Langlaufen in Tirol Oostenrijk

Winter Wellness, Langlaufen & Beauty reis in Tirol, Oostenrijk

Wij vinden het zó leuk, er zijn meer en meer hotels en bestemmingen die het thema wellness combineren met andere populaire reisvormen. Zin in een portie Winter Wellness? Wat dacht je van langlaufen in Tirol tijdens een Langlaufen en Beauty arrangement bij een wellness hotel in Oostenrijk?

Langlaufen in Tirol met Langlaufen & Beauty reis

Bij wellnesshotel Peternhof in Kössen in Tirol hebben ze een speciaal winter wellness arrangement ontwikkeld. Langlaufen en Beauty! Het 4* Superior sport- en wellnesshotel Peternhof in Kössen in Tirol heeft in samenwerking met de bureaus voor toerisme het langlaufgebied Reit im Winkl in Kaiserwinkl vergroot.

Wat men voorheen de Peternhof-oefenloipe noemde, is nu een uitgestrekte en grensoverschrijdende 2-landenlus. Met deze langlaufloipe is er in één klap een grenzeloze winterwandelweg en langlaufloipe ontstaan tussen Tirol in Oostenrijk en de Duitse deelstaat Beieren!

Hoe fijn is het om direct voor het wellnesshotel Peternhof je langlaufski’s aan te binden en direct het winterwonder landschap in te glijden. Voor je ogen ligt het bergpanorama van het Kaisergebergte en de Chiemgauer Alpen.

Of je nu een langlauf beginner bent of een doorgewinterde langlaufer, je hebt hier vele mogelijkheden voor langlaufen in Tirol in Oostenrijk. Voor de deur van het wellnesshotel Peternhof ligt een vijf kilometer lange langlaufloipe.

Voor de kenners die veel weten over langlaufen, deze omgeving staat bekend als het grootste langlaufcentra van de Alpen. Het totale loipennetwerk dat de dorpen in de regio Kaiserwinkl verbindt, beslaat alleen al 140 kilometer. Met de langlauf loipen van de regio Reit im Winkl erbij ligt er zo’n 420 kilometer aan je voeten.

♥ Bekijk hier alle informatie over het hotel;
♥ Leuk, je kan hier ook paardrijden in de sneeuw;
♥ Zie hier de prijzen en beschikbaarheid bij Peternhof;
♥ Check ook al deze winter activiteiten en wat je kan doen in Kössen;
♥ Andere thema reis? Bekijk ook deze wellness arrangement aanbiedingen.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Langlaufen in Tirol Oostenrijk

Heb jij al zin om te gaan langlaufen in Tirol in Oostenrijk
en daarna te ontspannen in wellnesshotel Peternhof in Kössen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons