Lifestyle

Fijn voor dagje sauna lichtgewicht linnen handdoeken die snel drogen

4 april 2023
Lichtgewicht linnen handdoeken van Yumeko

Ben jij op zoek naar handige handdoeken voor een dagje sauna? Wij hebben een paar mooie lichtgewicht linnen handdoeken van Yumeko gespot voor jullie. Uiteraard zijn deze handdoeken ook fijn voor een dagje strand, ontspannen bij thermale baden, het zwembad of gewoon thuis in de badkamer.

 

Lichtgewicht linnen handdoeken van Yumeko, mooie set!

 

Inmiddels weten de vaste lezers van Wellness Spots wel dat wij een fan zijn van het Nederlandse merk Yumeko uit Amsterdam. Wij drogen ons af met Yumeko handdoeken, nemen de lichtgewicht linnen handdoeken mee naar de sauna of naar een wellness huisje, leggen ons hoofd na een lange dag op een Yumeko kussen en trekken het dekbed van hetzelfde merk over ons heen.

 

De mooie lichtgewicht linnen handdoeken van Yumeko zijn vrij nieuw in het assortiment en daarom schenken wij daar graag wat extra aandacht aan. Linnen producten hebben namelijk vele voordelen, ze zijn fijn in het gebruik en in dit geval zijn ze ook nog eens van een mooie en goede kwaliteit. Én zoals je mag verwachten van Yumeko ook nog eens van een duurzame kwaliteit. Al het badgoed van dit merk is 100% biologisch en fairtrade. Voor wie zoveel mogelijk duurzaamheid nastreeft is het leuk om te zien wat jouw impact is na de aanschaf van een van de producten.

 

Hieronder kan je meer uitgebreide informatie lezen over de vele voordelen van linnen handdoeken. Voor wat betreft de keuze voor deze handdoeken voor een dagje sauna zijn de voordelen snel zichtbaar. Ze zijn licht van gewicht, dus je hebt geen overvolle sauna tas. Ze absorberen vocht snel en drogen snel weer op, nog sneller door het wafel reliëf. Ideaal dus als je je afdroogt na het dompelbad tussen de verschillende sauna gangen door.

 

De duurzame linnen handdoeken met wafelstructuur van Yumeko zijn in Portugal gemaakt van Frans vlas. Zowel handdoeken als badjassen met wafel motief zijn super populair. Het voelt lekker aan en het ziet er ook nog eens mooi uit. Wat ons betreft kies je voor de grotere handdoek, die neem je zo mee naar de sauna of voor een dagje strand. En doordat de handdoeken licht van gewicht zijn en niet veel ruimte innemen zijn ze ook ideaal voor op reis. De mooie linnen handdoeken zijn beschikbaar in twee maten. Wil je er gelijk twee kopen omdat dat mooier staat in je badkamer kast? Dan ontvang je een korting.

 

  1. 50 x 100;
  2. 70 x 140.

 

♥ Overzicht alle handdoeken;
♥ Lente in huis tips met Yumeko;
♥ Bekijk hier alle Yumeko sale korting producten;
♥ Op deze locaties locaties kan je slapen onder Yumeko beddengoed;
♥ Heerlijk zijn de zachte luxe badhanddoeken van biologisch katoen;
♥ Bekijk hier de lente- en zomer collectie, ook mooi voor herfst en winter. 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Lichtgewicht linnen handdoeken

De voordelen van linnen handdoeken

 

Het gebruik van linnen handdoeken heeft een aantal grote voordelen. De twee belangrijkste voordelen zijn dat linnen handdoeken vocht goed absorberen én dat dit type handdoeken snel opdroogt. In het geval van de mooie lichtgewicht linnen handdoeken van Yumeko is het ook nog eens zo dat de handdoeken geweven zijn in een wafelpatroon. Het reliëf dat daardoor ontstaat zorgt ervoor dat de stof nog beter het vocht kan absorberen en opnemen.

 

Producten van linnen zijn over het algemeen van een stevige kwaliteit en gaat langer mee dan katoen. Yumeko produceert daarnaast ook nog eens duurzame producten zodat de lichtwicht linnen handdoeken lang mee gaan en jij er voor een lange tijd veel plezier van zult beleven. Ook een tweetal extra pluspunten is het feit dat deze linnen handdoeken hypoallergeen en antibacterieel is. Nog even de voordelen van linnen opgesomd:

 

  1. Absorbeert goed;
  2. Door het reliëf, droogt het extra snel;
  3. Lichtgewicht linnen handdoeken, ideaal voor op reis;
  4. Deze linnen handdoeken hypoallergeen en antibacterieel zijn.

 

♥ Ontdek hier alle handdoeken van Yumeko.
♥ Bekijk hier de linnen handdoeken van Yumeko met wafel reliëf in wit, in de kleur blush, en/of in het zachte misty green.

 

De voordelen van linnen handdoeken

Linnen handdoeken voor je haar + handig voor op reis

 

Omdat deze lichtgewicht linnen handdoeken van Yumeko máár 240 gram wegen, zijn ze ook ideaal om mee te nemen op reis. Je kan ze héél klein opvouwen en ze wegen zo weinig dat het geen probleem is om de handdoeken van linnen mee te nemen in je handbagage. Zoals je hebt kunnen lezen drogen de handdoeken snel wat ideaal is als je op reis naar een sauna of wellness centrum gaat of thermale baden bezoekt.

 

Ook een voordeel van lichtgewicht handdoeken is dat je ze prima als haarhanddoek kan gebruiken. Doordat de handdoeken niet zo zwaar zijn, voel je ook niet de zwaarte van een handdoek op je hoofd. Natuurlijke producten van linnen is ook nog eens goed voor je haar.

 

Ben je benieuwd naar de locatie van de wellness tuin die je hieronder op de foto ziet? De sauna en de hottub horen bij een wellness huisje in Rhenen, het is dit Natuurhuisje met wellnesss faciliteiten.

 

Linnen handdoeken voor je haar

Duurzaam productieproces van Frans vlas

 

De lichtgewicht linnen handdoeken worden vervaardigd in Portugal en gemaakt van Frans vlas. Het productieproces is zelfs duurzamer dan dat van biologisch katoen omdat het vier keer minder water verbruikt. De vlasplant wordt in zijn geheel geoogst, is sterk en bij het telen ervan worden geen chemische insectenverdelgers en onkruidbestrijdingsmiddelen gebruikt omdat dat niet is toegestaan. Ook het feit dat linnen zo slijtvast is, maakt het een extra duurzaam product waar je lang van kunt genieten.

 

Het spinnen en weven van deze linnen handdoeken met wafel motief gebeurt in een gespecialiseerde fabriek in Portugal met het SA-8000-certificaat. Dat certificaat kan je zien als een garantie voor goede sociale omstandigheden wat betreft veiligheid, loon, werkuren en minimumleeftijd.

 

Voordelen linnen handdoeken

 

Ben jij al enthousiast om deze mooie lichtgewicht linnen
handdoeken van Yumeko mee te nemen naar de sauna?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots