Beauty, Lifestyle

Review: JouwBox Ralph Moorman Favourites om van te genieten

5 juni 2018
Review: JouwBox Ralph Moorman Favourites

Altijd leuk om een mooi pakket te mogen ontvangen. De JouwBox Ralph Moorman Favourites is zo’n pakket waar ik helemaal blij van werd toen de postbode aan de deur stond.

 

Review: JouwBox Ralph Moorman Favourites 

 

Zodra ik mijn “JouwBox” Ralph Moorman Favourites heb geopend komt mij een heerlijke geur tegemoet. Het maakt je gelijk nieuwsgierig. De producten zitten in een stevige doos, verpakt in mooi wit vloeipapier waardoor het luxe aanvoelt en alsof het echt speciaal voor jou is ingepakt.

 

Voordat ik je meer vertel over de inhoud, wil ik je eerst iets meer uitleggen over het ontstaan van de JouwBox. Voedingsdeskundige Ralph Moorman heeft een ‘Hormoonfactleefstijl’ ontwikkeld. Hierbij gaat het om een leefstijl dat voornamelijk draait om voeding, training en reduceren van stress. Uit de onderzoeken van Ralph is namelijk gebleken dat veel diëten je hormonen uit balans brengen. Hierdoor kan je minder energie hebben of overgewicht. Om dit weer terug in balans te krijgen heeft Ralph een gezondheidsprogramma ontwikkeld dat op natuurlijke wijze het hormonale systeem terug in evenwicht te krijgen.

 

Wat is de hormoonfactorleefstijl?

 

Om de Hormoonfactorleefstijl compleet te maken is het ook van belang om te kijken welke producten je gebruikt voor je huid, haar, tanden en tandvlees. Ook via deze producten kunnen ongewenste stoffen in en op je lichaam terecht komen die de hormonale balans schaden en/of voor onnodige klachten en irritatie kunnen zorgen. Om de juiste producten uit te kiezen is het lastig om de ingrediëntenlijst te ontcijferen als je hier geen achtergrond in hebt.

 

Ralph Moorman kreeg steeds vaker de vraag of hij vanuit zijn deskundigheid op het gebied van biochemische kennis als levensmiddelentechnoloog mee kon denken. Zo ontstond de JouwBox Ralph Moorman Favourites. Een cadeaubox vol met zijn favoriete producten die voldoen aan zijn criteria. Goed om te weten is dat je JouwBox ook kan gebruiken zonder het gezondheidsprogramma. De JouwBox Ralph Moorman Favourites bestaat uit een vijftal pijlers:

 

 1. Haar
 2. Huid
 3. Mondverzorging
 4. Voeding
 5. Suppletie

 

Op basis van die pijlers zijn de producten in de JouwBox samengesteld. De cadeaubox om van te genieten bestaat in totaal uit 12 producten. Voor mij zijn het allemaal nieuwe producten die ik de afgelopen periode ben gaan gebruiken en testen. Lees nu ook de tweede review van JouwBox cadeau voor haar editie 2.

 

 1. We love the planet deodorant
 2. Bee Honest bijenwas lippenbalsem (appel)
 3. Love Chock Extra puur (95%) chocolade
 4. Natural Spa Concept shampoo (rosalpina & alpine herbs)
 5. Chikko Not Coffee (gember en kurkuma kruidenmix)
 6. Himalaya magnesium
 7. Erica Herbal Haargel
 8. Oolaboo natural white tandenpasta
 9. Sportbay weerstandband
 10. Chio Bio Spirulina tabletten
 11. Mudmasky recovery masker
 12. Natural Heroes Witch Hazel toner

 

JouwBox Ralph Moorman Favourites

 

We love the planet deodorant

 

Bij het zien van dit blikje, denk ik gelijk aan één ding: ideaal om mee te nemen naar een mooi zomers festival of in je handbagage als je gaat vliegen! Ik wil graag altijd fris en fruitig zijn, maar gewone deodorant mag niet naar binnen. In dit goed afsluitende blikje van 48 gram, wat weer heel gemakkelijk in je tas past, zit een crème die je moet opbrengen met je vingers.

 

Het lijkt vettig, maar na het opbrengen is dit toch niet het geval. Heel erg fijn. De “We love the planet” deodorant is niet anti-transparant maar maskeert eventuele zweetgeurtjes. De JouwBox Ralph Moorman Favourites bestaat uit natuurlijke producten omdat Ralph Moorman ervan uit gaat dat deze producten het beste bij je lichaam passen. Als je nagaat dat zweten een natuurlijk proces is van het lichaam, zal je dit dus niet moeten tegenwerken door anti-transparant deodoranten, zij stoppen je poriën namelijk alleen maar vol, maar de zweetgeur moeten proberen te maskeren en met deze natuurlijk deodorant lukt dat zeker! Ik voel mij geen moment onzeker, voelt fris en is dus gemakkelijk mee te nemen. Een aanrader!

 

We love the planet deodorant

Bee Honest bijenwas lippenbalsem (appel)

 

De appelgeur komt je tegemoet en daar moet je van houden. Voor mij is het iets te zoet en aangezien het net onder mijn neus aangebracht moet worden. De Bee Honest lippenbalsem is gladder dan bijvoorbeeld Labello. Het voelt minder stug en dik aan en daardoor lijkt het of de lippenbalsem minder lang blijft zitten en geen tijd heeft om voldoende in te trekken. Maar dat kan natuurlijk aan mij liggen en dat ik gewend ben aan een iets dikkere substantie. Feit wilt dat het wederom een product is wat gemaakt is van natuurlijke ingrediënten, zoals bijenwas en plantaardige oliën en past ook goed in je handtas. De tube inhoud is 10ml.

 

Bee Honest bijenwas lippenbalsem

Love Chock Extra puur (95%) chocolade

Als vrouw, had ik hier natuurlijk mijn blog mee moeten beginnen: het proeven van chocolade! Wie wil dat niet? Ik houd van pure chocolade en dat kan mij eigenlijk niet puur genoeg zijn. De chocolade van Love Chock bestaat uit 95% cacao. Dat er geen suiker in zit dat proef je, het smaakt mij ietwat poederig en niet zoetig. Ik mis toch wel net dat snufje suiker.

 

De verpakking is een cadeautje op zich. Na het openen van de kartonnen wikkel komt er een prachtige kleurrijke tekening tevoorschijn met voor iedere koper een unieke quote. Mijn quote was: I choose to be happy at the start of each day. Ik doe mijn best!

 

Love Chock Extra puur (95%) chocolade

Natural Spa Concept shampoo (rosalpina & alpine herbs)

Een frisse geur komt je tegemoet zodra je het dopje opent en op je hand doet. Mijn haar wordt er schoon van en zit na het drogen goed. Dan ben ik er al héél erg blij mee. Het flesje van de Natural Spa Concept in de JouwBox bevat 100ml shampoo en daardoor ideaal om mee te nemen tijdens een wellness weekendje weg.

 

Natural Spa Concept shampoo

 

Chikko Not Coffee (gember en kurkuma kruidenmix)

 

Voor mij is dit een totaal onbekend product. De hoofdingrediënten gember en kurkuma zijn mij wél bekend. Ik houd van gember en kurkuma. Maar wat is kurkuma precies? Kurkuma is een kruid dat bekend staat enorm gezond en geeft gerechten smaak en kleur. Gember kennen we inmiddels wel en komt regelmatig terug in de gezonde en natuurlijkere levensstijl. Zelf maak ik met deze twee verse ingrediënten mijn eigen zogenoemde “heksenthee” en het voelt goed als ik het drink; puur en gezond.

 

Dus ik ben een beetje sceptisch zodra natuurlijke ingrediënten ineens in een potje belanden, zoals bij Chikko Not Coffee.  Je kan het ook klaarmaken met heet water in plaats van met melk. Maar ik zie wel in dat het gemak met zich meebrengt. Ideaal voor in je tas naar het werk om daar je gezonde levenswijze ook voort te kunnen zetten.

Chikko Not Coffee

Himalaya magnesium

De Himalaya magnesium spray kan je gebruiken voor verlichting bij kramp en stijfheid. Ik kan nu héél stoer doen dat ik heel hard rondjes heb gelopen of dat ik in de ringen heb gehangen, maar nee… de afgelopen weken heb ik van het prachtige weer genoten: languit op mijn handdoek aan het water. Maar ik heb mijn heup wel heel hard gestoten met als gevolg een grote blauwe plek.

 

De spray heb ik meerdere malen per dag op de blauwe plek gespoten en er komt een waterige olie uit. Dit masseer je in en word redelijk snel opgenomen door de huid. Bij mij werd de gemasseerde plek ietwat warm wat ik heel prettig vond. Dit blijk te komen door de mineralen uit de spray. Zij dalen in je huid en herstellen de plek waar je last van hebt. Ik zou deze spray zeker aanraden!

 

Himalaya magnesium

Erica Herbal Haargel

Ik gebruik geen haargel, maar ik weet wel dat het ruikt als echte haargel. Ik heb de Erica Herbal Haargel even uitgesmeerd op mijn hand, en het droogt snel op.

Erica Herbal Haargel

Oolaboo natural white tandenpasta

 

In de JouwBox Raplh Moorman Favourites vind je een reisformaat van 20ml van deze tandpasta. Het heeft een limoensmaak en is daardoor fris, precies zoals een tandpasta hoort te zijn. De tandpasta heeft een korrelige structuur, daar moet je van houden en vooral aan wennen. Deze korreltjes zijn deeltjes van onder andere rijstzetmeel die je tanden op een natuurlijke wijzen reinigen.

 

 

 

Sportbay weerstandband

 

De JouwBox is niet alleen gericht op huid en voeding, maar ook op fysieke gezondheid door bijv. je armspieren te trainen met de weerstandband. Ik mis een gebruiksaanwijzing in de JouwBox met daarop oefeningen, dat zou nog een mooie aanvulling kunnen zijn. Gelukkig vond ik op YouTube heel veel oefeningen tegen die mij verder op weg konden helpen.

Sportbay weerstandband

Waarom niet of juist wel kiezen voor JouwBox 

 

Tegenwoordig zie je steeds meer cadeauboxen die gevuld zijn met tal van producten. Het kopen van een cadeaubox is een verwenmoment voor jezelf of een leuk cadeau aan iemand. Wat mij betreft zijn dit de voordelen:

 

 1. Het is altijd leuk als er een pakket bij je wordt bezorgd;
 2. Je leert wellicht nieuwe producten kennen;
 3. De prijs is aantrekkelijk ten opzichte van de losse verkoopprijzen van de producten;
 4. Zo kan je op een verrassende en goedkope manier producten testen.

 

Wat betref de JouwBox zit er voor mij maar een nadeel aan. Dat is dat er ook producten in kunnen zitten die je niet gebruikt. Zoals in mijn geval de haargel. Anderzijds, dan kan je het weggeven aan iemand die er wel blij mee is.

 

Bestel hier direct de JouwBox Ralph Moorman Favourites

 

De JouwBox Ralph Moorman Favourites heeft een winkelwaarde van €125,-. Als je de JouwBox online bestelt betaal je €39,-. De verzendkosten zijn gratis. Je kunt de box direct bestellen via deze bestellink. Ben je tevreden met JouwBox? Neem dan een abbonnement en laat je ieder kwartaal verrassen met een cadeaubox om van te genieten. Een abonnement is voordeliger dan de producten los in de winkel kopen.

 

 

Heb jij jezelf wel eens een JouwBox Ralph Moorman Favourites cadeau gedaan?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots