Winter Wellness in Kaiser Spa in Ellmau

Winter Wellness in de Kaiser Spa in Ellmau in Oostenrijk

Heb jij plannen om op wintersport vakantie naar Ellmau te gaan in Wilder Kaiser? Dan kan je na een dag in de bergen in alle luxe ontspannen in de Kaiser Spa in Ellmau. De Kaiser Spa bevind zich in het Hotel Das Kaiserblick.

Winter Wellness in Kaiser Spa in Ellmau

Of je nu op zoek bent naar een heerlijk wellness hotel in Ellmau om te verblijven tijdens je wintersport vakantie in Wilder Kaiser. Of dat je op zoek bent naar een spa in Ellmau voor een dagje ontspanning. De Kaiser Spa dat zich in het Hotel Das Kaiserblick in Ellmau bevind is toegankelijk voor hotelgasten en voor dag gasten. Wel is het aan te raden voor daggasten om van te voren een reservering te maken.

Het hotel en de Kaiser Spa in Ellmau is 365 dagen per jaar geopend zodat jij op ieder gewenst moment kan genieten van een ontspannen moment. Je kan je prima een hele dag vermaken in de Kaiser Spa in Ellmau want het wellnesscentrum beslaat een totale oppervlakte van 1900 m2. De outdoor whirlpool en het rooftop zwembad op het dak zijn de wellness highlights van de Kaiser Spa en het Hotel Das Kaiserblick.

Het buiten zwembad wordt het gehele jaar door verwarmd en dat betekent dat je ook in de winter buiten kan zwemmen. Hoe fijn is dat dat je lichaam warm onder water zit en de sneeuwvlokken op je gezicht dwarrelen. Daarnaast zijn er maar liefst 11 sauna’s waar je uit kan kiezen, waar ook dagelijks sauna opgietingen worden verzorgd. Daarnaast kan je stomen in de stoombaden, is er een binnen zwembad en zijn er fijne relaxruimtes om tot rust te komen. En wie zichzelf extra wilt verwennen in de Kaiser Spa in Ellmau kan kiezen uit een ruim aanbod aan wellness behandelingen die op het spa menu staan.

♥ Bekijk hier alle informatie over het hotel.
♥ Check hier de reportage over Hotel Das Kaiserblick.
♥ Ontdek hier alle wellness vakantie in Oostenrijk tips.
♥ Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, zo’n 90 kilometer van het hotel. 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Winter Wellness in Kaiser Spa in Ellmau

Kaiser Spa in Ellmau

Kaiser Spa in Ellmau

Heb jij al zin in een keizerlijke wellness ervaring
in de Kaiser Spa in Ellmau in Wilder Kaiser, Oostenrijk?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons