Overnachten, Spa & Sauna

De beste kortingen en aanbiedingen voor Thermae 2000 in Valkenburg

14 mei 2023
Korting Thermae 2000 aanbiedingen

Ben jij op zoek naar de beste korting voor Thermae 2000 en de fijnste Thermae 2000 aanbiedingen? Dan zit je hier goed want wij houden alle acties bij zodat jij altijd en overal het meest voordelig kan genieten van een dagje sauna of wellness arrangement.

Korting Thermae 2000 aanbiedingen

 

In het Limburgse Valkenburg aan de Geul vind je wellnessresort Thermae 2000. Dit uitgebreide sauna complex staat al jaren in de top 10 van beste wellnessresorts in Nederland. De World Travel Awards heeft het Limburgse wellness resorts al 4 keer uitgeroepen tot winnaar. Het bijzondere is dat dit wellnessresort ook een eigen bron heeft waardoor je hier kan genieten van thermaal water. Van oorsprong is Thermae 2000 dan ook een kuuroord.

 

Heb jij behoefte aan me-time? Wil je even samen relaxen of bijkletsen met een vriendin in een ontspannen sfeer? Wat de reden ook is, bij Thermae 2000 kan je genieten van ontspanning. En het wordt nog meer genieten als je gebruik kan maken van de Thermae 2000 aanbiedingen.

 

 

Adres: Cauberg 25-27 – 6301 BT Valkenburg aan de Geul
Openingstijden: Dagelijks van 09.00 – 23.00 uur
Badkledingdag: Op reguliere dagen is het verplicht om in de baden badkleding te dragen. Voor het gebruik van de saunafaciliteiten in badkleding kan je het beste de website checken voor meer informatie. Er zijn regelmatig zogenoemde ‘themadagen’ met badkledingdagen en badkledingavonden. Tip: Bekijk hier de badkledingdagen bij Thermae 2000.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

 

Thermae 2000 aanbiedingen

 

Heb ji al fijne aanbiedingen voor Thermae 2000 in Valkenburg gespot?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots