Spa & Sauna

Pak die korting bij SpaSense in Geldrop en geniet

5 juni 2020
Pak die korting bij SpaSense in Geldrop en geniet

Zin in een dagje sauna in de buurt van Eindhoven? Pak die korting bij SpaSense in Geldrop en geniet van alle wellness faciliteiten.

Korting bij SpaSense in Geldrop

 

Wil je een dagje naar de sauna in de omgeving van Eindhoven? Dan is SpaSense in Geldrop een aanrader. SpaSense staat bekend om de gemoedelijke Brabantse sfeer en de mooiste Kelosauna van Nederland. Normaal gesproken betaal je voor de dagentree tussen de €31,50 en €34,50, afhankelijk of je je entreeticket online koopt of bij de receptie na aankomst. Wil je alleen in de avond genieten van de wellness faciliteiten bij SpaSense dan betaal je tussen de €20,50 en €22,50 per persoon.

 

 

Treatments en arrangementen SpaSense

 

Wil je genieten van een ‘s werelds treatment? Bij SpaSense in Geldrop kan je kiezen uit vier fijne treatments. Elk ‘Treatment’ bestaat uit een combinatie van een reinigingsritueel en een massage. Ontspan en droom weg naar het oude Ceylon, Bhutan, Japan of Salar de Uyuni met de TREATMENTS® behandelingen. Welk Treatment past bij jou?

 

  1. Uyuni Treatment;
  2. Shinshiro Treatment;
  3. Mahayana Treatment;
  4. Ceylon Treatment.

 

Treatments en arrangementen SpaSense

Wellness faciliteiten SpaSense

 

Bij wellnessresort SpaSense in Geldrop kan je je de hele dag vermaken als je wilt. Ga je liever alleen in de ochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur maak dan gebruik van de ‘Morning Special‘, ga je liever alleen in de avond vanaf 16.30 uur dan reserveer je de ‘After Work Special’. Bekijk alle acties en arrangementen bij SpaSense.

 

En wil je de hele dag genieten van alle faciliteiten dan koop je gewoon een dagentree eventueel in combinatie met een fijne behandeling.

 

Wellness faciliteiten SpaSense

Geen badkledingdagen SpaSense

 

Als je liever niet naakt naar de sauna gaat dan zal je voor een andere sauna in de buurt van Eindhoven moeten kiezen. Bij SpaSense in Geldrop zijn er geen badkledingdagen.

 

Openingstijden SpaSense

 

SpaSense is 7 dagen per week geopend van 10.00 uur in de ochtend tot 23.00 uur in de avond. Heb je nog vragen en staat het antwoord niet bij de ‘veelgestelde vragen‘, dan kan je telefonisch (088-0064833) contact opnemen met de medewerkers van SpaSense van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen is SpaSense bereikbaar tussen 09:00 uur en 12:00 uur.

 

Openingstijden SpaSense

 

Ben jij wel eens bij SpaSense geweest?

Print Friendly, PDF & Email
0

Leave a comment

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots