Lente skiën in het Ahrntal in Zuid-Tirol

Ontspannen lente skiën in het Ahrntal in Zuid-Tirol

Het is minder koud, er is meer zon en op 2500 meter hoogte heb je genoeg sneeuwzekerheid! Ontspannen lente skiën in het Ahrntal in Zuid-Tirol kan als je kiest voor een verblijf bij het ski-in en ski-out hotel Amonti & Lunaris wellnessresort.

Ontspannen lente skiën in het Ahrntal in Zuid-Tirol

Het luxe vijfsterren Amonti en Lunaris Wellnessresort verwelkomt zonneskiërs en genieters tot midden april om het einde van de winter op zijn mooist te beleven. Met een hoogte van meer dan 2.500 meter is Skiworld Ahrntal een van de hoogstgelegen en sneeuwzekerste skigebieden in Zuid-Tirol. Voor wie ontspannen wilt gaan lente skiën in het Ahrntal in Zuid-Tirol is het Amonti & Lunaris wellnessresort de perfecte uitvalsbasis. Het is namelijk het enige ski-in en ski-out hotel in het Ahrntal dat direct aan het dalstation van de Skiworld Ahnrtal ligt en waar je dus direct kunt gaan lente skiën vanuit het hotel.

Het is een ideale bestemming voor gezinnen met kinderen. Skigebied Klausberg, onderdeel van skigebied Ahrntal, is een kleinschalig skigebied met zo’n 33 kilometer aan pistes. In totaal heeft Skiworld Arhntal zo’n 70 kilometer aan pistes. Het Ahrntal is in het Italiaans bekend als ‘ Valle Aurina’ en wordt omgeven door ‘drieduizenders’, oftewel bergtoppen met een hoogte boven de 3000 meter.

Het Amonti & Lunaris wellnessresort is het enige hotel dat direct aan het dalstation ligt en dat maakt het ideaal om gelijk de pistes op te kunnen. In het Amonti & Lunaris wellnessresort bevind zich een skischool en skiverhuurbedrijf. Heb je je eigen ski spullen mee? Dan kan je die in het ski depot in het hotel droog opbergen. In het wellnessresort Amonti & Lunaris wordt dagelijks kinderopvang aangeboden voor kinderen vanaf 2 jaar. Ideaal voor als jezelf een paar afdalingen wilt doen of wilt ontspannen in de Adults Only spa van het hotel.

Samen met de kinderen genieten van winter en wellness pret kan ook. Klausi-Land is het grootste kinderskipark in het Ahrntal en de A&L Young Spa is speciaal ingericht voor de kinderen. Er is zelfs een 40 meter lange buisglijbaan! Voor de ouders is het niet erg om toe te kijken in het 33°C warme water van het zwembad. Ontspannen lente skiën in het Arhntal in Zuid-Tirol wordt nog aantrekkelijker met deze fijne aanbiedingen voor gratis vakantiedagen.

♥ Bekijk de info en de beschikbaarheid van dit hotel;
♥ Ontdek hier alles wat je kan doen in skigebied Klausberg.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Lente skiën in het Ahrntal in Zuid-Tirol

Heb jij zin om ontspannen te gaan lente skiën in het Ahrntal in Zuid-Tirol?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons