Beauty

Zachte lippen met Louis Widmer, Sigrid test de lippenbalsem en lipverzorging Stick UV 10

22 februari 2023
Louis Widmer lipverzorging

Zachte en verzorgde lippen met Louis Widmer lipverzorging! Deze keer test Sigrid de Remederm Dry Skin Lippenbalsem en de Lippenverzorging Stick UV 10 van dit Zwitserse verzorgingsmerk.

 

Zachte lippen met Louis Widmer lipverzorging

 

Ben jij meer het type dat een lippenbalsem gebruikt of gebruik jij liever lipverzorging in de vorm van een stick? Vaak is het een persoonlijke voorkeur wat iemand het liefste gebruikt om haar lippen te verzorgen.

 

Sigrid heeft de afgelopen tijd al vaker kennis kunnen maken met de beauty producten van Louis Widmer. Deze keer is het tijd om eens te kijken naar de lipverzorging producten. In deze review test Sigrid de Remederm Dry Skin Lippenbalsem en de Lippenverzorging Stick UV 10.

 

Louis Widmer heeft ook met deze lipverzorging weer producten op de markt gebracht die écht bijdragen aan het beste voor je huid en voor het milieu, dat laatste ga ik steeds meer in mijn afwegingen meenemen om wel of geen producten aan te schaffen. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen maar ook voor onze mooie planeet. Louis Widmer draagt hier ook zeker een steen(tje) aan bij.

 

De genoemde producten zijn vegan, dierproefvrij en zijn vrij van microplastics. Microplastics zorgen er bijvoorbeeld voor dat producten onnatuurlijk verdikt worden. De producten van Louis Widmer vallen in het hogere beauty segment, maar de prijzen zijn het waard om goed voor jezelf te zorgen.
Louis Widmer is voor mij een goede aanwinst op de markt!

 

♥ Bekijk hier alle dagcrèmes van dit merk;
♥ Ontdek al deze Zwitserse verzorgingsproducten;
♥ Check deze info over de handverzorgingsproducten
In dit artikel reviewd Sigrid deze Louis Widmer dagcrème en nachtcrème.
♥ Lees hier onze Louis Widmer dagcrème met hoge UV bescherming review.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Louis Widmer Lippenverzorging

Remederm Dry Skin Lippenbalsem

 

Mijn lippen zijn  de hele winter droog. Als ik ze niet zou verzorgen zou het een pijnlijke kwestie worden ben ik bang. De tube van de Remederm Dry Skin Lippenbalsem van Louis Widmer ziet eruit als ieder ander tube voor lipverzorging. De tuit is schuin met daarin een klein gaatje waardoor je nooit teveel product in één keer op je lippen hebt zitten. Het is een handzaam formaatje wat ook fijn is  en geloof mij, ik heb lipverzorging in al mijn tassen en jassen.

 

De lippenbalsem is doorzichtig, is licht geparfumeerd en is gelukkig niet al te vet of enorm glanzend. Er zitten tal van ingrediënten in deze lippenbalsem, onder andere Vitamine A en E, Karitéboter en Jojobaolie. Allemaal ingrediënten die de dunne huid van de lippen voedt. Ik voel idd dat mijn lippen gevoed worden. Ze zijn weer soepel en zacht. En dit blijven ze ook!

 


Bekijk hier de lippenbalsem bij bol.com.

 

Louis Widmer lipverzorging

Lippenverzorging Stick UV 10

 

Je staat er niet vaak bij stil, maar zelfs in de herfst en winter zoals het nu is, maar ook op niet zon-dagen, heb je te maken met UV straling en moet je je huid dus goed blijven beschermen. Louis Widmer heeft daarvoor deze lippenverzorging stick op de markt gebracht met een UV bescherming met factor 10. De lippenverzorging ziet eruit als een witte lippenstift en je brengt het op precies dezelfde manier op. Het product zelf is doorzichtig zodra je het hebt opgebracht.

 

Een belangrijk ingrediënt is Aloë Vera, hier ben ik zelf enorm gek op omdat de werking hiervan ook echt bewezen is en ik al vaak ervaren heb dat het erg goed is voor de huid (en nu dus ook lippen). Als ik op de fiets spring heb ik deze lippenverzorging van Louis Widmer opgedaan en daaroverheen mijn eigen lippenstift. Want ja, dat kan bij deze stick. Hoe lekker is dat! Goed verzorgt eruit zien én toch ook goed beschermd zijn.

 

 

 

 Bekijk hier de lippenverzorging Stick UV 10 bij bol.com.

 

Louis Widmer verzorgingsproducten

 

Wat is jouw favoriete Louis Widmer lipverzorging?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots