Klorane producten

Klorane, beauty producten gemaakt met hart en ziel voor planten

Ben je op zoek naar natuurlijke producten waarbij de kracht van planten wordt gebruikt? Ontdek dan de brede lijn Klorane producten van de Franse apotheker Pierre Fabre.

Ontdek de natuurlijke Klorane producten

Pierre Fabre kocht in 1965 het destijds kleine laboratorium Klorane in Puteaux, nabij Parijs. Pierre was een jonge apotheker die zijn passie en kennis over planten en wetenschap perfect kon combineren in dit lab. De eerste Klorane producten op basis van plantaardige bestanddelen was een collectie van 32 zepen. In 1966 kwam Klorane shampoo op basis van planten (kamille) voor het eerst op de markt. Daarna ontwikkelde Pierre babyverzorging met verzachtende calendula en in 1971 was het Fabre die de eerste droogshampoo ontwikkelde.

Klorane bestaat dus inmiddels al meer dan 50 jaar en wordt nog steeds geïnspireerd door de plantenwereld, geformuleerd door apothekers met een wetenschappelijke benadering voor veilige, effectieve producten met natuurlijke ingrediënten. De complete Klorane beauty product lijn bestaat uit:

  1. Babyverzorging;
  2. Haarverzorging;
  3. Gezichtsverzorging;
  4. Lichaamsverzorging.

Een van de meest iconische productlijnen van Klorane is de “Oat Milk”-lijn, die is gebaseerd op haverextract. De haverextracten hebben verzachtende en beschermende eigenschappen en worden vaak gebruikt in Klorane producten voor dagelijks gebruik.

Qua shampoo kan je bijvoorbeeld kiezen uit shampoos in vloeibare vorm, voor shampoo bars, poedershampoo en/of het gebruik van droogshampoo. Qua conditioners zijn er de klassiekers die je in moet laten trekken en er zijn de haarmaskers en haaroliën. Er is zelfs een voedingssupplement voor gezonder haar. De shampoo met amandel is bijvoorbeeld populair, vanwege de reinigende, milde en verzachtende werking.

Voor gezichtsverzorging kan je kiezen uit drie lijnen. De gecombineerde huid met producten op basis van bio watermunt, voor de gedehydrateerde huid op basis van bio korenbloem en voor de gevoelige huid op basis van bio pioenroos. Of je nu een cleanser, serum, masker in stickvorm tot kalmerende eye patches nodig hebt. Klorane producten zijn er in allerlei vormen. Klorane producten zijn in Nederland ook bij de meeste apotheken te verkrijgen.

♥ Bekijk hier alle producten bij bol.com.
♥ Ontdek hier meer Franse beauty producten en merken.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Klorane producten

Wie was Pierre Fabre?

Pierre Fabre was een Franse farmaceut en ondernemer. Hij werd geboren in 1926 in Castres in Frankrijk. Zijn nalatenschap wordt voortgezet door de Pierre Fabre Foundation en het farmaceutische bedrijf Pierre Fabre Group. Pierre Fabre begon zijn carrière als apotheker en richtte in 1962 het bedrijf Laboratoires Pierre Fabre op. Het bedrijf richtte zich in eerste instantie op het ontwikkelen en produceren van farmaceutische producten. Het groeide al snel uit tot een toonaangevend bedrijf in de farmaceutische industrie, met name op het gebied van dermatologie, oncologie en andere therapeutische gebieden.

Fabre was een pionier op het gebied van farmaceutische innovatie en investeerde veel in onderzoek en ontwikkeling. Hij was betrokken bij de ontwikkeling van talrijke geneesmiddelen en cosmetica, waaronder bekende merken zoals Avène, A-Derma, Klorane en Galénic. Het bedrijf heeft wereldwijd vestigingen. Pierre Fabre wordt erkend als een invloedrijke figuur in de farmaceutische industrie en zijn bedrijf blijft een belangrijke speler op dit gebied.

Heb jij wel eens Klorane producten gebruikt?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons