Overnachten, Spa & Sauna

Ontdek Thermen Soesterberg nu met korting!

2 mei 2023
Met korting naar Thermen Soesterberg

Geniet van een sauna dagje en vertroetel jezelf door met korting naar Thermen Soesterberg te gaan. Thermen Soesterberg ligt centraal in Nederland tussen Amersfoort en Utrecht.   

Met korting naar Thermen Soesterberg

 

Thermen Soesterberg is gelegen tussen Utrecht en Amersfoort in een natuurlijke omgeving nabij de Utrechtse Heuvelrug. Het wellnessresort is onderdeel van de Quality Wellnessresorts groep, waar Thermen Bussloo, Thermen Berendonck en sinds kort ook Fontana Bad Nieuweschans onder valt.

 

Hou onze website in de gaten zodat je altijd op de hoogte bent hoe en wanneer je met korting naar Thermen Soesterberg kan. Op dit moment kan je gebruik maken van de onderstaande acties, kortingen en wellness arrangementen.

 

 

 

Badkledingdag: Iedere dinsdag van de maand is het badkledingdag bij Thermen Soesterberg;
Openingstijden: zondag – donderdag 10.00 – 23.00 uur en vrijdag en zaterdag van 10.00 – 23.30 uur;
Adres: Frits Koolhovenweg 8, 3769 TR Soesterberg – Plan je route hier.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

 

 

Thermen Soesterberg

Thermen Soesterberg Badenkaart actie

 

Ga jij regelmatig naar Thermen Soesterberg? Dan kan je het beste tijdens de voordeelweken een badenkaart bij Thermen Soesterberg kopen. Dat is veel voordeliger!

 

Thermen Soesterberg 2e persoon gratis

 

Het blijft een fijne wellness actie die regelmatig boekbaar is bij diverse wellnessresorts in Nederland. Wil jij extra voordelig samen genieten van een dagje sauna? Reserveer dan nu met de ‘2e persoon gratis toegang’.

 

 • Op dit moment (juli 2020) is er geen 2e Persoon gratis actie!

 

Thermen Soesterberg Hotel

 

Wil jij na een dag relaxen nog niet naar huis en graag overnachten? Dan kan dat bij het hotel van Thermen Soesterberg. Direct aan de parkeerplaats van Thermen Soesterberg ligt hotel Kontakt der Kontinenten. Het conferentiehotel is gevestigd in een voormalig missiehuis en klooster en is gelegen in het nationale park De Utrechtse Heuvelrug.

 

De meeste hotelkamers hebben uitzicht op het bos, de binnenplaats of op de kloostertuin. Na je overnachting kan je in de nabije omgeving fijne wandelingen maken of fietsen huren. Er zijn ook oplaadpunten voor elektrische auto’s beschikbaar.

 

 

Sauna faciliteiten Thermen Soesterberg


Bij Thermen Soesterberg kan je de gehele dag genieten van allerlei sauna’s. Zo zijn er maar liefst 12 verschillende sauna’s.

 

 1. Zoutsteensauna
 2. Sauna Theater
 3. Vijversauna
 4. Panorama sauna
 5. Finse Sauna
 6. Kristalsauna
 7. Berkensauna
 8. Infrarood sauna
 9. Maa sauna
 10. Rozen sauna
 11. Goed gesprek sauna
 12. Kruiden sauna en een Saltarium.

 

Thermen Soesterberg dinsdag badkledingdag

 

Ga je liever niet ongekleed naar de sauna? Dan zijn de speciale badkledingdagen ideaal. Bij Thermen Soesterberg is het iedere dinsdag badkledingdag.

 

Thermen Soesterberg adres en telefoonnummer

 

Thermen Soesterberg ligt tussen Amersfoort en Utrecht. Vanaf het centrum van Utrecht rij je er in maximaal een half uur naar toe en vanaf Amersfoort is het ongeveer een kwartier rijden. Het adres van Thermen Soesterberg is: Frits Koolhovenweg 8, 3769 TR Soesterberg.

 

 

Wil jij ook met korting naar Thermen Soesterberg?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots