Leuke tijdschriften voor vrouwen

Leuke tijdschriften voor vrouwen met fijne tips voor een bewuster leven

Ben jij op zoek naar leuke tijdschriften voor vrouwen met thema’s als ontspannen, wellness, yoga en goed voor jezelf zorgen? Bekijk onze tips voor fijn leesvoer.

Leuke tijdschriften voor vrouwen

Er zijn volop leuke tijdschriften voor vrouwen en wij zochten uit in magazines het thema wellness centraat staat. Dat kunnen artikelen zijn met yoga tips, inspiratie voor een fijner leven of waarin je kan ontdekken hoe je bewuster kan leven.

Geef jezelf een leuk tijdschrift cadeau, nestel je op de bank of in de tuin en geniet van de tijd voor jezelf met een mooi magazine.

  1. Flow Magazine
  2. Happinez Magazine
  3. Yoga Magazine
  4. Women’s Health Magazine

Kijk eens op Tijdschrift.nl. Hier kan je een abonnement afsluiten (1e maand gratis) en meerdere tijdschriften per maand lezen via één account waaronder de leukste reistijdschriften zoals Lonely Planet Traveller en National Geographic Traveler.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Flow Magazine abonnement

De mooie dingen in het leven zijn vaak de kleine dingen. Zeker in onzekere tijden zoals nu zijn de meest normale dingen het belangrijkste. Sta open voor dingen en volg je gevoel. Neem de tijd, geniet van klein geluk, kijk wat je anders kan doen en durf nieuwe keuzes te maken. Geniet van het dagelijks leven en accepteer dat het oké is dat niet alles perfect is. In Flow Magazine lees je over positieve psychologie, creativiteit, mindfulness en het mooie van het imperfecte.

Bestel Flow Magazine hier

Happinez

‘Happinez’ zit vaak in kleine dingen, leer ervan te genieten als je dit magazine leest! Krijg tips voor Mind & Meditatie, leer meer over persoonlijke groei, ontdek wat spiritualiteit voor jou kan betekenen, verdiep je in body & mind tips.

Bestel Happinez hier

Wist jij dat Happinez ook veel boeken heeft uitgebracht? Bekijk alle Happinez boeken bij Bol.com voor een compleet overzicht.

Leuke tijdschriften voor vrouwen

Yoga Magazine met korting

Ontdek de wereld van yoga met Yoga Magazine! Doe yoga inspiratie op, lees achtergrond verhalen van yogi’s, ontdek allerlei yoga houdingen, verdiep je in de yoga mogelijkheden. Als abonnee van Yoga Magazine kan je ook Yogatv kijken met begeleide meditaties en online yogalessen.

Heb jij al interesse in yoga? Lees dan ook dit artikel met tips voor gratis online yoga lessen in het Nederlands.

Bestel Yoga Magazine hier

Leuke tijdschriften voor vrouwen

Women’s Health Magazine

Hou je van bewegen en heb je interesse in alles dat met sportiviteit te maken heeft? Dan is het magazine Women’s Health iets voor je. Hier lees je allerlei artikelen met tips over sporten, voeding en verzorging gericht op de fitte en sportieve vrouw. rtieve vrouw.

Bestel Woman’s Health hier

Leuke tijdschriften voor vrouwen

Meer tips voor thuis ontspannen

Ben je op zoek naar meer tips voor thuis ontspannen? Lees dan ook de onderstaande artikelen:

  1. Zo krijg je het vakantiegevoel thuis.
  2. Creëer een Me-Time moment voor jezelf.
  3. Check deze wellness tips voor je badkamer.
Tips voor thuis ontspannen

Meer wellness cadeau ideeën 

Ben je op zoek naar meer beauty- en wellness cadeau ideeën en tips? Wij hebben het hele jaar rondgesnuffeld naar de allermooiste en fijnste beauty en wellness cadeau ideeën.

Wij hebben inmiddels zoveel artikelen geschreven ter inspiratie dat wij een compleet overzicht hebben gemaakt van al onze artikelen met cadeau tips, dé grote Wellness Cadeau Special.

♥ Bekijk hier al onze beauty- en wellness cadeau ideeën en tips.

Boeken over beauty

Heb jij nog meer tips voor leuke tijdschriften voor vrouwen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons