Overnachten

Leading Spa Resorts, exclusieve hotels in zes Europese landen

25 augustus 2022
Leading Spa Awards

Leading Spa Resorts is een organisatie waarbij exclusieve hotels in zes Europese landen zijn aangesloten. Wat kenmerkt de luxe wellness hotels die bij deze organisatie zijn aangesloten?

 

Leading Spa Resorts, hotels in 6 Europese landen

 

Leading Spa Resorts is een organisatie waarbij exclusieve hotels in zes Europese landen zijn aangesloten. De gemeenschappelijke deler van deze hotels is dat ze zich allen kenmerken zich door het hoge kwaliteitsniveau en een duidelijke focus op wellness hebben.

 

Het gaat altijd om 4- en 5-sterren superior wellnesshotels en resorts die op een rustige locatie dichtbij de natuur liggen en waar veel premium services worden aangeboden. De meeste wellnessresorts bevinden zich in Duitsland en Oostenrijk. Een goede derde qua aanbod is Zuid-Tirol in Italië.

 

Leading Spa Awards

 

Elk jaar worden de Leading Spa Awards uitgereikt waarbij de beste spa concepten in Europa worden bekroont door de organisatie van de Leading Spa Resorts. De sfeer in een wellness, de veiligheid van de faciliteiten, de energie die de locatie uitstraalt en de wellness elementen zijn onderdeel waarop de organisatie de wellness hotels selecteert voor het kans maken op een Leading Spa Award.

 

De Leading Spa Award is een van de belangrijkste spa-awards en het is een internationaal erkend symbool voor wellness van topklasse in Oostenrijk, Italië en Duitsland. Alleen wellnesshotels die consequent het spa-concept naleven, maken kans om genomineerd te worden.

 

♥ Ontdek hier meer over deze hotel organisatie.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Leading Spa Resorts

MY ALPENWELT Resort in Königsleiten 

 

Gelegen op een zonneplateau middenin het Nationaal Park Hohe Tauern staat het MY ALPENWELT Resort. Het is een van de luxe wellness hotels in Oostenrijk dat behoort tot de Leading Spa Resorts in Europa.

 

♥ Ontdek de reizen met TUI naar My Alpenwelt Resort.
♥ Ontdek hier alles over het My Alpenwelt Resort in Königsleiten.

 

 

Duurzaam hotel Oostenrijk

 

Heb jij al eens overnacht in een van de Leading Spa Resorts in Europa?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots