Lifestyle

Inspiratie voor wellness professionals: vakbeurs Massagedagen – Health & Healing – Utrecht

31 maart 2016

Op 9 en 10 april 2016 wordt in de Jaarbeurs in Utrecht voor de tiende keer de “vakbeurs Massagedagen” georganiseerd. Tegelijkertijd met de vakbeurs vinden ook de beurzen, “Health & Healing“, “Beyond Beauty” en de “Beautyspot Trade Edition” plaats. Op zowel 9 als 10 april ben je van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur.

Inspiratie voor wellness professionals: vakbeurs Massagedagen 

Voor de professionele massagebranche is dit de gelegenheid om zich te laten informeren over alle trends en nieuwtjes op het gebied van massages.

 

Massages van de wereld
Op het speciale demo-plein vinden demonstraties plaats van massages uit verschillende delen van de wereld zoals de Blije Mama Massage uit Thailand waarbij speciale aandacht uitgaat naar mamma’s die na de bevalling snel weer gezond en vol energie voor hun baby willen zorgen. De massagetherapie Tanyusha uit Oekraïne omvat diverse disciplines, waaronder de Fast-Relax massage op een speciaal stoeltje. Uit Sri Lanka komt de Ayurvedische hoofdmassage en de Ketinem Helende Pitjit Massage uit Indonesië is een diep werkende massage met een hoog helend vermogen.

 

Inspiratie voor wellness professionals: vakbeurs Massagedagen - Health & Healing - Utrecht

 

Programma vakbeurs Massagedagen
Voor het volledige programma en sprekers die er zijn op 9 en 10 april verwijs ik graag naar het online programma van de Massagedagen dat is gepubliceerd. Daarnaast wordt er dit jaar voor de tweede keer het aromatherapiecongres en het resonantiecongres georganiseerd.

 

Aromatherapie is een alternatieve geneeswijze, gebaseerd op gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma en therapie en staat voor behandeling met geuren. Aromatherapie wordt vooral ingezet bij klachten die samenhangen met spanningen, angst en slapeloosheid. De geuren zouden inwerken op het onderbewuste en een verstoord zenuwstelsel terug in evenwicht brengen.

 

Het programma van de tweede editie van het aromatherapiecongres:
10.15uur John de Ruijter van Aromafactory.
11.45uur Claudia de Vos, de ‘geur ambassadeur’
13.45uur Sonja Tobé over Veilig gebruik van Essentiële Oliën
15.15uur Ingrid de Kock van Oils 4 Everybody

 

Resonantie is een natuurkundig verschijnsel dat voorkomt bij trillingen. Een trillend voorwerp kan een ander voorwerp in trilling brengen, doordat de trillingen via een tussenstof worden doorgegeven. Als dit andere voorwerp in het ritme van de oorspronkelijke trillingen gaat meetrillen, wordt dat verschijnsel resonantie genoemd.

 

Het programma van deze tweede editie van het resonantiecongres:
10.15uur: Peter Gouw van Ohmpunctuur
12.00uur: Manôn Verleun van Happynings Soundhealing
14.00uur: Coen Tuerlings van Soundfulness
15.15uur: Hans de Back Klanktherapeut

 

Ben je nieuwsgierig naar de standhouders? Bekijk dan online het standhouders overzicht Massagedagen.

 

Meer informatie over de vakbeurs Massagedagen en Health & Healing in Utrecht:
Een entreeticket voor de beurs kost € 17,50 per persoon. Met dit entreeticket heeft u toegang tot de beurzen:

  • MassageDagen
  • Health & Healing
  • Beyond Beauty
  • Beauty Spot Trade Edition

Voor deelname aan de congressen (o.a. aromatherapiecongres en resonantiecongres) moet je je apart op geven en hiervoor wordt een extra bijdrage van €10,- per persoon gevraagd. Kom je met meer dan drie personen? Dan kan je een voordeliger groepsticket aanschaffen. Met een relatiekaart kan je de beurs bezoeken tegen betaling van €15,- per persoon aan de kassa. Wil je alleen naar één van de twee of beide congressen dan zijn de kosten €27,50 per persoon. Deze prijs is inclusief beurstoegang en BTW.

 

Inspiratie voor wellness professionals: vakbeurs Massagedagen - Health & Healing - Utrecht

 

Drie van de vier beurzen worden georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht, locatie High Five. High Five is gelegen op de eerste verdieping van het Jaarbeurscomplex centraal boven de hallen, naast de congrescentra Supernova en Media Plaza. Beautyspot Trade Edition vind plaatst in de hallen 10, 11 en 12 van de Jaarbeurs in Utrecht.

 

Wil jij met korting naar de vakbeurs Massagedagen en Health & Healing in Utrecht?
Heb jij nog geen ticket voor de vakbeurs Massagedagen en Health & Healing in Utrecht? Wellness Spots mag in samenwerking met Infinity Event een korting geven op de toegang aan de kassa van maar liefst €10,- per persoon! Laat snel een reactie achter onder dit artikel en wij sturen per e-mail een voucher toe zodat je bij de kassa €10,- betaald in plaats van €20,-.

 

Kom jij ook naar de Massagedagen en Health & Healing op 9 of 10 april?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots