Kindvriendelijke wellness hotel in Ortisei

Een Prince & Princess Dream in kindvriendelijk wellness hotel in Ortisei

Als de kinderen blij zijn dan zijn de ouders vaak ook blij en ontspannen! Wil jij quality time met het gezin doorbrengen in de bergen? Bekijk dan snel eens dit kindvriendelijke wellness hotel in Ortisei in Zuid-Tirol waar dromen uitkomen.

Kindvriendelijke wellness hotel in Ortisei, Zuid-Tirol

Ben jij op zoek naar een leuk hotel met kinderen in de bergen? Stop met zoeken! Het Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel in Ortisei, in Zuid-Tirol is de place to be voor quality time met het gezin. Dit hotel is door TripAdvisor in 2013 al uitgeroepen tot: ‘Beste familiehotel ter wereld“!

Maak tijd vrij voor quality time met het gezin of de hele familie in dit bijzondere hotel gelegen middenin het UNESCO werelderfgoed van de Dolomieten. Hier kan je met zijn allen genieten van een ontspannen vakantie in de bergen waar je compleet ontzorgd wordt. “It´s family time, live it now ® “, is het motto van dit kindvriendelijke wellness hotel in Ortisei, in Zuid-Tirol.

Er staat een professioneel team klaar met meer dan 20 meertalige kinderanimators om 7 dagen per week van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat zich te ontfermen over het geliefde kroost. Op die manier kunnen ouders en wellicht ook opa en oma even samen ontspannen door gebruik te maken van de uitgebreide wellness of een wandeling of fietstocht door de bergen.

Naast alle activiteiten voor kinderen in Lino Land kunnen ook de kinderen helemaal tot rust komen en ervaren wat wellness is. Denk hierbij aan:

  1. Een baby oase voor de allerkleinsten;
  2. Cavallino-waterwereld met 4 zwembaden;
  3. Mogelijkheden voor Moeder en Dochter of Vader en Zoon wellness arrangement;
  4. “Prince of Princess dream” wellness behandeling, kindvriendelijke baby massage en meer.

Een Grand Hôtel alleen voor gezinnen,
Cavallino Bianco geldt als het beste familiehotel ter wereld!

♥ Ontdek alles over dit kindvriendelijke familiehotel.
♥ Lees hier onze uitgebreide reportage over Cavallino Bianco.
♥ Bekijk meer van onze tips voor een wellness vakantie in Zuid-Tirol.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Kindvriendelijke wellness hotel in Ortisei

Zou jij quality time met het gezin willen doorbrengen in dit
kindvriendelijke wellness hotel in Ortisei in Zuid-Tirol?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons