Korting naar Saunatopia in Antwerpen, aanbiedingen en reviews

Met korting naar Saunatopia in Antwerpen

Wil jij graag een dagje naar een sauna in Antwerpen en omgeving? Ontdek dan met korting Saunatopia in Antwerpen en omgeving. Er zijn regelmatig Saunatopia aanbiedingen en de reviews over dit wellnessresort in België zijn goed.

Met korting naar Saunatopia in Antwerpen, aanbiedingen en reviews

De Fitopia Wellnessclub biedt alles op het gebied van well-being in de buurt van Antwerpen. Saunatopia is te vinden aan de Mechelsesteenweg 154 in Edegem, op zo’n 35 minuten rijden van Antwerpen. Bij Fitopia hebben ze vijf pijlers waar ze op focussen qua well-being aanbod. Deze keer lichten wij Saunatopia in Antwerpen en omgeving uit waar je met korting naar toe kan. Saunatopia zegt zelf; “maak kennis met de grootste publieke sauna van Antwerpen en kom zalig genieten“.

  1. Fitopia > voor fitness;
  2. Yogatopia > voor yoga;
  3. Velotopia > voor fietsers;
  4. Saunatopia > voor sauna’s;
  5. Be-topia > draait om well-being.

Bij Saunatopia in Antwerpen kan je een hele dag ontspannen! Er zijn zoveel spa- en wellness faciliteiten dat het één van de beste sauna’s in Antwerpen en omgeving is. Bij deze sauna in Antwerpen is de dresscode naakt. In het ‘droge gedeelte’, oftewel het restaurant, de bar en in de relaxruimtes is het dragen van een badjas verplicht. Voor wellness liefhebbers die liever in badkleding ontspannen is het elke dinsdag badkledingsdag. Dit kan je verwachten bij Saunatopia in Antwerpen:

  • Dagelijks opgietsessies;
  • 5.500m² aan faciliteiten;
  • 7 verschillende sauna’s en stoombaden;
  • Verwarmde binnen- en buitenzwembaden;
  • Spa behandelingen en arrangementen om het beste van Saunatopia te beleven.

Ben jij benieuwd wat andere wellness gasten van Saunatopia vinden, wil je graag over Saunatopia ervaringen lezen en reviews beoordelen? Bekijk hier alle reacties over Saunatopia op Tripadvisor. De minimumleeftijd om Saunatopia in Antwerpen te mogen bezoeken is 12 jaar.

♥ Bekijk hier de AD wellness deals bij Saunatopia in Antwerpen;
♥ Ontdek hier de Leukste Tickets wellness deals bij Saunatopia in Antwerpen.
♥ Meer wellness inspiratie, ontdek alle sauna’s in Antwerpen en omgeving en deze wellnessvakantie tips in België.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube.

Korting Saunatopia Antwerpen

Ben jij wel eens bij Saunatopia in Antwerpen geweest?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons