Lente en zomer collectie van Yumeko

Wegdromen en stilte momenten met nieuwe lente en zomer collectie van Yumeko

Wegdromen en mooie stilte momenten, dat is waar het om draait bij de nieuwe lente en zomer collectie van Yumeko. Slapen met een gerust hart, vederlichte verwenmomenten in de badkamer en dromen in de maneschijn, ontdek het allemaal!

Nieuwe lente en zomer collectie van Yumeko

Echt helemaal stil is het vrijwel nooit, maar op zonnige zomerdagen kan je wel eens een moment ervaren waarop alles ineens tot stilstand lijkt te komen. Als je door je wimpers tuurt, zie je alleen de lucht trillen door de warmte. Een enkele wolk hangt roerloos in de blauwe lucht. Er waait een briesje zoals je de pluisjes van een paardenbloem blaast. De vogeltjes fluiten en de eenden kwetteren. De rust tussen de momenten door, daar verlangen we vaak naar”. 

Deze stilte momenten hebben Yumeko ontwerpster Maartje Mastboom geïnspireerd om de nieuwe lente en zomer collectie van Yumeko te ontwerpen. Maartje wenst iedereen fijne momenten toe om thuis van te genieten.

Ook de nieuwe lente en zomer collectie van Yumeko bestaat uit luxe handdoeken en 100% biologisch linnen. Rose Stripe, Terracotta, een Moon Collectie en een nieuwe print staat de komende periode in de spotlight.

Wist jij dat minder dan 1% van al het beddengoed gemaakt is van biologisch katoen?
En slechts 0,07% van het wereldwijde katoen een Fairtrade keurmerk heeft?

Zodra je de webshop van Yumeko bezoekt zal je zien dat de producten zich in de hogere prijsklasse bevinden. Mens, dier en milieu staan centraal bij de ontwikkeling van de producten. Ken je het merk Yumeko uit Amsterdam nog niet? Dan raden wij je zeker aan om eens het verhaal van Yumeko te ontdekken dat lid is van SocialEnterprise NL.

Interessant zijn ook de impact reports waarin Yumeko laat zien welke impact zij hebben gemaakt. Ben jij bewust met duurzaam leven bezig en gebruik je graag 100% biologische producten en/of fairtrade producten die lang mee gaan? Dan zit je goed bij Yumeko en betaal je graag wat meer om met een schoon geweten langdurig te genieten van de mooie producten!

Dit zegt Yumeko er zelf over:“”Yumeko droomt van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Beter slapen geeft namelijk ruimte aan mooie dromen en de energie om ze vervolgens te verwezenlijken. Daarom doet Yumeko er alles aan om je heerlijk te laten slapen en te laten ontwaken. Met het zachtste beddengoed en badgoed gemaakt van de mooiste materialen en met de hoogst mogelijke aandacht voor milieu, mens en dier. De gehele keten voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en de strengste normen. Yumeko is er voor iedereen die het leven wat mooier en comfortabeler wil maken en de wereld wat schoner en eerlijker. Change the world sleeping”.

♥ Rust in de huis! Bekijk hier de gehele Rust Collectie!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Lente en zomer collectie van Yumeko

Stralend licht linnen en vederlichte verwenmomenten

Ze worden steeds populairder, badgoed producten met een wafelstructuur. Nieuw in de lente en zomer collectie van Yumeko zijn de luxe handdoeken van 100% biologisch linnen die zijn geweven in een speciale wafelstructuur. Het standaard afdroogritueel wordt hierbij een fijn verwenmoment. De luxe handdoeken van Yumeko zijn vederlicht en drogen snel.

Overal genieten van linnen! Droog jezelf eerst af met een luxe handdoek van 100% biologisch linnen, daarna kan je onder een luchtig dekbedovertrek van gewassen linnen kruipen voor het ultieme rust moment.

♥ Rust in de huis! Bekijk hier de gehele Rust Collectie!

Handdoeken wafelstructuur

Dromen in de maneschijn

Nieuw in de lente en zomer collectie van Yumeko is de Moon Collectie dat is geïnspireerd op de maanstanden. White Moon dankt haar naam bijvoorbeeld aan de vele maantjes die zorgvuldig in de stof zijn geborduurd. Speciaal voor kinderen is er een Warm White met maantjes in een warme okergeel kleur. Dat beloofd een magische droomnacht. Vanaf half mei is deze collectie te zien in de webshop van Yumeko.

♥ Rust in de huis! Bekijk hier de gehele Rust Collectie!

Yumeko slaapkamer

Van welke producten uit de
lente en zomer collectie van Yumeko word jij gelijk enthousiast?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen