Wellness Spot: Ontspannen op de Wellnessboot

Met korting ontspannen op Wellnessboot Mill in Brabant

Waan je op een bijzondere manier in de wereld van luxe en ontspanning, ga met korting naar Wellnessboot Mill in Brabant. Deze saunaboot vaart niet weg terwijl jij ontspant maar het cruise thema is wel volledig doorgevoerd in de aankleding. Weer eens iets anders om jezelf te verwennen op een bijzondere locatie.

Met korting naar Wellnessboot Mill in Brabant

In het Brabantse Mill, vlakbij Nijmegen ligt wellnessresort, Wellnessboot Mill. Hier kan je genieten van vele binnen én buiten saunafaciliteiten op een unieke wellnesslocatie. Stap aan boord en ga op ontdekkingsreis in én op het 40 meter lange jacht.

De faciliteiten op de Wellnessboot Mill zijn verdeeld over het binnendek en het buitendek en telt in totaal vier verdiepingen. Het lichtgebruik speelt een bijzondere rol op de saunaboot. Als je niet te rozig bent van alle warmte valt het je misschien wel op dat het water bij de douches steeds van kleur veranderd en verlicht wordt.

Wil jij extra genieten? Ga dan met korting naar Wellnessboot Mill in Brabant. Zo kan je extra voordelig genieten van een dagje sauna in Brabant. alvast wegdromen naar een dagje sauna? Bekijk hier de foto’s van alle wellness faciliteiten bij Wellnessboot Mill.

WELLNESS SPOTS TIP: Ontspannen op het water, ontdek ook deze wellnessboten.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook – Instagram, Pinterest & YouTube.

Wellnessboot-wellness-Mill-spa-Brabant-saunaboot

Wellnessboot Mill Hotel

Er zijn zoveel fijne wellness faciliteiten dat je úren kan ontspannen op de Wellnessboot in Mill. Wil je het heerlijke gevoel van ontspanning zo lang mogelijk vast houden. Combineer je bezoek dan met een overnachting in het naastgelegen City Resort Hotel Mill. Je kan zo vanuit je kamer in je badjas naar het bubbelbad lopen.

Zowel binnen als buiten zijn er diverse saunafaciliteiten. Zo is er een binnen een mint-stoombad, een panorama sauna waar je eucalyptus kan opsnuiven, een sauna met kleurentherapie op basis van citrusgeur, een kruidenbad en verschillende rust- en relaxruimtes. Buiten kan je ontspannen in de whirlpool, zwemmen in het buitenzwembad en bij mooi weer relaxen op het zonnedek. Het buitengedeelte biedt ook een saunagrot met daarin een kruidentempel, rasul, zoutstoomcabine en een rozensauna.

Gedurende de dag kan je deelnemen aan diverse opgietingen. Tijdens dit ontspannende ritueel worden etherische geurende oliën opgelost in water en over de hete saunakachel gegoten. Leuk om eens te ervaren is de ‘OerHammam behandeling’. Hierbij ben je zelf actief bezig en leer je van een saunameester hoe je het hamam ritueel uitvoert.

Wellness Spot: Ontspannen op de Wellnessboot

Wellness Spot: Ontspannen op de Wellnessboot

Badkleding dag Wellnessboot Mill

Ga jij liever in badkleding naar de sauna? Elke dinsdag is het “badkleding mag” dag. Op deze dag mag je met badkleding aan gebruik maken van alle faciliteiten. Soms kan je op deze dagen ook gebruik maken van de speciale entreetickets of sauna aanbiedingen. Vooraf reserveren is gewenst.

*Bekijk de informatie over de badkleding dagen

Wellness Spot: Ontspannen op de Wellnessboot

Wellnessboot Mill menukaart

Ga jij een hele dag ontspannen in Brabant? Dan kan je ook genieten van een heerlijke lunch of diner. Het restaurant is iedere dag geopend voor lunch vanaf 12.30 uur en voor diner vanaf 17.00 uur. Ben je nieuwsgierig wat er wordt geserveerd en waar je uit kan kiezen qua gerechten?

*Bekijk hier de menukaart Wellnessboot Mill.

Wellnessboot Mill menukaart

Wellnessboot Mill openingstijden

Wil jij de hele dag genieten van alle faciliteiten bij de Wellnessboot in Mill, dan kan je het beste op vrijdag of zaterdag een dagje naar de sauna gaan. Dan is de Wellnessboot geopend tot middernacht. Doordeweeks is het over het algemeen iets rustiger op de Wellnessboot in het Brabantse Mill.

Openingstijden Wellnessboot Mill

*Zondag t/m donderdag van 10.30 uur tot 23.00 uur
*Vrijdag en zaterdag van 10.30 uur tot 24.00 uur.

Bekijk hier de openingstijden van de Wellnessboot en hier het belevenisprogramma.

Ben jij wel eens op Wellnessboot Mill geweest?

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons