Korting Thermae 2000 aanbiedingen

De beste kortingen en aanbiedingen voor Thermae 2000 in Valkenburg

Ben jij op zoek naar de beste korting voor Thermae 2000 en de fijnste Thermae 2000 aanbiedingen? Dan zit je hier goed want wij houden alle acties bij zodat jij altijd en overal het meest voordelig kan genieten van een dagje sauna of wellness arrangement.

Korting Thermae 2000 aanbiedingen

In het Limburgse Valkenburg aan de Geul vind je wellnessresort Thermae 2000. Dit uitgebreide sauna complex staat al jaren in de top 10 van beste wellnessresorts in Nederland. De World Travel Awards heeft het Limburgse wellness resorts al 4 keer uitgeroepen tot winnaar. Het bijzondere is dat dit wellnessresort ook een eigen bron heeft waardoor je hier kan genieten van thermaal water. Van oorsprong is Thermae 2000 dan ook een kuuroord.

Heb jij behoefte aan me-time? Wil je even samen relaxen of bijkletsen met een vriendin in een ontspannen sfeer? Wat de reden ook is, bij Thermae 2000 kan je genieten van ontspanning. En het wordt nog meer genieten als je gebruik kan maken van de Thermae 2000 aanbiedingen.

Adres: Cauberg 25-27 – 6301 BT Valkenburg aan de Geul
Openingstijden: Dagelijks van 09.00 – 23.00 uur
Badkledingdag: Op reguliere dagen is het verplicht om in de baden badkleding te dragen. Voor het gebruik van de saunafaciliteiten in badkleding kan je het beste de website checken voor meer informatie. Er zijn regelmatig zogenoemde ‘themadagen’ met badkledingdagen en badkledingavonden. Tip: Bekijk hier de badkledingdagen bij Thermae 2000.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en TikTok.

Thermae 2000 aanbiedingen

Heb jij al fijne aanbiedingen voor Thermae 2000 in Valkenburg gespot?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons