Louis Widmer handverzorging

Zachte handen met Louis Widmer, Sigrid test de handbalsem UV 10 en de handcrème

Zachte en verzorgde handen met Louis Widmer handverzorging! Deze keer test Sigrid de handbalsem UV 10 en de handcrème van dit Zwitserse verzorgingsmerk.

Zachte handen met Louis Widmer handverzorging

Ben jij meer het type dat een handbalsem gebruikt of gebruik jij liever handverzorging in de vorm van een crème? Vaak is het een persoonlijke voorkeur wat iemand het liefste gebruikt om haar handen te verzorgen.

Sigrid heeft de afgelopen tijd al vaker kennis kunnen maken met de Zwitserse beauty producten van Louis Widmer. Deze keer is het tijd om eens te kijken naar de handverzorging producten. In deze review test Sigrid de handbalsem UV 10 en de handcrème.

♥ Bekijk hier alle dagcrèmes van dit merk;
♥ Check hier de lipverzorging van Louis Widmer;

♥ Ontdek al deze Zwitserse verzorgingsproducten;
In dit artikel reviewd Sigrid deze Louis Widmer dagcrème en nachtcréme.
♥ Lees hier onze Louis Widmer dagcrème met hoge UV bescherming review.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Louis Widmer handverzorging

Handbalsem UV 10

Zeg maar gerust dat ik verslaafd ben aan crèmes voor mijn handen. Potjes en tubes staan bij mij in huis écht overal maar zitten, net als de lippenbalsem, in elke tas. Deze handbalsem met UV bescherming 10 past dus helemaal bij mij. Het is een niet vettige witte balsem die erg snel in de huid trekt. Hier hou ik echt van, ik wil geen glibberige handen houden nadat ik een product hiervoor heb gebruikt.

Ik ben nog niet eerder een niet vettige product tegengekomen die zowel UVA als UVB filters heeft. En hoewel ik ook een dagje ouder word, maar dit wel op de juiste manier wil doen, zijn deze filters echt wel noodzakelijk. Sowieso eigenlijk wel. UVA stralen zorgen er namelijk voor dat je huid ouder wordt. Maar deze handbalsem is me toch een bommetje! Mijn handen voelen zacht aan, niet vettig en bovenal erg gevoed. Dat wat Louis Widmer belooft met deze handbalsem komen ze 100% na.
Een blijvertje dus.

Bekijk hier de handbalsem met UV 10 bij bol.com.
Bekijk ook deze lipverzorging stick met factor UV 10

Handbalsem UV 10

Louis Widmer Handcrème

Een balsem is wat voller en intenser dan een crème. Deze handcrème van Louis Widmer voelt wel iets voller aan dan de Handbalsem en qua ingrediënten doet deze ook echt niet onder, toch lijkt het of deze handcrème een andere snellere en kortere werking heeft.

Desondanks een heerlijke handcrème om te gebruiken. Ik gebruik hem vooral als ik mijn handen even snel wil voeden. En dat lukt! De crème trekt goed in de huid en binnen no-time lijken mijn handen niet meer op schuurpapier maar op een glad velletje.

Bekijk hier de handcrème bij bol.com.

Louis Widmer Handcrème

Wat is jouw favoriete Louis Widmer handverzorging?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons