Kenkô skincare ervaringen

Kenkô: gemaakt door moeders, met moeders, voor moeders en kindjes

Als je zwanger raakt, moet je helemaal opnieuw je lichaam ontdekken. Je lichaam verandert met de dag en ook na de bevalling begint dit weer helemaal opnieuw. Nu kan je onze Kenkô skincare ervaringen lezen.

Kenkô skincare ervaringen

Als je zwanger raakt, moet je helemaal opnieuw je lichaam ontdekken. Je lichaam verandert met de dag en ook na de bevalling begint dit weer helemaal opnieuw. Het kan je trots maken omdat zwangeren zich vaak sexy voelen, maar ook onzeker omdat na een bevalling je lichaam echt de tijd nodig heeft om te herstellen. Maar vergeet niet dat je lichaam op welk moment dan ook de verzorging nodig heeft die het verdient!  Kenkô heeft een verzorgingslijn op de markt gebracht voor moeder en baby, die vanaf de start van de zwangerschap gebruikt kan worden en de transformatie van vrouw naar moeder ondersteund.

Bij Kenkô staat geurbeleving centraal. Een baby herkent de moeder direct aan de geur en dat is soms ook vice versa. Een goede, fijne en lekkere geur ontspant. Ontspanning is wellness, goed voor jezelf zorgen ook. En daarom past Kenkô goed bij Wellness Spots. Uiteindelijk komt het erop neer dat de geur tussen moeder en kind verbindt. Iets wat zó ontzettend belangrijk is in de eerste levensfase van een nieuw geborene. En hoe mooi is dat dat je dit kan doen door producten te gebruiken die puur zijn én voor zowel mama als kind? Twinning is winning!!!

Wij kregen een pakket toegestuurd om onze Kenkô skincare ervaringen te delen met jullie. Kenkô, het Japanse woord voor gezondheid. De Japanse cultuur, haar levenswijze en de benadering van de natuur is voor oprichter Eveline Kerkhof een bron van inspiratie. Ontdek meer over de onderstaande Kenkô skincare producten:

  • Verzorgende Wasgel – Mama;
  • Kalmerende Body Olie – Mama;
  • Hugs – Body, Home & Linen Spray;
  • Verzachtende Badolie – Mama & Baby.

Kenkô skincare
gemaakt door moeders, met moeders, voor moeders en hun kindjes!

♥ Bekijk hier alle Kenkô producten.

Op de hoogte blijven van alle beauty en wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Kenkô skincare review

Kenkô Hugs – Body, Home & Linen Spray

Het moederschap vertaald in een zachte geurspray die vanaf de zwangerschap geschikt is om te gebruiken op het lichaam, in huis, op bedlinnen, om een fijne vertrouwde bevalplek te creëren (thuis of in het ziekenhuis) maar ook juist voor latere fases waarin moeders verlangen naar die bijzondere eerste maanden. Een geur die het gevoel van geborgenheid, liefde, tederheid en verbinding moest vertalen.

De spray ruikt citrusachtig maar heeft ook iets zoetigs/rozenachtig. Een fijne zachte combinatie, zeker niet overheersend. De alcohol in deze spray is gemaakt van tarwe en daarmee 100% zuiver en zacht voor zowel jou als voor je kindje.

♥ Bekijk hier alle Kenkô producten.

Kenkô Hugs

Kenkô Verzorgende Wasgel – Mama

Deze wasgel is te verkrijgen in een editie voor mama, maar ook is er één voor de kleine. De wasgel is zacht van geur en ruikt naar Vanille. Je hebt er niet veel van nodig, het is een rijke gel die de huid reinigt.

Je huid voelt heerlijk zacht aan na het gebruik. Moet je je voorstellen als je dan je pas gewassen kindje in de armen houdt… dat moet lekker ruiken!

♥ Bekijk hier alle Kenkô producten.

Kenkô skincare ervaringen

Kenkô Verzachtende Badolie – Mama & Baby

Deze badolie kan zowel door de mama áls voor het kindje gebruikt worden. Je vult het bad óf alleen het babybadje en laat tussen de 10 tot 20 ml badolie in het water druppelen. Je ruikt gelijk de natuurlijke oliën zoals Jojoba Olie en Abrikozenpit.

Deze ingrediënten hebben als kenmerk dat ze de huid hydrateren, kalmeren en intensief te verzorgen. En dat klopt, na het gebruik van deze olie is je huid zacht. Precies zoals je een babyhuidje graag wilt hebben maar ook hoe je de huid wilt verzorgen. Jouw en het huidje van je kindje drogen sneller uit dan je denkt.

♥ Bekijk hier alle Kenkô producten.

Kenkô ervaringen

Kenkô Kalmerende Body Olie – Mama

Ik vind mijn huid verzorgen met een olie echt het allerlekkerste dat er is. Ook bij een ukkie is dat genieten want ondertussen geef je stiekem een zachte massage en daar wordt iedereen rustig van.
Deze olie is zowel voor de mama, mama’s to be áls voor de baby te koop.

De body olie is een goede aanvulling op de badolie omdat deze body olie ook Jojoba Olie, Avocado Olie, en Abrikoospitolie bevat. Ze zorgen voor een intens gevoede en zachte huid, zonder een vettige laag achter te laten! En dat is heerlijk, geen geglibber of gedoe… de olie trekt direct de huid in en je huid ruikt heerlijk!

♥ Bekijk hier alle Kenkô producten.

Kenkô Moeder Dochter beauty producten

Verbeter de wereld, begin bij Kenkô

Ik vind Kenkô een prachtig merk, juist omdat echt een lijn voor (aanstaande) moeders en kind is.
De producten zijn perfect op elkaar afgestemd. Het mooie aan Kenkô is ook dat ze stil staan bij het milieu. En de kindjes die nu geboren worden en dus gebruik maken van hun producten zijn de toekomst.

De flesjes worden gemaakt van 100% gerecycled plastic en de doosjes zijn gemaakt van landbouwafval. Bladeren en stengels die overblijven van de oogst worden bewerkt tot grondstof voor papier en karton.
Kenkô doneert maandelijks aan stichting Mommaluv. Hiermee wordt bijgedragen aan een goede eerste start voor een pasgeboren baby en een nieuwe moeder in Bolivia, Ecuador, Ghana, Kenia, Liberia, Oeganda, Suriname, Sri Lanka of Tanzania. Verbeter de wereld, begin bij jezelf draagt Kenkô dus goed uit.

♥ Bekijk hier alle Kenkô producten.

Kenkô skincare ervaringen

Ken jij de Kenkô skincare producten al?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen