Overnachten

Relax met gezin in kindvriendelijk wellness familiehotel in Paznauntal Oostenrijk

30 juli 2023
Kindvriendelijk wellness familiehotel in Paznauntal Oostenrijk

Wil jij met het hele gezin ontspannen in de Oostenrijkse bergen tijdens een vakantie? Kijk dan eens naar dit kindvriendelijke wellness familiehotel in het Paznauntal in Oostenrijk.

 

Kindvriendelijk wellness familiehotel in Paznauntal 

 

Ben jij op zoek naar een fijne locatie voor een vakantie in de Oostenrijkse bergen deze zomer waar je zowel actief kan zijn als kan ontspannen? Maak kennis met het kindvriendelijke wellness familiehotel in het Paznauntal in Oostenrijk, het Active Nature Resort DAS SeeMOUNT in See.

 

In het 4* Active Nature Resort DAS SeeMOUNT in See kan het hele gezin zich zo vrij als een kind voelen en genieten van een onbezorgde familievakantie. Heb je ook een hond die bij het gezin hoort? Geen probleem, ook de hond is meer dan welkom in de kindvriendelijke wellness familiehotel in het Paznauntal in Tirol.

 

Tijdens een actieve vakantie in de Oostenrijkse bergen zijn er makkelijke wandelpaden die ook goed te bewandelen zijn voor de jongste bergvriendjes. Je kan er met de kids en de hond gaan wandelen, met zijn allen gaan fietsen, ze kunnen een kleine dam bouwen in een bergbeek en je kan met ze dieren observeren in het bos. In het dorpscentrum van See is een spel-, sport- en waterpark. Bij goed weer kan je met zijn allen gaan zwemmen in het zwemmeer van See. Extra voordeel als gast van het Active Nature Resort DAS SeeMOUNT in See, je ontvangt gratis entree tot het waterpark.

 

Na een dag in de natuur kan je met zijn allen tot rust komen in de Family Relax Room en/of in de gezinssauna van SpaMOUNT. In de gezinssauna kan iedereen badkleding dragen. Voor de kinderen is er een speciale zachte kinderbadjas.

 

Bij Das See-MOUNT weten ze precies wat gezinnen nodig hebben in een kindvriendelijk wellness hotel. Je kan overnachten in moderne gezinssuites, er is een Happy Kids-ruimte om te spelen en veel praktische extra services voor de kinderen leveren een grote bijdrage aan Active Family Life. Van kinderbedje tot kinderstoel, van kleurset in het restaurant tot kindermenu en bij minder goed weer kunnen kinderen in de bioscoop van het hotel kinderfilms kijken. Kortom, de jongste hotelgasten krijgen alle aandacht zodat ouders ook echt een ontspannen vakantie beleven in Oostenrijk.

 

♥ Bekijk hier alle informatie over de sauna’s;
♥ Zie hier meer foto’s van de spa- en wellness faciliteiten;
♥ Ontdek hier onze complete reportage over Das Seemount;
♥ Bekijk hier de aanbiedingen naar dit hotel via HotelSpecials;
♥ Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, 70 kilometer van het hotel. 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Kindvriendelijk wellness familiehotel in Paznauntal Oostenrijk

 

Zou jij naar dit kindvriendelijke familiehotel met buiten zwembad op vakantie willen?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots