Louis Widmer voor de jonge huid gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging voor de jonge huid > Widmer ‘for youthful moments’

Ben je op zoek naar gezichtsverzorging voor de jonge huid? De dochter van redacteur Sigrid test deze keer; Louis Widmer voor de jonge huid gezichtsverzorging, de nieuwe productlijn heet Widmer ‘for youthful moments’.

Louis Widmer voor de jonge huid gezichtsverzorging

Jezelf goed verzorgen daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen. Louis Widmer beaamt dat. Het merk Louis Widmer is een Zwitsers beautymerk en bestaat inmiddels zo’n 60 jaar. Louis Widmer ontwikkelt diverse productlijnen en sinds kort komt daar de dagelijkse verzorgingslijn voor de jongere huid bij. De verpakkingen zien er geweldig uit en spreken zeker de jongere dames aan. Elke tube heeft een eigen pastelkleur én een catchy tekst. Erg leuk!

Louis Widmer heeft voor deze drie producten gewerkt met hun “signature ingrediënt”, een ingrediënt wat speciaal ontwikkelt is door Louis Widmer. In dit ingrediënt zitten 9 aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Zij helpen het natuurlijke afweersysteem en verminderen tekenen van huidveroudering. Het signature ingrediënt van Louis Widmer hydrateert, stimuleert de cel activiteit en cel vernieuwing, versterkt de huid én dringt door tot de diepste lagen van de huid. En dat zit allemaal in elke tube!

Mijn dochter (16) ziet mij al jaren niets anders doen dan smeren en bezig zijn met beauty, inmiddels doet ze mij al jaren na.  Geen potje is veilig en al haar salaris gaat op aan crèmepjes en make-up. Maar écht een verzorgingslijn voor de jongere huid heeft ze nog niet eerder gehad, dus het aanbod van Louis Widmer om kennis te maken met hun verzorgingslijn voor de jongere huid namen we graag aan. Wellness Spots ontving een prachtig pakket met drie producten. In dit artikel vertellen mijn dochter en ik alles over onze Louis Widmer voor de jonge huid gezichtsverzorging ervaringen. De Louis Widmer verzorgingslijn voor de jongere huid bestaat uit:

  1. Good Night Cream;
  2. Mattifying Moisturiser;
  3. Moisturising Cream UV 20.

De uitstraling van deze lijn speciaal voor de jonge huid van Louis Widmer is er één die echt even in de schijnwerpers mag staan. De verpakkingen en de tubes spreken aan door de lieve uitstraling. Mooie pasteltinten en perfecte quotes sieren het. Ons sprak de hippe, jonge uitstraling direct aan en de tubes staan mooi op de plank in de badkamer.

Tot slot vind ik het persoonlijk erg mooi dat deze producten van Louis Widmer Vegan zijn en 100% vrij zijn van schadelijke microplastics. Precies zoals het hoort in mijn ogen. Goed voor jezelf zorgen is ook goed voor het milieu zorgen.

♥ Bekijk hier alle dagcrèmes van dit merk;
♥ Ontdek al deze Zwitserse verzorgingsproducten;
Lees hier onze Louis Widmer dagcreme met hoge UV bescherming review.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

Louis Widmer voor de jonge huid gezichtsverzorging

 

Louis Widmer voor de jongere huid verzorging

Mattifying Moisturiser, hydraterende crème met matterende werking

Voor gebruik van deze crème wordt uiteraard eerst de huid goed gewassen en gereinigd. Dat is altijd de eerste stap van het ochtend- én avondritueel. Daarna mag deze heerlijk ruikende crème op de huid aangebracht worden.

De crème wordt direct door de huid opgenomen en dat is prettig aangezien je ’s ochtends vaak geen tijd hebt om te wachten totdat de crème écht goed ingetrokken is. Het maakt de jonge huid ook minder glimmend en dat is precies wat nodig is. It is gonna be a Picture Perfect Day!

Bekijk hier de Moisturiser bij bol.com.

Jonge huid gezichtsverzorging van Louis Widmer

Moisturising Cream UV 20, hydraterende crème met UV-bescherming

Deze crème doet precies wat een jonge huid zeker nodig heeft: hydrateren, dus vocht toedienen, en beschermen tegen de zon. Ideaal dat twee belangrijke zaken in één crème zitten. Deze Moisturising Cream UV 20 is een ietwat dikkere crème, je hebt er niet veel van nodig, maar zodra je het opbrengt smeert het goed uit. De poriën worden door een soort filmpje opgevuld waardoor ze minder opvallend worden. De crème is niet vet, maar door de dikte van de crème kan het niet anders dat hier sprake is van écht van een voedende crème.

Het voelt enorm goed aan! Deze crème bevat ook een UV filter van 20. Je huid tegen de zon beschermen moet in elk jaar getij en niet alleen in de zomer. Deze Moisturising Cream voedt en beschermt dus te gelijk. En… ook deze crème ruikt heerlijk! Laat de dag maar beginnen. No thirst today! Leuk weetje: in deze crème zit het fruitextraxt Evodia Rutaecarpa dat ook veel in de Chinese geneeskunde wordt gebruikt.

♥ Bekijk de Louis Widmer Moisturising Cream UV 20 bij Etos.

Hydraterende crème met UV-bescherming

Good Night Cream, overnight booster & hydraterende nachtverzorging 

De dag sluit mijn dochter af met het reinigen van de huid. De hele dag heeft de huid bloot gestaan aan de invloeden van buitenaf en na het reinigen van de huid kan de Good Night Cream op de huid. Deze cream is wat luchtiger van structuur, ruikt weer erg lekker en trekt snel de huid in.

Met deze laatste stap vandaag in het verzorgen van de huid, kan mijn dochter met een gezonde huid haar bed in duiken. De Good Night Cream kan de hele nacht intrekken om de huid voor een nieuwe dag voor te bereiden. It is a Overnight booster!

We hebben een aantal weken de tijd genomen om lekker te kunnen smeren met deze mooie crèmes van Louis Widmer en de huid oogt rustig en gezond. Zeker de jonge huid heeft het af en toe flink te verduren van de hormonen en invloeden van buitenaf maar alle drie de crèmes geven de huid wat het echt nodig heeft om te kunnen shinen.

♥ Bekijk de Louis Widmer Overnight Booster Good Night Cream bij Etos.

Louis Widmer jonge huid producten

Gezichtsverzorging voor jonge huid

Zou jij Louis Widmer voor de jonge huid gezichtsverzorging,
Widmer for youthful moments willen proberen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen