Vakantiehuis op de Faeröer Eilanden met wellness 

Geniet in dit leuke wellness vakantiehuis op de Faeröer Eilanden

Op vakantie naar de Faeröer Eilanden? Reis ook naar het eiland Sandoy en verblijf er in dit leuke wellness vakantiehuis op de Faeröer Eilanden. Dit vakantiehuisje op de Faeröer Eilanden ligt op het eiland Sandoy in de plaats Sandur.

Vakantiehuis op de Faeröer Eilanden met wellness 

Ga je op reis naar de Faeröer Eilanden en wil je graag in een vakantiehuis verblijven? Dan kan je kiezen uit een diversiteit aan leuke vakantiehuizen op de Faeroër Eilanden. Wil je niet in een groot vrijstaand huis overnachten maar vind je een vakantiehuisje op de Faeröer Eilanden leuker, dan kan dat ook. Wat ons betreft kies je in elk geval voor een leuk vakantiehuis met wellness faciliteiten zodat je kan genieten in een Faroese Wellness Spot na een dag in de buitenlucht.

De Faeröer Eilanden bestaan in totaal uit 18 eilanden. Een van die eilanden is het eiland Sandoy dat ten westen ligt van het eiland Streymoy waarop de hoofdstad Tórshavn is gevestigd. Het eiland Sandoy bekleed een oppervlakte van 125 km2 en in totaal wonen er maar 1313 inwoners. De meeste mensen wonen in het dorp Sandur. Een ander bekend dorp op het eiland Sandoy is Skarvanes, bekend omdat het zo klein is en omdat er maar één familie woont. Er is genoeg te zien en te doen op het eiland en daarom raad ik je dan ook zeker aan om hier minimaal 1 nacht te verblijven.

 1. Het is een typisch Faroes huis, gemaakt van zwart hout en met een grasdak;
 2. Je kan buiten genieten van de sauna en bubbelen in het bubbelbad terwijl je de waterval hoort;
 3. Er is zowel beneden als boven een slaapkamer;
 4. De keuken is zeer groot en uitgebreid, ga naar de supermarkt en blijf lekker in het huis;
 5. Er is een grote zithoek en een lange eettafel, ideaal als je met meer mensen reist;
 6. Het ligt op een mooie locatie buiten het centrum van Sandur, tegen een bergwand.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

Wellness vakantiehuis Faeröer Eilanden

Vakantiehuis Faeröer Eilanden

Tips voor een bezoek aan het eiland Sandoy

Ik heb een uitgebreid artikel geschreven over wat te doen op de Faeröer Eilanden en welke bezienswaardigheden op de Faeröer Eilanden je niet mag missen. Daarnaast heb ik een apart artikel geschreven over wat je moet doen en zien op het eiland Sandoy. Als je minimaal één nacht op het eiland Sandoy verblijft kan je alle dingen doen die wij ook gedaan hebben. En hoe fijn is het om na een dag in de buitenlucht te genieten van een warme sauna en bubbelbad buiten.

*Lees dit uitgebreide artikel met alle info wat je moet zien en doen op Sandoy Island !

Eiland Sandoy

Meer vakantie Faeröer Eilanden tips

Ik ben 5 dagen op vakantie geweest naar de Faeröer Eilanden maar ik heb zoveel beleefd. Van alle bezienswaardigheden die je moet zien op de Faeröer Eilanden, de dingen die je moet doen en beleven, de tips voor autohuur en de mooiste foto’s op een rij, je ziet en leest het allemaal in de onderstaande artikelen.

 1. Bezoek Koltur Island met een RIBboot;
 2. Ga paardrijden op de Faeröer Eilanden;
 3. Ontdek wat te doen op de Faeröer Eilanden qua o.a. activiteiten;
 4. Deze bezienswaardigheden op de Faeröer Eilanden moet je zien;
 5. Bekijk de mooiste foto’s van de Faeröer Eilanden die ik maakte;
 6. Alle reistips op een rij voor een auto huren op de Faeröer Eilanden;
 7. Alle vakantie Faeröer Eilanden tips op een rij!
Vakantie Faeröer Eilanden

Zou jij ook in dit leuke wellness vakantiehuis op de Faeröer Eilanden willen overnachten?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons