Beauty, Lifestyle

Ontdek de kracht van bezoek aan Japanse head spa voor gezonde hoofdhuid

10 oktober 2023
Japanse head spa voor hoofdhuid behandelingen

Heb jij wel eens gedacht aan zorgdragen voor een gezonde hoofdhuid? Heb je al eens van een Japanse head spa gehoord? Als het antwoord “Ja” is, super! Is het antwoord “Nee” dan is dit artikel voor jou. Ontdek alles over de mogelijkheden qua wellness behandelingen bij een Japanse head spa voor een gezonde hoofdhuid en hoofdhuid behandelingen.

 

Japanse head spa voor hoofdhuid behandelingen

 

Zoals je in Thailand de Thaise massages hebt, zo heb je in Japan, Japanse head spa’s en hairspa’s. Onze eerste bezoek aan een Japanse head spa voor een hoofdhuid behandeling vond plaats bij Tanoshi Hairspa in Rotterdam. Hier kan je alles lezen over onze Japanse haar spa behandeling.

 

Het fijne van deze haar spa behandeling met hoofdhuid massage is dat het zeer ontspannend is. Dat komt onder andere doordat bepaalde drukpunten in het centrale zenuwstelsel worden aangeraakt. Maar een bezoek aan een Japanse head spa is niet alleen fijn omdat het ontspannend is, het is ook nog eens goed voor je om een hoofdhuid behandeling te ondergaan.

 

Elke Japanse head spa voor hoofdhuid behandelingen in Nederland is natuurlijk anders qua wellness arrangementen. Al is het doel overal hetzelfde, een ontspannen moment en een goede verzorging van de hoofdhuid. Over het algemeen mag je tijdens een Japanse haar spa behandeling het volgende verwachten:

 

  1. Relaxte hoofdhuid massage;
  2. Een detox haar scrubbehandeling;
  3. Was behandeling met water fontein; 
  4. Een ontspannende massage van hoofd, nek en schouders;
  5. Een verzachtende haar- en hoofd stoombehandeling en meer.

 

♥ Bekijk beschikbaarheid voor deze haar spa in Rotterdam voor hoofdhuid- en haar behandeling.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest, YouTube en TikTok.

 

Privé haar spa in Rotterdam

 

Waarom is de Japanse head spa zo populair?

 

Waarom is de Japanse head spa zo populair vroegen wij ons af“? Er is geen eenduidig antwoord te geven wat een bepaalde wellness behandeling nou zo populair maakt. Feit is wel dat ayurveda, Japanse beauty rituelen en Koreaanse beauty rituelen allemaal erg populair zijn. Wie heeft er geen Guasha steen, een Konjac Sponge en/of jade roller thuis? Wij denken dat dat komt omdat Aziatische beauty rituelen zo anders en tegelijkertijd vernieuwend zijn ten opzichte van Westerse beauty rituelen.

 

Wij doen overal onderzoek naar Wellness Trends, zo ook op TikTok. Onze redacteur Ellen spotte de Japanse head spa behandelingen dan ook op TikTok en zag dat er erg veel gedeeld werd over deze haar spa en hoofdhuid behandelingen. Wij namen contact op met Melek Tuinder van Tanoshi Hairspa in Rotterdam voor het ervaren van een Japanse Head Spa behandeling en wat blijkt, ook zij ontdekte de Japanese Hairspa’s via TikTok.

 

♥ Volg ons ook op TikTok.
♥ Hier kan je onze TikTok video over Tanoshi Hairspa bekijken.

 

@wellnessspots 📍Welkom bij @Tanoshi japanse headspa in Rotterdam. Een van de eerste Japanse haar spa’s in Nederland. 🎋 Hier moet je zijn voor een unieke haarbehandeling. Gewoon voor een bijzondere ontspannende ervaring. En in combinatie met een analyse kom je te weten of je hoofdhuid gezond is of extra aandacht verdiend. 💆🏼‍♀️ Het is een heerlijke haar- en hoofdmassage met detox scrub, waterstralen, stoom en meer. 🇯🇵Ontdek dit bijzondere Japanse schoonheidsritueel volgens de Wabi Sabi filosofie. 🫖 Na de behandeling volgt een after scan voor het resultaat. Afhankelijk van de haar behandeling die je kiest. Geniet van een kopje thee en ga zen naar huis. 🧘🏼‍♀️Tanoshi betekent genieten van het moment, ervaar deze Wellness Spots zelf en maak een afspraak met Melek. #japaneseheadspa #scalpmassage #headspa #wellnessSpots #WellnessLifestyleMagazine #spa ♬ origineel geluid – wellnessspots

 

 

 

Waarom mijn hoofdhuid verzorgen, was mijn haar toch?

 

Je hoofdhuid verzorgen? Ik was het toch met shampoo en neem af en toe een haarmasker“? Het is één van de reacties die wij kregen na een bezoek aan een Japanse head spa. Het grootste voordeel van een bezoek aan een Japanse Head Spa is dat de behandeling zich focust op het verzorgen van de hoofdhuid.

 

Je kan de hoofdhuid behandeling naar wens uitbreiden met een hoofdhuid analyse. Hierbij wordt er met een microscoop de staat van je hoofdhuid geanalyseerd. Heb je bijvoorbeeld last van schilfers, overtollige talg productie, roos of last van haaruitval, dan kan dit interessant zijn om te weten zodat je zorg kan dragen voor een gezonde hoofdhuid in de toekomst.

 

Persoonlijke ervaringen Tanoshi Hairspa review

 

Tips voor Japanse head spa’s in Nederland

 

Het lijkt alsof de Japanse head spa’s als paddenstoelen uit de grond springen. Er wordt overal Japanse haar spa’s geopend. Zoals je al kon lezen bezochten wij een Japanse hairspa in Rotterdam, maar je kan ook naar Utrecht, Amsterdam of Almere.

 

Wij zullen dit artikel met tips voor Japanse Head Spa’s voor hoofdhuid behandelingen in Nederland zo vaals als mogelijk aanvullen. Zet dit artikel tussen je favorieten en je bent en blijft altijd op de hoogte.

 

  1. Bekijk de haar behandeling in Rotterdam;
  2. Ontdek de scalp treatments in Almere.

 

Haar salon voor vrouwen Rotterdam

 

Tanoshi Hairspa review, Japanse head spa in Rotterdam

 

“Geef je over en geniet”, dat is het motto van Melek Tuinder, eigenaresse van de Tanoshi Hairspa in Rotterdam. Melek zegt hierover: “Tanoshi Hairspa is een Japanse head spa die zich onderscheidt door zijn unieke benadering van haarverzorging en het verhelpen van hoofdhuid-problematiek”.

 

Wij hebben onlangs een bezoek gebracht aan de in Rotterdam gevestigde Japanse head spa voor hoofdhuid behandelingen en wij zijn dolenthousiast.

 

♥ Ontdek hier onze complete Tanoshi Hairspa review;
♥ Eigenaresse Melek heeft ook een kapperszaak, je kan haar boeken via Floating Melek;

♥ Bekijk beschikbaarheid voor deze haar spa in Rotterdam voor hoofdhuid- en haar behandeling.

 

Tanoshi Hairspa review, Japanse haar spa behandeling

 

Ga naar de Head Spa in Almere

 

Bij de Head Spa in Almere kan je terecht voor 2 soorten behandelingen. Een ‘scalp treatment’ of een ‘deluxe scalp treatment’.

 

♥ Bekijk de beschikbaarheid voor een scalp treatment in Almere.

 

 

Heb jij al eens een Japanse head spa voor hoofdhuid behandelingen bezocht?

 

*Wellness Spots geeft geen medisch advies en raad altijd aan om behandelingen te bespreken met een gediplomeerd arts.
**In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots