In de media

Met dank aan alle wellness avonturen die wij sinds 2016 beleven zijn wij regelmatig in de media verschenen. De Wellness Lifestyle belevenissen delen wij graag met een zo breed mogelijk publiek en dat daar vraag naar is blijkt uit deze wellness reportages die wij voor andere media schrijven.

De redactie van Wellness Spots is gespecialiseerd in de publicatie van online wellness reportages. Als de vraag komt dan schrijven wij uiteraard ook graag een inspirerende wellness reportage voor offline media. Zo zijn onze wellness reportages ook gepubliceerd:

  1. Vriendin
  2. wellness magazine
  3. Krant van de Aarde
  4. Innsbruck Magazine
In de media

Wellness tips voor Nederland, België en Duitsland

Het was even rennen naar de winkel! In week 7 van 2022 mochten wij namens Wellness Spots onze wellness tips delen voor Nederland, België en Duitsland. In totaal zijn er maar liefst 4 pagina’s in Vriendin verschenen.

Vriendin Magazine - Wellness Spots Tips

Reis- en wellness reportage Innsbruck Magazine

In november 2021 heb ik een wellness reportage geschreven voor Innsbruck Magazine, ‘Verwellness jezelf tussen de bergtoppen van Innsbruck en omgeving’. Op dit moment is het magazine nog te koop in de winkel of je kan het online bestellen.

Vers van de pers, Innsbruck Magazine! In samenwerking met het reis tijdschrift Meridian Travel heeft Innsbruck Tourism een éénmalige uitgave gemaakt vol met de beste reistips voor Innsbruck en omgeving.

Wij zijn gevraagd om naar aanleiding van meer dan 4 reizen naar Innsbruck en omgeving al onze wellness tips in een mooie en inspirerende wellness reportage te verwerken. Wat ons betreft: ren naar de winkel of bestel Innsbruck Magazine online en droom zelf weg of laat iemand wegdromen met dit magazine als cadeau.

Ontdek wat Winter Wellness is, hoe een waar je kan ontspannen in de natuurlijke omgeving van Innsbruck en wat de beste wellness hotels in Innsbruck zijn zodat je kan zweten in de sauna met uitzicht op de stad. Hoewel je op dit moment niet naar Oostenrijk kan reizen is het natuurlijk wel de ideale tijd om alvast reis inspiratie op te doen.

♥ Bestel Innsbruck Magazine in de shop van Meridian Travel.
♥ Ontdek hier al onze reistips voor Innsbruck en onze wellness tips voor Innsbruck.

Winter Wellness Innsbruck Magazine

Columnist Krant van de Aarde, de krant van groen Nederland

Begin 2022 is Henriëtte namens Wellness Spots gestart als columnist voor Krant van de Aarde, de krant van groen Nederland. Het is een uitgave van Stichting Dag van de Aarde. Dat betekent dat wij vanaf nu, 5 x per jaar (elke 2 maanden) de lezers van de Krant van de Aarde mogen inspireren met de fijnste wellness tips.

De aarde heeft zoveel mooie Wellness Spots te bieden, van middenin de natuur tot duurzame groene hotels en vakantiebestemmingen waar veel gebruikt wordt gemaakt van natuurlijke producten. De Wellness Lifestyle waar ik al jaren over schrijf past helemaal bij de doelgroep van de Krant van de Aarde lezers.

Je kan de Krant van de Aarde vinden bij ruim 500 distributiepunten. Bij natuurvoedingswinkels, woningwinkels, gezondheidswinkels, wereldwinkels, in de wachtkamer bij de huisarts of als je bij de Tweede Kamer der Staten Generaal moet zijn.

Krant van de Aarde - Editie 1 2022

Reis- en wellness reportage Wellness Magazine

In mei 2014 ben ik voor Wellness Magazine op reis geweest naar de Amerikaanse staat Texas. Mijn artikel, Western Wellness, een roadtrip door Texas, is in de editie van 18 juli 2014 verschenen.

♥ Bekijk hier alle reistips voor een individuele auto rondreis door Texas

Reis- en wellness reportage Wellness Magazine

Interviews op TV

Interview Omroep West over de verfrissende Unox Thuisduik 2022

Omroep West 1 januari 2022:
DEN HAAG – ‘Heerlijk, verfrissend.’ Voor het tweede opeenvolgende jaar is de Scheveningse Henriëtte Bokslag aangewezen op een nieuwjaarsduik uit blik. Hoewel ze om de hoek van het Kurhaus woont, vindt ze een echte duik in de zee geen optie. ‘Dat zou wel het allerleukste zijn‘, geeft ze toe. ‘Maar ja, het is toch de thuisduik, dus dan hou je je daar gewoon aan en doe ik het gewoon thuis.’

*Ontdek hier meer ‘Behind the scenes’ beelden van de opnames.
*Bekijk hier het hele artikel, interview en video reportage van de Thuisduik 2022.

Unox Thuisduik uit blik 2022

Interview in de krant

Magazine VRIJ – De Telegraaf

Op Schiphol lopen dagelijks zo’n 200.000 passagiers rond. Waar gaan ze naartoe en waar komen ze vandaan? VRIJ vraagt naar hun bestemming en ik vertelde op 4 augustus 2018 over mijn reis naar Aruba waar wij onder andere een aantal mooie wellness locaties hebben bezocht.

Volg ons