Beauty, Lifestyle

Leuke tips voor een wellness cadeaubox voor haar!

22 May, 2020
cadeaubox voor haar

Ben jij op zoek naar leuke tips voor een cadeaubox voor haar? Er zijn zoveel leuke cadeau ideeën voor je vriendinnen, je zus of je moeder dat wij graag de leukste cadeauboxen tips met je delen.

 

Leuke tips voor een cadeaubox voor haar

 

Wat moet je je beste vriendin dit jaar geven voor haar verjaardag? Een van je vriendinnen is gek op zeepjes en een andere vriendin kan uren in de badkamer doorbrengen omdat ze het leuk vind om nieuwe producten uit te proberen. En ach wat zal je je moeder dit jaar eens geven met de kerst? Of wil jij jouw team op werk verrassen met een wellness cadeaubox kerstpakket? Het zijn allemaal van die momenten waarbij een cadeaubox voor haar een leuk idee is om te geven.

 

Ik mag mijzelf inmiddels wel een specialist noemen op het gebied van cadeauboxen want ik heb er al velen uitgeprobeerd en getest. Hieronder een opsomming van de diverse cadeauboxen voor haar die je zou kunnen geven:

 

  1. Goodiebox, een cadeaubox vol beautyproducten.
  2. Stel je eigen cadeaubox samen bij Zepig vol met fijne zepen.
  3. JouwBox, een cadeaubox vol producten voor gezonde(re) lijfstijl.
  4. Een Fitbox kerstpakket vol gezonde producten.

 

Review JouwBox

 

Ervaringen met Goodiebox cadeaubox

 

Inmiddels hebben wij al kennis mogen maken met 3 verschillende Goodieboxen en nog altijd is het een grote verrassing wat er steeds door de postbode bezorgt zal gaan worden. Goodiebox weet iedere maand de box weer te vullen met vernieuwende merken en producten. Dit gaat verder dan de gewone drogisterij!

 

Elke maand word je voor €19,95 verrast met een flink aantal producten die bij jouw eigen beautyprofiel passen. Redacteur Sigrid is erg enthousiast. Ze mag iedere maand kennis maken met nieuwe producten voor een zeer lage prijs. En als er dan iets tussen zit wat niet helemaal passend is, dan is dat voor die prijs ook helemaal niet erg. De Goodieboxen zien er elke maand uit als om door een ringetje te halen en dat maakt de beleving helemaal compleet.

 

Groot voordeel van dit abonnement is dat je het ieder moment kan opzeggen en nergens aan vast zit. Ook leuk: je kan een Goodiebox ook cadeau doen aan iemand en sinds kort is er ook een Goodiebox voor hem!

 

  1. Lees de complete Goodiebox review;
  2. Bestel de Goodiebox hier;
  3. Geef een Goodiebox Giftcard cadeau.

 

 

Review Goodiebox

Stel je eigen cadeauboxen samen met zeep

 

Zepig is een webshop vol met heerlijke natuurlijke en handgemaakte zepen. Iets wat helemaal in de tijdsgeest van nu past. Want de producten die je bij Zepig koopt zijn allen biologisch, vrij van palmolie en vegan. Natuurlijker kan je het dus niet krijgen! Sigrid vond het ontvangen pakket van Zepig erg verrassend. Bij openen van je pakket zal je een heerlijke geur tegemoet komen en daarmee begint het verwennen eigenlijk al.

 

Bij Zepig is ontzettend veel te koop en er zit altijd iets tussen wat bij je past. Het samenstellen van een leuke cadeaubox voor haar zal geen probleem zijn hierdoor. Het leuke van Zepig is vooral dat je ook de kleinere ondernemers treft in de webshop die zeker een kans moeten krijgen.

 

 

Zeep webshop Zepig, voor natuurlijke en handgemaakte zepen

Ervaringen met de cadeauboxen van Jouw Box

 

De JouwBox is gericht op een gezonde(re) leefstijl. Passend bij het HormoonDieet van Ralph Moorman, maar hoeft niet persé. Ook als je geïnteresseerd bent in producten die je lichaam extra ondersteunen en/of aanvullen is de JouwBox erg geschikt. Redacteur Sigrid vond de JouwBox vooral erg geschikt voor veganisten.

 

Elk kwartaal komt er een nieuwe JouwBox uit en je hebt geen invloed op de producten die er inzitten. De JouwBox zorgt ervoor dat je kennis maakt met de wereld van o.a. vezels en mineralen, veganistische en dierproefvrije producten. Deze wereld is groter dan redacteur Sigrid dacht. Elke maand lukt het de JouwBox om de doos flink te vullen met nieuwe merken en producten.

 

Voor €39,95 maak je kennis met deze producten die in aanschaf normaliter hoog in prijs liggen. Door de hoge prijs, probeer je misschien nieuwe producten niet. Maar de JouwBox maakt de drempel laag en introduceert voor een lage prijs deze producten zodat je zelf kan ontdekken wat wel of niet bij jouw levensstijl past.

 

  • JouwBox, een cadeaubox vol producten voor gezonde(re) lijfstijl.

 

Leuke tips voor een cadeaubox voor haar

Ervaringen met Fitbox 

 

Bij het verschijnen van dit artikel is jouw werkgever waarschijnlijk alweer druk bezig met het kerstpakket dat aan het einde van het jaar geschonken moet gaan worden. En dan is de Fitbox echt een enorme aanrader. Gezonde werknemers is tegenwoordig een doel op zich en met de Fitbox stimuleert de werkgever de werknemer gezond(er) te gaan leven.

 

In de diverse pakketten die Fitbox heeft samengesteld zitten hoogwaardige artikelen. Redacteur Sigrid mocht de Smoothiebox uit proberen en is tot op de dag van vandaag blij met dit pakket. Er zijn verschillende Fitboxen en elk ziet er gelikt uit. Het is met zorg samengesteld en dat merk je.

 

 

gezonde kerstpakketten

Welke cadeaubox voor haar vind jij het leukste om te geven?

 

Print Friendly, PDF & Email
0

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Volg Wellness Spots

Ontvang alle wellness tips:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Wellness Spots