Korting Thermen Binnenmaas review en ervaringen

Ontspan met korting bij Thermen Binnenmaas en ontdek onze ervaringen

Wil jij een dagje ontspannen met korting bij Thermen Binnenmaas en ben je benieuwd naar onze complete Thermen Binnenmaas review en ervaringen? Ontdek hier alles over deze Wellness Spot in ’s-Gravendeel midden grenzend aan de weilanden.

Thermen Binnenmaas review en ervaringen

Wil jij een keer ontspannen in de polder onder de rook van Rotterdam? Heb je al eens gehoord over de sauna in ’s-Gravendeel en ben je op zoek naar een Thermen Binnenmaas review? Dan zit je hier goed want wij vertellen je graag alles over onze ervaringen bij Thermen Binnenmaas. Eigenaar Freek vertelde mij dat toen hij hier de thermen gingen bouwen hij gelijk een goed gevoel kreeg. En meer mensen zeggen het, zodra ze binnen stappen hebben ze het gevoel dat ze op een fijne plek zijn beland. Ook wij ervaren het. Volgens Freek komt het omdat onder het thermencomplex een oerrivier stroomt die er voor zorgt dat men zich hier fijn voelt.

Wij zouden Thermen Binnenmaas inschalen in de categorie ‘Middelgrote Wellnessresorts’. Op een normale dag kunnen er maximaal 350 sauna- en wellness liefhebbers tegelijk genieten van alle wellness faciliteiten die Thermen Binnenmaas biedt. Het complex is niet klein maar ook niet groot, eerder knus.

Wil je lekker rustig en relaxed je sauna ronde beginnen? Verwen jezelf met een bezoek aan de Esbeekse Kelo sauna waar je de fijne natuurlijke geur van oer Hollands hout kan inademen. Of ga eerst naar de mooie ruime Panorama sauna zodat je kan ontspannen met uitzicht op de wellnesstuin van Thermen Binnenmaas. Ben jij een diehard sauna liefhebber? Dan wordt je helemaal gelukkig als je de Die Hard sauna instapt met een temperatuur die stijgt tot 90℃. Fris jezelf op met een duik of plons in de natuurlijke zwemvijver of trek de stortemmer boven je hoofd leeg. Laat jezelf daarna verrassen onder de tropische stortdouche, wij zeggen niets hierover, anders is het geen verrassing meer.

De meeste gasten die bij Thermen Binnenmaas komen zijn inmiddels vaste saunagangers. Mensen die voor het eerst naar Thermen Binnenmaas in ’s-Gravendeel zijn geweest blijken uiteindelijk terugkerende gasten te zijn vanwege de sfeer en de service. Freek en zijn vrouw Monique vinden het heel belangrijk dat alle gasten écht genieten van een dagje sauna en zien mensen ook graag terugkomen. Inmiddels bestaat de thermen al méér dan 7 jaar en zijn er veel vaste gasten, wat voor gezelligheid en saamhorigheid zorgt. Daar moet je natuurlijk wel van houden.

*Bekijk hier de Thermen Binnenmaas Google reviews.
**Ontdek de Tripadvisor Thermen Binnenmaas reviews.

Op de hoogte blijven van alle wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube.

Dagje sauna Thermen Binnenmaas review en ervaringen

Korting Thermen Binnenmaas en aanbiedingen 

Wil jij ook eens naar Thermen Binnenmaas om te ervaren hoe een dagje wellness hier is? Ga met korting naar Thermen Binnenmaas en maak gebruik van de fijne aanbiedingen via SpaOnline voor een dagje sauna in de omgeving van Rotterdam.

Adres: Strijenseweg 109, 3295 KN ‘s-Gravendeel.
Openingstijden: Thermen Binnenmaas is dagelijks geopend van 10.00 – 23.00 uur.
Nieuwjaarsdag (1 januari), Koningsdag (27 april) en Oudejaarsdag (31 december) gesloten.
Damesdag: Elke 1e maandag van de maand uitsluitend toegang voor dames zonder badkleding.
Badkledingdag: Er zijn geen speciale badkledingdagen, er is alleen een damesdag.

Korting Thermen Binnenmaas en aanbiedingen 

Groupon Thermen Binnenmaas en aanbiedingen 

Ben je op zoek naar een Groupon voor Thermen Binnenmaas? Dan zit je goed want ook met een Groupon kan je van een dagje sauna genieten bij Thermen Binnenmaas. Bekijk wel altijd goed de prijzen want gebruik maken van een Groupon is niet per definitie voordeliger dan met korting naar Thermen Binnenmaas gaan via SpaOnline of via de website van Thermen Binnenmaas zelf.

*Bekijk de Groupon aanbiedingen bij Thermen Binnenmaas
**Bekijk de korting via SpaOnline bij Thermen Binnenmaas in ’s-Gravendeel .
Ontdek ook deze SpaOnline locaties waar je met korting naar toe kan. 

Thermen Binnenmaas wellness faciliteiten

Of je nou een halve dag of een hele dag wilt genieten van ontspanning en relaxen in een sauna. Bij Thermen Binnenmaas is er genoeg te beleven qua wellness faciliteiten dat jij je hier een hele dag kan vermaken. Er zijn maar liefst 13 sauna’s in totaal, die binnen of buiten in de wellnesstuin zijn gelegen.

Daarnaast zijn er twee bubbelbaden binnen en één prachtig gelegen bubbelbad buiten met uitzicht. In het zwembad kan je van binnen naar buiten zwemmen en in de wellnesstuin is een natuurlijke zwemvijver.

Wil je jezelf extra verwennen? Dan zijn er diverse wellness behandelingen mogelijk. Kies je voor een hammam en/of Rasul behandeling dan wordt er gebruik gemaakt van de heerlijke producten van dalan d’Olive en de Finse Kuusi scrub met honing geur. Kies je voor een massage behandeling dan wordt er gewerkt met de Zwitserse producten van DermaPrime.

Er is natuurlijk geen beter moment om je huid te scrubben na je sauna bezoek. Door de warmte van de sauna zijn de dode huidcellen makkelijker te verwijderen. In de wellnessshop bij de receptie van Thermen Binnenmaas verkopen ze scrub gemaakt van dennenvezel van het Finse merk Kuusi met honing geur, een huidvriendelijk alternatief voor scrubzout. De potten zijn gevuld met 300 milliliter en kosten €7,50. Tijdens een dagje sauna bij Thermen Binnenmaas zijn er ook diverse georganiseerde momenten waarop gebruik gemaakt kan worden van de Kuusi scrub en waarbij de wellness medewerkers jouw rug kunnen scrubben. De tijden waarop dit mogelijk is staan vermeld op borden bij de sauna’s.

In de wellness shop kan je ook mooie badjassen en hammamdoeken kopen van het merk Hamami. Bij de douches in Thermen Binnenmaas hangen overal grote dispensers met geurende douchegel, shampoo en conditioner van een eigen merk.

Thermen Binnenmaas wellness faciliteiten

Thermen Binnenmaas menukaart

Of je nu een ochtend, een middag, een avond of een hele dag bij Thermen Binnenmaas wilt ontspannen. Er is genoeg keuze om jezelf te hydrateren, te genieten van snacks of van een maaltijd. Gezien de huidige tijd is alles natuurlijk even anders dan anders maar ook daar wordt rekening mee gehouden.

*Bekijk hier de gehele menukaart bij Thermen Binnenmaas en ontdek waar je van kan smullen. 

Thermen Binnenmaas menukaart

Thermen Binnenmaas geen badkledingdag, damesdag

De achternaam van eigenaar Freek zegt het al, in de Thermen van Freek Naaktgeboren en zijn vrouw Monique ga je altijd naakt naar de sauna, er zijn dus geen badkledingdagen bij Thermen Binnenmaas in ’s-Gravendeel . Wel is er één keer in de maand, de eerste maandag van de maand een speciale damesdag bij Thermen Binnenmaas

Iedere eerste maandag van de maand damesdag

Op iedere eerste maandag van de maand zijn alle dames van alle leeftijden welkom om naakt te genieten van alle wellness faciliteiten. Ook op deze dag is het gebruik van badkleding dus niet toegestaan. 

Thermen Binnenmaas geen badkledingdag, alleen damesdag

Badenkaart Thermen Binnenmaas abonnement

Ben je na het lezen van dit wellness artikel en je bezoek aan Thermen Binnenmaas helemaal fan van deze Wellness Spot in ’s-Gravendeel? Dan kan je ook eens kijken of een Thermen Binnenmaas abonnement een passend idee voor jou is.

Eigenlijk is een abonnement het verkeerde woord, je spreekt in dit geval over een Badenkaart voor Thermen Binnenmaas. Er zijn badenkaarten voor Thermen Binnenmaas te koop voor 5 keer een dagje wellness of je kan een badenkaart voor 10 keer kopen. Ook zijn er mogelijkheden voor een badenkaart voor Thermen Binnenmaas voor 10 keer een bezoek na 16.00 uur middags zodat je meerdere keren van een avond wellness kan genieten in de Hoeksche Waard.

Badenkaart Thermen Binnenmaas abonnement

Ga jij wel eens met korting naar Thermen Binnenmaas en
wat vind je van onze Thermen Binnenmaas review?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de locatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons