Overnachten, Spa & Sauna

Kortingscode Belvilla, extra voordelig naar wellness vakantiehuis!

16 November, 2020
Kortingscode Belvilla vakantiehuizen

Extra voordelig genieten van een wellness vakantiehuis? Gebruik deze kortingscode voor Belvilla vakantiehuizen voor een ontspannen vakantie met korting. *Let op het betreft een tijdelijke actie op basis van beschikbaarheid, bekijk de voorwaarden. 

 

Kortingscode Belvilla vakantiehuizen

 

Een vakantie in een wellness vakantiehuis kost altijd meer dan een vakantie in een huisje zonder wellness faciliteiten. Wil jij graag voordelig en ontspannen genieten? Gebruik dan deze kortingscode voor Belvilla vakantiehuizen en bekijk het uitgebreide vakantiehuizen met wellness faciliteiten aanbod.

 

 

*€100,- korting bij Belvilla met kortingscode: 100SUM
De Belvilla kortingscode is geldig voor nieuwe reserveringen (met uitzondering van vakantiehuizen op vakantieparken) die vóór 31 december 2020 worden geplaatst. Geldig voor een verblijf tussen nu en 31-01-2021 met een minimale besteding van €500,- . Prijzen kunnen variëren afhankelijk van data en beschikbaarheid.

 

-Bovenstaande foto is van een luxe vakantievilla in Ruinen, Drenthe.

 

Belvilla wellness vakantiehuizen

 

Bij Belvilla is het aanbod aan wellness vakantiehuizen met sauna allemaal anders. Dat komt omdat de vakantiehuizen met wellness faciliteiten bijna allemaal van particuliere eigenaren zijn. Zo verblijf je meestal in een uniek huis op vakantie. Bekijk hier het complete aanbod van wellness vakantiehuizen bij Belvilla met een directe link naar de diverse soorten vakantiehuizen.

 

Op de website van Belvilla kan je diverse zoekfilters gebruiken. Hieronder hebben wij alvast een selectie voor je gemaakt waar je qua wellness opties uit kan kiezen. Selecteer zelf het land erbij en je kan kiezen uit een uitgebreid aanbod.

 

 

Ga jij wel eens op vakantie naar een wellness vakantiehuis?

 

*Onderstaande foto is van een vakantiehuis in Odiliapeel voor 6 personen in Noord-Brabant. Belvilla wellness vakantiehuizen

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email
0

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Volg Wellness Spots

Ontvang alle wellness tips:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Wellness Spots