Louis Widmer dagcrème en nachtcrème anti aging

Review van de Pro-Active Cream Light & de Emulsion Hydro-Active van Louis Widmer

Onlangs maakte wij kennis met de producten van Louis Widmer speciaal voor de jongere huid. Deze keer staat de Louis Widmer dagcrème en nachtcrème in de spotlight en dan specifiek de Louis Widmer Pro-Active Cream Light en de Louis Widmer Emulsion Hydro-Active.

Hoewel er anti aging op de potjes staat, je kan niet vroeg genoeg beginnen met het gebruiken van goede crèmes, vanaf 20 jaar word het gebruik van deze crèmes al geadviseerd.

Louis Widmer dagcrème en nachtcrème review

Mocht mijn dochter onlangs kennis maken met de producten van Louis Widmer speciaal voor de jongere huid, deze keer test ik, Sigrid, de Louis Widmer dagcrème en nachtcrème, oftewel de Louis Widmer Pro-Active Cream Light en de Louis Widmer Emulsion Hydro-Active. Louis Widmer bestaat inmiddels al 60 jaar en heeft enorme kennis als het gaat om hoogwaardige huidverzorgings- en dermatologieproducten. Louis Widmer biedt optimale verzorging, bescherming en genezing en dat zie je terug in de diversiteit van producten die er op de markt worden gebracht door dit merk. Van Louis Widmer ontving ik de volgende producten:

  • Pro-Active Cream Light;
  • Emulsion Hydro-Active.

Voor mijn gevoel zijn deze crèmes gericht op de ietwat rijpere huid en dat komt vooral omdat er ‘anti aging’ op het potje staat. Nu heb ik mij laten vertellen dat als er in een crème een UV filter zit dan mag het betreffende product al een anti-aging product worden genoemd. Met een UV filter wordt de huid beschermt tegen de zon waardoor de huid minder snel kan verouderen. Deze producten vallen dus onder de Anti-Age lijn vanwege de eerder genoemde UV filter.

Wellicht had ik eerder met de Louis Widmer dagcrème en nachtcrème moeten starten want tijdens mijn onderzoek kom ik erachter dat het Louis Widmer assortiment aan dag- en nachtverzorgingsproducten juist zo is gemaakt dat het perfect is afgestemd op verschillende behoeften en huidtypes. De ‘anti aging’ vermelding op het potje heeft mij automatisch doen denken dat het een product is voor de rijpere en oudere huid maar dat hoeft dus helemaal niet. Zo kan in dit geval, een Emulsion Hydro-Active en Pro-Active Light creme ook goed gebruikt worden door bijvoorbeeld een twintiger met een gecombineerde tot normale huid.

♥ Bekijk hier alle dagcrèmes van dit merk;
♥ Ontdek al deze Zwitserse verzorgingsproducten;
♥ Lees hier onze Louis Widmer dagcrème met hoge UV bescherming review.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

 

Louis Widmer dagcrème en nachtcrème anti aging

Louis Widmer Pro-Active Cream Light

Ik ben 45 jaar en moet eerlijk bekennen dat ik nog niet echte rimpels heb maar ik zie wel kleine lijntjes verschijnen. Mijn huid voelt de laatste jaren ook steeds droger. Ik merk dat ik mijn huid steeds beter en met andere producten moet gaan verzorgen. Ik wil altijd graag weten welk bestandsmiddel er in het product het meest doeltreffend is. In deze crème zit gefragmenteerd hyaluronzuur. Een onbekend en moeilijk begrip maar hyaluronzuur stimuleert de aanmaak van collageen en verbetert de huidstructuur. Het werkt als een collageenbooster en verbetert ook de elasticiteit en vochtbalans van de huid. En dat is precies wat de huid nodig heeft! De huid verliest zijn elasticiteit en wordt vaak droger en moet dus extra gevoed worden.

De Pro-Active Cream Light van Louis Widmer voldoet dus precies aan deze behoefte. Het is een lichte dunne crème (vandaar Light in de naam) die direct mijn huid in trekt. Hieraan merk ik dat mijn huid echt té droog is. Zodra het in mijn huid getrokken is blijft er een mooie gevoede glans achter.

Nu ik de Pro-Active Cream Light een aantal weken heb gebruikt trekt mijn huid veel minder van droogte. Je voelt dat de crème doet wat hij belooft: voeden, hydrateren én regenereren (cel-vernieuwing in de huid).

♥ Bekijk hier de Pro-Active Cream Light.
♥ Lees hier ook onze Louis Widmer dagcrème met hoge UV bescherming review.

Louis Widmer dagcrème en nachtcrème anti aging

Louis Widmer Emulsion Hydro-Active dagcrème

Deze crème is te gebruiken als verzorging voor overdag. Overdag word je huid bloot gesteld aan allerlei invloeden van buitenaf en hoe fijn is het als je je huid daar voor kan beschermen? De Emulsion Hydro-Active van Louis Widmer kan je daar goed bij helpen. Wat ik zo ontzettend lekker vind aan deze crème is dat het bij mij werkt als een soort booster. De crème is weer een zachte, dunne crème die snel in je huid wordt opgenomen.

Mijn huid voelt niet meer zwaar, maar licht na gebruik van een aantal weken. Geen idee of je begrijpt wat ik hier mee bedoel maar het voelt echt heel erg fijn aan. Dit moet komen door de aminozuren die in de crème zitten. Deze aminozuren dringen door tot de diepste laag van de huid en vervangen daar de stoffen die de huid mist. De huid wordt direct gehydrateerd en wordt zacht, soepel en elastisch. Dit is precies wat ik lijk te voelen!

Ook zit ingrediënt Panthenol in de Emulsion Hydro-Active van Louis Widmer. Panthenol is een vorm van provitamine B5 en heeft een kalmerende en herstellende werking. Ideaal als je huid wat onrustig is!

♥ Ontdek hier de Emulsion Hydro-Active van Louis Widmer.

Louis Widmer Emulsion Hydro-Active

Waarom producten van Louis Widmer kopen?

Tot slot nog een aantal andere bevindingen die het voor mij als toekomstige gebruiker aantrekkelijk maken op de producten van Louis Widmer te gaan kopen:

  1. Beide producten zijn te koop in potjes van 50ml met daarbij een klein spateltje om de crème op een hygiënische wijze uit het potje te krijgen. Het zijn de kleine dingen die het doen en waardoor een product mij kan aanspreken. Hier is over nagedacht.
  2. Het is fijn dat bijna alle producten van Louis Widmer vegan zijn, geen schadelijke microplastics bevatten en dierproefvrij zijn. Zoals ik in mijn vorige artikel ook al aangaf: “Goed voor jezelf zorgen is ook goed voor het milieu zorgen.”
Zwitserse verzorgingsproducten

Zou jij de Louis Widmer dagcrème en nachtcrème anti aging, voor de rijpere huid gebruiken?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons