Lipton Wellness Selection Box

Me-time met wellness thee, ontdek Lipton Feel Good Selection!

Geniet van een me-time moment met een kopje lekkere wellness thee! Ontdek de Lipton Feel Good Selection, meer dan 25 smaken aan thee melanges.

Geniet van wellness thee met Lipton Feel Good Selection

Relax, Balance, Energise en Refresh met de melanges uit de Lipton Feel Good Selection. Alleen de verpakking is al een feestje met de frisse feel good uitstraling! In deze thee assortiment doos zitten nu bovendien maar liefst zes nieuwe smaken, te weten Chai, Vanille, Groene thee met Rood Fruit, Pepermunt, Framboos en Sinaasappel & Kaneel. Zo is er altijd een lekkere wellness thee op elk moment van de dag om lekker thuis te relaxen. Ontdek ook al onze andere thuis ontspannen tips.

In totaal bestaat de Lipton Feel Good Selection lijn uit 25 verschillende melanges. Elke smaak heeft een  eigen kleur en is gekoppeld aan verschillende gemoedstoestanden gedurende de dag. Zo is het maar net welke thee op dat moment het beste bij je past. Ga je voor “relax”, “balance”, “energise” of “refresh”?

Relax, Balance, Energise & Refresh met Lipton!

Zo zijn er niet alleen zwarte en groene thee variaties, maar is er ook een uitgebreide selectie aan fruit- en kruideninfusies. Alle thee uit de Lipton Feel Good Selection zijn 100% duurzaam geteeld en Rainforest Alliance gecertificeerd. De Liptop Wellness Selection Box bestaat uit 48 zakjes thee en de Lipton Feel Good Selection is gevuld met maar liefst 180 zakjes Lipton thee. Heb je een pas van de Sligro? Dan is de grote Lipton thee cadeaubox daar goedkoper!

  1. Zwarte thee, kruidenthee en vruchtenthee > 100 °C vers gekookt water
  2. Groene thee komt het beste tot zijn recht bij 80-90 °C
  3. Groene en zwarte thee 1 tot 3 minuten intrekken
  4. Kruiden- en vruchtenthee 4 tot 5 minuten intrekken.

Waar geniet jij het liefste van je wellness thee thuis?

*Leuk om te proberen, de Lipton Wellness Selection Box, 48 zakjes!
**Bestel de Lipton Feel Good Selection Thee Assortimentsdoos, 12 x 15 zakjes!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTub

Lipton Feel Good Selection

Tips voor wellness thee in de ochtend en voor het slapen

Het hormoon dat stress veroorzaakt, cortisol is vaak in de ochtend op zijn hoogtepunt. Op deze momenten kan je het beste thee drinken die zorgt voor ontspanning. Schenk jezelf een kruidige melange in van Lipton’s zoals Kamille, Pepermunt en/of Rooibos. Deze thee melanges bevatten ook weinig cafeïne, ideaal dus ook voor het slapen gaan.

Breng jezelf in balans met deze wellness thee

De groene thee melanges uit Lipton’s Feel Good Selection helpen je om de dag weer in balans te brengen. De combinatie van cafeïne en L-Theanine dat in groene thee zit kunnen bijdragen aan een alerter, gemotiveerder gevoel waardoor je ook betere cognitieve prestaties kunt leveren. Dit komt langzaam op gang, maar houdt daardoor ook langer aan.

Lipton Feel Good Selection

Meer energie met deze thee

Voel je dat je wel wat meer energie kan gebruiken? Gun jezelf dan een energie boost met een fijne kop zwarte thee. Kies voor de Earl Grey of English Breakfast, deze thee melanges bevatten een hogere dosis cafeïne en geven je daardoor net dat beetje extra energie wanneer je het nodig hebt.

Refresh jezelf met verfrissende theesoorten

Is het tijd voor een re-start en wil je jezelf even opfrissen? Kies even voor jezelf en las een me-time moment in met wellness thee. Hou je thee mok onder de cooker of zet de waterkoker aan en neem een thee momentje voor jezelf ter verfrissing. Het beste kan je op dit soort momenten kiezen voor verzachtende en verfrissende thee met Bosvruchten, Vanille of Citroen.

Ontdek meer over wellness thee

Wellness thee

Drink jij wel eens wellness thee en kende je de
Lipton Feel Good Selection en Lipton Wellness Selection al?

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen