Investeren in wellness vastgoed / recreatief vastgoed

Investeren in wellness vastgoed / recreatief vastgoed

Wil jij vakantiehuizen kopen met wellness faciliteiten en/of zit jij erover na te denken om te investeren in wellness vastgoed en/of recreatief vastgoed? Wellness Spots heeft een aantal locaties op een rij gezet waar dat kan. Let op: Wellness Spots inspireert alleen over mogelijke locaties, wij zijn geen financieel advies bureau of op enige wijze…

Investeren in wellness vastgoed / recreatief vastgoed, vakantiehuizen kopen met wellness

Heb jij interesse en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om huizen te kopen met wellness faciliteiten? Of ben je op zoek naar investeringsmogelijkheden op de lange termijn en zie je net als ons de uitgebreide mogelijkheden in de wellness branche. Steeds meer mensen ontdekken de kracht van well-being! Wellness is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en er zijn steeds meer huisjes, woningen en villa’s met spa- en wellness faciliteiten.

Het is al mogelijk om in Nederland vanaf een bedrag van ongeveer €150.000 te investeren in wellness vastgoed en/of recreatief vastgoed. Dat kunnen moderne appartementen, luxe villa’s en vakantiewoningen zijn op bijvoorbeeld vakantieparken.

Wellness Spots is absoluut geen financieel adviesbureau en daarnaast hebben wij ook zelf geen ervaring met investeringen in wellness vastgoed en/of recreatief vastgoed. Waar wij wel ervaring mee hebben, is met de genoemde partners hieronder. Dat zijn namelijk vakantieparken waarop wellness vakantiehuizen te huur zijn. Er komen ook steeds meer wellness vakantieparken in Nederland waar investeringen mogelijk zijn. Locaties waar je eens naar zou kunnen kijken zijn bijvoorbeeld:

  1. Bekijk de mogelijkheden bij Dutchen Real Estate;
  2. Bekijk de mogelijkheden van Hofparken Verkoop;
  3. Bekijk de mogelijkheden bij Berkenrhode vastgoed;
  4. Bekijk de mogelijkheden bij Wilsumerberge vastgoed;
  5. Bekijk de mogelijkheden bij Bungalowpark Campanula;
  6. Bekijk de mogelijkheden voor tweedehands chalet kopen bij Continental Rekreatie.

♥ Inspirerend! De Wellness Trends van dit moment!
♥ Hier kan je alles lezen over samenwerken met Wellness Spots;
♥ Ook interessant om te lezen, internationaal rapport over de wellness industrie van McKinsey.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube.

Hofparken Verkoop – 2 vakantieparken – vakantiehuizen kopen met wellness faciliteiten

Hofparken Verkoop biedt op twee vakantieparken in Nederland vakantiehuizen aan. Op de onderstaande foto zie je bijvoorbeeld de vakantievilla Amalia voor 6 personen met een Finse sauna barrel buiten op Vakantiepark de Bergvennen. Handig! Bezoek een van de Hofparken open dagen.

♥ Ontdek meer over Hofparken;
♥ Meer info over een recreatiewoning kopen en hier meer info over investeren;
♥ Bekijk hier de vakantievilla Amalia voor 6 personen met een Finse sauna barrel buiten

Vakantiehuizen kopen met wellness faciliteiten

Tweedehands chalet kopen bij Continental Rekreatie > Boslodge met wellness faciliteiten

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor investeren in wellness vastgoed met het oog op een tweedehands chalet? Dan is het recreatief vastgoed dat Continental Rekreatie aanbied de moeite waard om eens te bekijken.

Continental Rekreatie begeleidt mensen bij de aankoop van een tweedehands chalet voor eigen gebruik en ze begeleiden investeerders die (wellness) vastgoed willen kopen. Het aanbod bestaat uit chalets die zijn gelegen op vakantieparken, waaronder alle vakantieparken van TopParken.

Interessant is dat één van de drie populairste TopParken in Nederland, Landgoed de Scheleberg op de Veluwe is. En laat nou net op dat vakantiepark de onderstaande Boslodge Silva wellness te koop zijn. Zie de tweede foto hieronder.

♥ Uitgelicht: Een boslodge op de Veluwe met een sauna en bubbelbad buiten;
♥ Bekijk de mogelijkheden voor tweedehands chalet kopen bij Continental Rekreatie.

Investeren in wellness vastgoed

Wellness vastgoed investeren

Bungalowpark Campanula met wellness faciliteiten

Bij Bunlowpark Campanula in Sint Maartensvlotbrug in Noord-Holland kan je geen vakantiehuizen kopen met wellness faciliteiten kopen. Wel is er een sauna ruimte met een Finse sauna, een Turks stoombad en een overdekt zwembad aanwezig op het bungalowpark. Dus als je hier een vakantiewoning zou kopen, kunnen gasten wel gebruik maken van de algemene wellness faciliteiten.

♥ Bekijk hier de bungalows die te koop zijn;
♥ Bekijk hier de sauna en hier de rest van de faciliteiten bij Bungalowpark Campanula in Sint Maartensvlotbrug.

Bungalowpark Campanula met algemene sauna op vakantiepark

Interessant! Wellness Real Estate and Communities Symposium

Tijdens dit symposium wordt jaarlijks beste bedrijfsleiders in de sector bijeengebracht om samen de trends en het onderzoek naar ‘goed bouwen’ te verkennen en te kijken naar de mogelijkheden voor ontwikkelings- en investeringsruimte voor wellness vastgoed.

♥ Voor meer informatie, bezoek de website van de Global Wellness Summit.

Wellness Real Estate

Heb jij interesse om te investeren in wellness vastgoed en/of recreatief vastgoed?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Gerelateerde berichten