Lifestyle

Zwemmen, spartelen en dobberen in je eigen zwembad; inspiratie showroom

12 oktober 2023
Inbouw zwembaden Fonteyn

Wat ons betreft is het in de winter de tijd om na te denken hoe jij in de zomer je dagen wilt doorbrengen in je tuin. De afgelopen jaren stegen de temperaturen in de zomer en hoe fijn zou het zijn als je kan afkoelen in je eigen zwembad in je tuin? Wij gingen op onderzoek uit naar de mogelijkheden voor inbouw zwembaden die te koop zijn bij Fonteyn.

 

Inspiratie showroom voor o.a. inbouw zwembaden Fonteyn

 

Zit jij er aan te denken om je tuin om te toveren tot een complete wellness experience? Wil je in de zomer baantjes kunnen trekken in je eigen zwembad, zweten in een sauna, nagenieten op de veranda van een mooi tuinhuis of wil je lekker badderen en bubbelen? Er zijn zoveel mogelijkheden voor een fijne wellness tuin. Het belangrijkste is natuurlijk dat jij budget beschikbaar hebt voor de ontwikkeling van je wellness tuin en dat je daarnaast ook voldoende ruimte hebt. Daarvoor hoef je echt niet gelijk een paar hectare grond bij je woning te hebben, voor ieder budget en iedere afmeting is er een passende oplossing te vinden.

 

In samenwerking met Fonteyn gaan wij deze keer eens kijken naar de mogelijkheden voor (inbouw) zwembaden die Fonteyn aanbiedt. Fonteyn is een mooi bedrijf uit het Gelderse Uddel dat al meerdere keren de Tuinmeubelwinkel Award heeft gewonnen. Wil jij jezelf volop laten inspireren? Breng dan zeker eens een bezoek aan de enorme showroom van 35.000 m2 in Uddel. Daar kan je van alles beleven en ontdekken welke wellness experience het beste bij jou past. In totaal vind je bij dit bedrijf 7 tuinspecialiteiten onder een dak. Daarmee is het Europa’s grootste Outdoor Living Mall!

 

Zit jij erover na te denken om een inbouw zwembad te gaan plaatsen in je tuin en wil je inspiratie opdoen voor een zwembad kopen? Dan raden wij aan om eens naar de zwembad showroom van Fonteyn in Uddel te gaan om je te laten inspireren en vooral ook adviseren.

 

Eerlijk is eerlijk, als je houdt van tuinarchitectuur, een strakke afwerking en een mooie combinatie van zwembad en tuin, dan is een inbouw zwembad precies waar je naar moet kijken. Waar je wel rekening mee moet houden is dat een inbouw zwembad over het algemeen duurder is dan een opzetzwembad. Dat komt omdat er ook graafwerkzaamheden moeten plaatsvinden en de bekuiping van een goede en stevige kwaliteit moet zijn. Wat goed is om te weten, zonder vergunning mag je tot 1.50 meter diep graven.

 

Als je hebt besloten dat je een inbouw zwembad wilt, dan ben je al een heel eind. Maar dan nog zullen er tientallen vragen zijn en dingen waar je rekening mee moet houden. Wil jij een zwembad om af te koelen of wil jij baantjes trekken in een zwembad? En wil je dan echt baantjes trekken of zou je een zwemspa ook prima vinden? Een zwemspa is een klein zwembad met sterke jets waarbij je tegen de stroom in zwemt.

 

Wil je alleen in de zomer van het zwembad genieten of wil je een zwembad dat je het hele jaar door kan gebruiken? In dat geval heb je een verwarmd inbouw zwembad nodig. Heb jij zonnepanelen thuis? Dan heb je gemiddeld zo’n 6 tot 8 zonnepanelen nodig om je inbouw zwembad van Fonteyn te verwarmen. En gebruik je stroom, dan kan je rekening houden met een gemiddeld verbruik van 1000 kWh.

 

Wat ons betreft is het belangrijk om eerst eens na te denken en jezelf de onderstaande vragen te stellen om alvast het een en ander voor jezelf helder te hebben over het kopen van een zwembad. Daarna raden wij je aan om naar de showroom in Uddel, nabij Apeldoorn te gaan om je te laten inspireren en informeren over de inbouw zwembaden van Fonteyn.

 

  1. Wat voor zwembad wil jij kopen?
  2. Wil jij een verwarmd of onverwarmd zwembad?
  3. Wil je een rond, vierkant, rechthoekig of ander soort zwembad?
  4. Wat wil jij doen in het zwembad, afkoelen, baantjes trekken, dobberen?
  5. Ga je vergunningsvrij of met vergunning een zwembad laten aanleggen?
  6. Als je kiest voor verwarmd zwembad, ga je dat met stroom of zonnepanelen doen?
  7. Wil jij in je zwembad kunnen duiken, met een externe trap erin of met trap in het zwembad?

 

 

Bekijk ook deze vakantiehuizen met privé buitenzwembad in Nederland

 

*De foto’s in dit artikel zijn van Unsplash, een rechtenvrije fotobank waar wij foto’s passend bij dit artikel hebben uitgezocht.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Inbouw zwembaden Fonteyn

 

Zit jij eraan te denken om een (inbouw) zwembad te kopen?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots