Love Suite Nederland

Vier de liefde in een Love Suite! Dit zijn de allermooiste!

Vind jij een Love Suite in Nederland ook zo geweldig klinken? Alleen al bij de naam dromen wij weg! Wij hebben weer een aantal Love Suites met wellness faciliteiten in eigen land voor je op een rij gezet, doe er je voordeel mee en kies de fijnste uit.

Love Suite Nederland

Je hoeft niet te wachten tot Valentijnsdag of totdat je gaat trouwen! Een nacht of langer in een luxe Love Suite in Nederland, daar mag je altijd tijd en budget voor vrij maken. Omdat je iets wil vieren, gewoon lekker wilt ontspannen met zijn twee of omdat je er gewoon zin in hebt!

Wil je voortaan altijd als eerste onze Secret Wellness Deals ontvangen? Meld je dan gelijk aan voor de nieuwsbrief van Wellness Spots. En volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Love Suite Van der Valk Hotel in Assen

Het Drentse Assen is de place to be voor pasgetrouwden, Valentijn liefhebbers en mensen die zin hebben in een romantisch nachtje weg of een romantisch weekend weg. In de Love Suite van het Van der Valk Hotel in Assen kan je samen bubbelen in een hartvormig bad op je hotelkamer. Leuk detail, zelfs de wasbakken zijn in de vorm van een hart!

♥ Bekijk hier de prijzen en de beschikbaarheid van de Love Suite via Booking.
♥ Bekijk hier de prijzen en de beschikbaarheid van de Love Suite via Hotelspecials.

Love Suites Nederland

Van der Valk Hotels met hartvormig bad

Vier de liefde in een van de Van der Valk Hotels in Nederland met een hartvormig bad op de hotelkamer. Of een bad in de vorm van een hart echt lekker ligt hebben wij nog niet zelf getest maar het ziet er in elk geval geweldig uit!

Bij Van der Valk kan je kiezen uit drie hotels met een bad in de vorm van een hart in de Luxe Suite. Maak het compleet! Neem een bruisbal in de vorm van een hart mee en een hart spons!

↓ Ontdek de Bruids Suite bij van der Valk in Sneek.
♥ Bekijk hier de prijzen van de Love Suite via Hotelspecials
♥ Check hier de beschikbaarheid van de Wenen Suite via Booking.com.

Love Suites

Luxexcellent Love Suite in Nuland – Noord-Brabant

Een Love Suites in Nederland met een wellness tuin, wat wil je nog meer?! Tussen Oss en Den Bosch ligt het plaatsje Nuland waar je in alle rust en luxe kan genieten van de landelijke Brabantse omgeving. Geniet van alle luxe wellness faciliteiten en dat je ook buiten kan bubbelen in een bubbelbad. Bij goed weer kan je zonnen op de comfortabele ligbedden en bij minder goed weer kan je je in badjas bij de open haard nestelen.

Reserveer de Luxexcellent Liefdes Suite via Booking.com.
* Reserveer als privésauna de Luxexcellent Liefdes Suite of Luxexcellent Wellness Suite!

Love Suite in Brabant

In welke Love Suites in Nederland zie jij jezelf al zitten?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons