Speciaal voor lezers, korting en kortingscodes

Monday, 20th May, 2024

Samarali milieuvriendelijke yoga- en lifestyleproducten

 

 

 

Nederlandse wellness liefhebbers zijn gek op kortingen en aanbiedingen. Wellness Spots werkt met samen met vele partners en dat delen wij graag met jullie. Op deze pagina vind je alle kortingsacties en kortingscodes die wij speciaal voor de lezers van Wellness Spots hebben kunnen regelen. Ben jij op zoek naar een massageapparaat, wil je nieuwe yogakleding of wellness lifestyle producten bekijken, heb je een nieuwe bikini nodig voor een badkledingdag in de sauna? Zet deze pagina tussen je favorieten en je bent altijd op de hoogte van fijne kortingen en kortingscodes.

 

In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness product en op deze manier kunnen wij jou gratis van informatie over alle wellness producten en wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

 

10% korting bij Samarali webshop

 

Samarali is een webshop vol met milieuvriendelijke yoga- en lifestyleproducten. De webshop met originele wellness lifestyle producten is samengesteld door de Oezbeekse Nodira Khakimdjanova.

 

Op een dag ontdekte ze yoga en toen vertelde ze: “het heeft me geholpen om bewuster, geduldiger en zelfbewuster te worden. Ik vond het echter moeilijk om duurzame yoga-producten te vinden die me verder konden helpen. Zo besloot ik een bedrijf te starten waar ik deze producten met unieke Centraal-Aziatische designs zelf op de markt bracht”. Zo ontstond haar webshop met originele designs en prints op wellness lifestyle producten.

 

Gebruik onze kortingscode voor het shoppen van fijne Yoga & Lifestyle producten bij Samarali.
Voer: “WellnessSpots10” aan het einde van je bestelling voor 10% korting. 

 

♥ Op de bovenstaande foto zie je een van de Samarali meditatiesets;
♥ Op de 
onderstaande foto zie je de populaire yogamat van kurk, ook te koop bij Samarali.
*Kortingscode is niet geldig i.c.m. andere kortingsacties en is te gebruiken tot en met 31 maart 2024. De korting geldt niet op producten die in de ‘sale’ zijn. 

 

Korting en kortingscodes Samarali

 

10% korting bij Donnerberg

Wil jij thuis ontspannen en ben jij op zoek naar wellnessproducten en ontspanningsproducten? Wij stellen je graag voor aan het Duitse bedrijf Donnerberg dat hierin gespecialiseerd is. Extra leuk, je kan kennismaken met de producten door gebruik te maken van de korting bij Donnerberg met de kortingscode, exclusief voor de lezers van Wellness Spots!

Gebruik de Donnerberg kortingscode: SPOT10.
Geldig tot en met 31 december 2023 op de gehele collectie. 

 

♥ Bekijk hier de Donnerberg webshop;
♥ Ontdek hier onze ervaringen met het Shiatsu massage apparaat met trilfunctie en infraroodwarmte.

 

Korting met Donnerberg kortingscode

 

10% korting bij Protest

Is het tijd voor een nieuw badpak of een leuke bikini? Je kan bij Protest met 10% korting shoppen. Ideaal, zo kan jij met voordeel badkleding bestellen voor een badkledingdag in de sauna of voor je bezoek aan een wellness hotel.

 

Gebruik de Protest kortingscode: wellnessspots10.
Geldig tot en met 31 maart 2024 op de gehele collectie. 

 

♥ Bekijk hier alle tips voor Protest zwemkleding;
♥ Bekijk hier overzicht van badkledingdagen in sauna;
♥ Lees hier al onze tips voor sauna’s met damesdagen;
♥ Bij deze wellnesshotels in Nederland is badkleding toegestaan.

 

Protest dames zwemkleding korting

 

Bekijk hier alle sauna aanbiedingen

 

Lekker genieten van een dagje sauna? Dat doe je extra voordelig door gebruik te maken van de sauna aanbiedingen die wij hebben gespot. Bekijk alle sauna aanbiedingen en geniet van een dagje ontspannen.

 

  1. Bied via Ticketveiling op Sauna Drôme in Putten;
  2. Check de wellness aanbiedingen in webwinkel AD;
  3. Bekijk de BLUE Wellness by Fletcher aanbiedingen;
  4. Met korting van de leukste tickets een dagje wellness;

 

♥ Goedkoop naar de sauna? Bekijk deze sauna aanbiedingen

 

Thermen Bad Nieuweschans

 

Ben jij al van plan om iets leuks te gaan bestellen?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness product en op deze manier kunnen wij jou gratis van informatie over alle wellness producten en wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email
Wellness Spots

Wellness Spots