Korting Fontana Bad Nieuweschans aanbiedingen

Met korting naar Fontana Bad Nieuweschans, genieten van thermaal water!

Wil jij met korting naar Fontana Bad Nieuweschans en genieten van thermaal water? Maak dan nu gebruik van deze Fontana Bad Nieuweschans aanbiedingen. *Sinds juli 2019 is Fontana Bad Nieuweschans onderdeel van Quality Wellness Resorts en is het wellnessresort omgedoopt tot: Thermen Bad Nieuweschans!

Korting Fontana Bad Nieuweschans aanbiedingen

Fontana Bad Resort Nieuweschans is het enige wellnessresort in Noord-Nederland met natuurlijke warme baden. De thermale baden van Fontana Nieuweschans bevatten mineralen die goed zijn voor je lichaam. Omdat Fontana het heilzame water uit eigen bron omhoog pompt mag het de naam ‘Bad’ dragen. Lees hier meer over; Wat zijn thermale baden?

Volgens de ANWB is een bezoek aan Thermen Bad Nieuweschans in 2020 wederom het Leukste Uitje van Groningen. En de World Spa Awards benoemde Fontana Resort in 2018 ook weer tot: ‘Netherlands Best Wellness Retreat’. Daarbij staat het resort ook op de 3e plek in de Top 10 Wellnessresorts van Nederland. Het resort is 365 dagen per jaar geopend. Je kan er genieten van lokale behandelingen met Groninger koolzaad en modder uit de Waddenzee of een behandeling die op dat moment bij je past. Of wil je ontdekken wat aromatherapie en essentiele olie precies is?

De thermale baden zijn ook te bezoeken zonder de rest van de wellness faciliteiten. Fontana Resort Bad Nieuweschans in Groningen is deels toegankelijk voor mindervaliden.

Onlangs is Fontana Nieuweschans verkocht en nu is het onderdeel van Quality Wellness Resorts, bekend van onder meer Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg en het nieuwste wellnessresort van Nederland Thermen Berendonck in Wijchen, nabij Nijmegen.

Tip > bekijk onze wellness video van ons bezoek aan Fontana Resort Bad Nieuweschans. 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

Laadpaal Thermen Bad Nieuweschans
Fontana Resort Bad Nieuweschans beoordelingen

Een jaar geleden hebben wij Fontana Resort Bad Nieuweschans bezocht. Naar aanleiding hiervan hebben wij een zeer uitgebreide review geschreven over hoe je bij Fontana tot rust kan komen. Wat ons betreft zijn dit de voordelen van een bezoek aan Fontana in de provincie Groningen.

  • Er is een enorme diversiteit aan wellness faciliteiten;
  • Je kan overnachten in het hotel van Fontana Resort Bad Nieuweschans;
  • Thermen Groningen, één van de 4 thermale wellnessresorts in Nederland;
  • Er is een groot badjassenpark waar je o.a. kan wandelen op het blote voeten pad;
  • Je kan alleen naar de thermale baden of kiezen voor een combi met gebruik van de wellness faciliteiten;
  • Wel of geen Fontana gast? Je kan dineren bij Restaurant Waters of the World die ook in de ‘Lekker 500’ lijst staat.
Thermen Bad Nieuweschans

Zou jij gebruik maken van korting Fontana Resort Bad Nieuweschans?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons