Kleur trends interieur 2021

Dé kleur trends voor je interieur, onze favoriete wellness kleuren!

Wil jij in en om het huis het een en ander gaan veranderen? Dit zijn dé kleur trends voor je interieur! Onze favoriete wellness kleuren zijn goed voor je stemming!

Kleur trends voor je interieur 

Ben jij al begonnen aan de grote lente schoonmaak en wil je straks de ultieme frisse start maken? Dit zijn de kleur trends voor je interieur in 2022. En wist je dat kleuren veel meer dan een kleur zijn? Kleuren beïnvloeden je stemming.

Wij zijn helemaal enthousiast want de natuurtinten en softe kleurtonen staan in de spotlight. Die kleuren zijn wat ons betreft echte wellness kleuren. Ga jij regelmatig naar een sauna, een luxe boutique hotel of een mooie beautysalon dan zal je uit ervaring weten dat al deze locaties vaak dezelfde kleuren gebruiken.

De kleur trends van dit jaar kan je natuurlijk ook mooi combineren met de 5 interieurtrends van dit jaar want die passen precies bij elkaar. Ben je gek op de Scandinavische stijl? Bestel het Scandinavian Living Magazine voor meer wooninspiratie.

  1. Personalisatie: creëer je eigen sfeer
  2. Grafisch: mooie toepassingen zoals frames
  3. Geborgenheid: ronde vormen en zachte stoffen
  4. Nordic style: een pure uitstraling met natuurlijke materialen
  5. Comfort: meubilair waar je je de hele dag fijn bij voelt en lekker op zit

*Bekijk ook onze Scandinavisch wooninspiratie met een wellness touch!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube.

Kleur trends interieur 2021

Haal de natuur in huis met natuurtinten 

De mooie natuurtinten behoren tot de kleur trends voor je interieur. Verwerk deze mooie kleuren in je woonkamer, slaapkamer, op je werkkamer of waar je ook wilt en denk combineer het mooie interieur spullen in dezelfde stijl.

  1. Zand
  2. Terra
  3. Beige
  4. Grijs
Kleur trends 2021 natuurtinten

Fris de lente in met softe kleurtonen

De softe kleurtonen zijn helemaal in dit jaar! Fijne rustgevende kleuren om te verwerken in je interieur die een frisse look geven. Deze mooie zachte kleuren worden ook veel gebruikt bij shoots van wellness producten zoals het mooie witte en strakke design van Azra haar beautylijn van Aspa in Den Haag.

  • Mintgroen en zachtroze

*Leuk! Zachtroze is zelfs dé wellnesskleur bij Gamma!

Wellness kleuren

Wellness kleuren in je interieur

Kleuren beïnvloeden de stemming! Als je wel eens een dagje naar de sauna gaat dan weet je dat er ook kleurentherapie bestaat. Hierbij wordt het gebruik van diverse kleuren ingezet om het lichaam en de geest te stimuleren.

Wij ontdekten dat ze bij de Gamma helemaal up to date zijn wat betreft de kleurentrends voor 2022! Zij hebben de zachtroze kleur zelfs aan de kleurechte kleurenkaart toegevoegd en het de naam ‘Wellness 098-07’ gegeven. Als je wel eens verf hebt gekocht bij de Gamma dan ken je de Gamma kleurkaart wel.

*Bekijk dé zachtroze wellnesskleur bij Gamma!

Wellness kleuren in je interieur

Ben jij van plan dé kleur trends voor je interieur
toe te passen en heb jij f
avoriete wellness kleuren?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen