chill the stones in the refrigerator, place them on your eyes and relax! Hukka Orbits are a 100% natural product, made from Finnish bedrock that is more than two billion years old”.

 

♥ Ontdek hier alle producten van Hukka Design OY uit Finland.
♥ Bekijk de saunastenen en hier alle Hukka Design producten die je in NL kan kopen.

 

Hukka Design uit Finland

 

Lichaamsmassage met Hukka Design Guasha steen

 

Wij benoemden al eerder in dit artikel wat een guasha steen is. Voor wie er voorbij is gescrold, een guasha steen werd vroeger al gebruikt als medische behandeling en vandaag de dag gebeurt dat nog steeds in de Traditionele Chinese geneeskunde.

 

In de eerste video legt gezichtsyoga expert Pia Korpia uit hoe je de guasha steen kan gebruiken voor face yoga. Begin bijvoorbeeld bij je nek lijn en verplaats daarna de guasha steen naar je kaaklijn. Strijk zo’n drie keer per kant over je nek en gezicht. Je wangen, je neus, je voorhoofd en zelfs je wenkbrauwen komen ook aan bod. Als afsluiter kan je je decolleté ook nog masseren en daarna een aantal minuten relaxen met de Orbits Eye Stones op je ogen.

 

In de tweede video legt Pia Korpia uit hoe je de guasha steen kan gebruiken om je lichaam onder handen te nemen. Dit kan je bijvoorbeeld doen als je last hebt van gezwollen enkels, vermoeide armen en/of benen. Als je het fijn vind kan je hierbij eventueel lichaamsolie gebruiken.

 

  1. Maakt de huid strakker;
  2. Minimaliseert de poriën;
  3. Egaliseert de huidskleur;
  4. Definieert je huid profiel;
  5. Kan je wallen verminderen;
  6. Verminderd de donkere cirkels rond je ogen.

 

♥ Ontdek hier alle producten van Hukka Design OY uit Finland.
♥ Bekijk de saunastenen en hier alle Hukka Design producten die je in NL kan kopen.

 

 

 Hukka Design Guashasteen

 

Hukka Design Solejoy, lekker je voeten masseren

 

Geniet van selfness terwijl je op de bank zit of aan het werk bent achter de computer. Trek je sokken uit en rol je voeten over de Solejoy voor een voetmassage. Het is belangrijk dat je goed voor je voeten zorgt want zij zijn het die je elke dag van A naar B brengen dus die verdienen zeker wat extra aandacht.

 

♥ Ontdek hier alle producten van Hukka Design OY uit Finland.
♥ Bekijk de saunastenen en hier alle Hukka Design producten die je in NL kan kopen.

 

Masseer jezelf in de sauna met Hukka Design Saunajoy

 

Wellicht is het tijd dat Wellness Spots een video gaat opnemen om het gebruik van de Hukka Design Saunajoy te laten zien. Logisch dat Pia Korpia er geen video over heeft gemaakt want het heeft niets met gezichtsyoga te maken.

 

Tijdens je saunabezoek kan je de saunajoy, de saunasteen van speksteen meenemen in de sauna. Je hoeft niet bang te zijn dat de saunasteen gloeiend heet wordt. Masseer je benen en armen terwijl je in de sauna zit zodat je lichaam wat extra aandacht krijgt.

 

♥ Ontdek hier alle producten van Hukka Design OY uit Finland.
♥ Bekijk de saunastenen en hier alle Hukka Design producten die je in NL kan kopen.

 

Hukka Design Saunajoy

 

Hukka Design uit Finland, producten van speksteen

 

Helemaal enthousiast over de Wellness Lifestyle en sauna producten van Hukka Design ontdekten wij op de website dat Hukka Design nog veel meer handige producten ontwerpt. Eigenlijk moet je Hukka Design uit Finland zien als een bedrijf dat allerlei producten maakt van speksteen.

 

De steensoort speksteen blijkt ook ideaal voor het koud houden van drankjes en het kan goed tegen hitte dus het is ook ideaal voor koken. Hukka Design is een klein bedrijf dat gevestigd is in Tuupovaara, in het oosten van Finland, in de Joensuu regio. Tuupovaara is een dorp waar meer elanden, beren en wolven leven dan mensen. Als je op Google Maps kijkt lijkt het bijna alsof ze in Rusland zitten. Tuupovera ligt in een gebied dat de meest oostelijke plek van de Europese Unie is.

 

Hier worden alle Hukka producten gemaakt van de 2,8 miljard jaar oude Carelian speksteen. De speksteen wordt in hetzelfde gebied gewonnen. Deze speksteen is 100% natuurlijk materiaal waarmee je je eten kunt koken, je drankjes kunt koelen en dus ook je ogen en spieren kunt ontspannen. Dit komt door het feit dat het een extreem dichte steen is en daarom accumuleert het warmte of koude beter dan andere natuurlijke materialen en is het ook zeer hygiënisch.

 

♥ Check de locatie in Finland waar de producten van Hukka Design worden gemaakt.

 

Sauna producten van speksteen

 

Zou jij de Wellness Lifestyle en sauna producten van
Hukka Design uit Finland ook eens willen proberen?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots