Korting met Donnerberg kortingscode

10% Korting met onze Donnerberg kortingscode

Wil jij thuis ontspannen en ben jij op zoek naar wellnessproducten en ontspanningsproducten? Wij stellen je graag voor aan een Duits bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Extra leuk, je kan kennismaken met de producten door gebruik te maken van de korting bij Donnerberg met de kortingscode, exclusief voor de lezers van Wellness Spots!

10% Korting met onze Donnerberg kortingscode

Ben jij op zoek naar wellness producten en ontspanningsproducten? Dan willen wij je graag kennis laten maken met Donnerberg®. In 2007 werd Donnerberg opgericht in München. Dit Duitse bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van producten in de wellness sector. Bij Donnerberg streven ze ernaar om voortdurend op de hoogte te zijn van de trends en innovaties op het gebied van ontspanningsproducten. Het voordeel van een bedrijf zoals Donnerberg is dat het van A tot Z alles in eigen beheer kan doen, van het eerste idee, tot een ontwerp van een wellness product, tot de productie en de uiteindelijke verkoop.

Alle producten van Donnerberg zijn te koop via de eigen webshop van Donnerberg. Daarnaast werken ze ook met andere online verkoopkanalen samen, zoals een massage apparaat bij bol.com. Het voordeel van iets kopen bij Donnerberg zelf is dat wij een exclusieve korting bij Donnerberg aan de lezers van Wellness Spots mogen verstrekken. Zo kan jij de Donnerberg kortingscode gebruiken voor extra voordeel.

Goed om te weten is dat alle wellnessproducten en ontspanningsproducten van Donnerberg zijn getest en goed gekeurd. Zo ben jij er als klant zeker van dat je een product van de hoogst mogelijke kwaliteit koopt. “Je moet het onmogelijke proberen om het mogelijke te behalen” is een beroemde uitspraak van de schrijver Hermann Hesse. Het is deze uitspraak dat het team van Donnerberg inspireert.

  1. Ontwerpbescherming bij het Duitse octrooibureau;
  2. Goedkeuring van het DOSB het (Duits Olympisch Comité);
  3. TÜV-certificaat uitgegeven door het Duitse TÜV-SÜD kantoor.

Met de exclusieve Donnerberg kortingscode die wij mogen delen kan je met extra voordeel wellnessproducten en ontspanningsproducten van Donnerberg kopen. Donnerberg heeft een uitgebreid aanbod, bestaande uit:

  1. Trilplaten;
  2. Rugsteunen;
  3. Massage pistool;
  4. Massagestoelen;
  5. Massage apparaten;
  6. Andere producten, zoals een bamboekussen;
  7. Handig! Ontdek ook alle accesoires van Donnerberg.

Wij hebben zelf op de redactie van Wellness Spots een Donnerberg shiatsu massage apparaat met trilfunctie en infrarood warmte, model Premium NM089 in zwart. Heerlijk voor verlichting van de spierspanning na een dag achter de computer.

Ben jij enthousiast en wil je ook thuis ontspannen met dit shiatsu massage apparaat of een van de andere fijne ontspanningsproducten en wellnessproducten van Donnerberg? Gebruik dan onze exclusieve Donnerberg kortingscode, speciaal voor de lezers van Wellness Spots. Ga naar de website van Donnerberg, kies het product naar keuze en vul bij betalen de Wellness Spots Kortingscode: SPOT10 in. Je ontvangt dan 10% korting op je bestelling. De geldigheidsduur van deze korting bij Donnerberg verloopt op 31 december 2023.

♥ Bekijk hier alle producten in de webshop van Donnerberg van Donnerberg;
♥ Ontdek hier onze ervaringen met de Donnerberg shiatsu massage apparaat met trilfunctie en infrarood warmte.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Ken jij de ontspanningsproducten en wellnessproducten van Donnerberg al
en zou jij onze kortingscode van Donnerberg gebruiken?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons