Lapland Hotels Finland

Ontdek de mooie wellness hotels van Lapland Hotels in Finland

Tijdens onze reis naar Finland en onze stedentrip Helsinki hebben wij een aantal nachten geslapen in het wellness hotel Lapland Hotels Bulevardi in Helsinki. Wat blijkt? Lapland Hotels Finland is een keten van 19 hotels dat ooit gestart is in Fins Lapland. Tijd voor een verhaal over deze fijne hotels.

Ontdek wellness hotels van Lapland Hotels in Finland

Ga jij op vakantie naar Finland en bij jij nog zoekende naar een fijn wellness hotel? Denk dan eens aan Lapland Hotels Finland. Verspreid over Finland zijn er 19 hotels van deze hotel keten dat ooit gestart is in Fins Lapland.

Een ding is wel belangrijk om te weten, Lapland Hotels Finland heeft niet overal dezelfde identiteit en uitstraling. De foto’s die je in dit artikel ziet zijn allemaal gemaakt in Lapland Hotels Bulevardi in het centrum van Helsinki. Je vind Lapland Hotels Finland in Finse steden, middenin de natuur, in het hoge noorden van Fins Lapland en in de beste skigebied van Finland.

Het meest sprekende hotel van Lapland Hotels Finland is waarschijnlijk Lapland Hotels Snowvillage in Kittilä in Fins Lapland. In 2021 werd voor de 20e keer dit sneeuw- en ijspaleis opgebouwd. Reis jij graag met een reisorganisatie en ben je op zoek naar een bijzondere overnachting in Finland? Dan kan je met de Nederlandse reisorganisatie Voigt Travel naar Snowvillage van Lapland Hotels reizen.

In de Lapland Hotels urban hotels in Olou, Tampere, Kuopio en Helsinki merk je echt de Lapse sfeer. Er is goed nagedacht over het design van de hotels en alles past bij elkaar. Boven de bedden hangen geweien van rendieren, er ligt een heerlijk wollen plaid op het bed en producten uit de hotel shop liggen ook op de hotelkamers. De hotelkamers met spa faciliteiten laten je genieten van “Northern Luxury”.

Lapland Hotels heeft 5 hotels in bekende Finse skigebieden. Te weten; Ylläs, Luosto, Olos, Pallas en Ounasvaara. Daarnaast heeft Lapland Hotels ook een Lapland Safaris organisatie waarmee zij alle populaire activiteiten aanbieden die reizigers willen beleven tijdens een reis in Fins Lapland. Kies je één van deze hotels in Finland of in Fins Lapland kijk dan goed naar de faciliteiten, niet elk hotel heeft standaard wellness faciliteiten in het hotel en/of op de kamer.

 1. Levi
 2. Oulu
 3. Kuopio
 4. Helsinki
 5. Tampere
  *Hotel Arena
  *Hotel Tampere
 6. Sirkantähti in Sirkka
 7. Bear’s Lodge in Sinetta
 8. Ylläs
  *Ylläskaltio in Äkäslompolo
  *Spa Hotel Saaga op meer Ylläs in Ylläsjärvi
  *Lapland Hotels Ylläskaltio in Äkäslompolo in Ylläs
 9. SnowVillage in Kittilä
  *Snowvillage is ook te boeken via Voigt Travel.
 10. Hotel Hetta in Enontekiö
 11. Hotel Kilpis in Kilpisjärvi
 12. Hotel Pallas in Pallastunturi
 13. Hotel Luostotunturi in Luosto
 14. Hotels Riekonlinna in Saariselkä
 15. Rovaniemi
  *Sky Ounasvaara
  *Ounasvaara Chalets
 16. Lapland Hotels Luostotunturi in Luosto
  *Ook te boeken via Voigt Travel.

♥ Naar Helsinki? Verblijf in deze hotelkamer met sauna van Lapland Hotels of navigeer direct naar booking.com om het hotelkamer aanbod  te bekijken.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Lapland Hotels Finland

Geniet van Lapse sferen en gastvrijheid

Thuis betekent voor Lapland Hotels het noorden van Finland, Fins Lapland. De Lapse gastvrijheid staat centraal in alle hotels. Ook de inrichting van de meeste hotels is terug te leiden naar Fins Lapland. De keten biedt bekende Lapse à-la-carterestaurants, sfeervolle restaurants met houten balken, familierestaurants met heerlijke maaltijden en hoogwaardige cateringdiensten. Lapland Hotels gebruikt authentieke ingrediënten uit Lapland en van lokale producenten.

Of je nu op zoek bent naar een fijne accommodatie met een centrale ligging, middenin de natuur wilt verblijven, op zoek bent naar goed gelegen hotels in wandel- en/of skigebieden, in luxe suites wenst te overnachten of liever kiest voor volledig ingericht vakantieappartementen van Lapland Hotels.

Voor de wintersport liefhebbers zijn er vijf skigebieden van Lapland Hotels en die zijn gelegen in Rovaniemi, Ylläs, Pallas, Olos en Luosto – dat betekent meer dan 65 pistes en 30 skiliften!

Lapland Hotels Finland

Lapland Hotels X Sauna from Finland

Voor de echte wellness liefhebber die alles wilt weten over de Finse sauna lifestyle is het goed om te weten dat Lapland Hotels Finland nauw samenwerkt met de Finse organisatie Sauna from Finland. Dat betekent bijvoorbeeld dat er in Lapland Hotels Bulevardi een bordje in de sauna staat over het gebruik van de Finse sauna.

♥ Lees alles over Sauna from Finland in dit artikel!

Lapland Hotels X Sauna from Finland

Heb jij al eens overnacht in een van de Lapland Hotels in Finland?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen