Pak die korting bij SpaSense in Geldrop en geniet

Pak die korting bij SpaSense in Geldrop en geniet

Zin in een dagje sauna in de buurt van Eindhoven? Pak die korting bij SpaSense in Geldrop en geniet van alle wellness faciliteiten.

Korting bij SpaSense in Geldrop

Wil je een dagje naar de sauna in de omgeving van Eindhoven? Dan is SpaSense in Geldrop een aanrader. SpaSense staat bekend om de gemoedelijke Brabantse sfeer en de mooiste Kelosauna van Nederland.

Bekijk alle acties en arrangementen bij SpaSense;
♥ Leuk saunameester René verteld alles over opgietingen bij SpaSense.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Treatments en arrangementen SpaSense

Wil je genieten van een ’s werelds treatment? Bij SpaSense in Geldrop kan je kiezen uit vier fijne treatments. Elk ‘Treatment’ bestaat uit een combinatie van een reinigingsritueel en een massage. Ontspan en droom weg naar het oude Ceylon, Bhutan, Japan of Salar de Uyuni met de TREATMENTS® behandelingen. Welk Treatment past bij jou?

  1. Uyuni Treatment;
  2. Ceylon Treatment;
  3. Shinshiro Treatment;
  4. Mahayana Treatment.

*TIP! Wil jij zelf thuis genieten van een heerlijke Giftbox vol Treatments producten of het als wellness cadeau geven? Bekijk deze top aanbieding van €105,- voor maar €34,95.

Treatments en arrangementen SpaSense

Wellness faciliteiten SpaSense

Bij wellnessresort SpaSense in Geldrop kan je je de hele dag vermaken als je wilt. Ga je liever alleen in de ochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur maak dan gebruik van de ‘Morning Special‘, ga je liever alleen in de avond vanaf 16.30 uur dan reserveer je de ‘After Work Special’.

En wil je de hele dag genieten van alle faciliteiten dan koop je gewoon een dagentree eventueel in combinatie met een fijne behandeling.

Bekijk alle acties en arrangementen bij SpaSense.

Korting bij SpaSense in Geldrop

Geen badkledingdagen SpaSense

Als je liever niet naakt naar de sauna gaat dan zal je voor een andere sauna in de buurt van Eindhoven moeten kiezen. Bij SpaSense in Geldrop zijn er geen badkledingdagen.

Openingstijden SpaSense

SpaSense is 7 dagen per week geopend van 10.00 uur in de ochtend tot 23.00 uur in de avond. Heb je nog vragen en staat het antwoord niet bij de ‘veelgestelde vragen‘, dan kan je telefonisch (088-0064833) contact opnemen met de medewerkers van SpaSense van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen is SpaSense bereikbaar tussen 09:00 uur en 12:00 uur.

Navigeer naar: SpaSense – Zwembadweg 7 – 5663 PL Geldrop.

Openingstijden SpaSense

Ben jij wel eens met korting bij SpaSense geweest?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen